Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Yennefer se objeví určitě (VELMI mě zajímá, jak se vyřeší trojuhelník Geralt-Yenn-Triss), s Ciri jsem nejdříve vůbec nepočítal, ale její přítomnost by dávala smysl :)
-
V to doufame asi vsichni. A CDR to moc dobre vedi, vzdyt se o ty dve klicove postavy otiraji uz od jednicky:)
-
když si tu hru chce někdo zkusit před koupí a nedělají se dema tak co má asi dělat. Já osobně sem rád že sem si to nekoupil.
-
Zaklínač 2 byla pecka. Těším se na 3ku.
-
Hmmmm zní to hezky, jen doufám že z toho nebude další pustý balast typu Skyrim. To bych dal přednost menšímu světu s pořádnou příběhovou linkou.
-
yop sorry tohle jsem posral:)
-
presne tak!
-
Hmm, Divoký hon. Že by návrat Yennefer? A byť i jen menší cameo Ciri by bylo též vítáno. *3*
-
Rofl
-
*Ciri
Cyril (nebo Metoděj) by byl Geraltovi asi prd platný ;) *1* -
Je dobře že to bude otevřený svět. Dvojka mě v tomhle dost zklamala.
-
Nechci být za hnidopicha, ale budu .. :) Ten otevřený svět je dvojsečná zbraň. Witcher si ho určitě zaslouží, ale udělat živoucí otevřený svět, to je kus práce a strašně těžké na nejrůznější detaily.... pokud se to nepovede, bude ten otevřený svět jen na obtíž a na zdlouhavé přejezdy.... snad jsem ale pouze jen hnidopich a nikoliv věštec :)
-
Cooo ? Až za roook ? Nééé :/ Já myslel že vyjde letos :( A jestli tam bude Cyri tak to bude super. Ale aspoň si do té doby koupím novou konzoli nebo kompa....
-
Tak minimalne jednu kolektorku uz maj prodanou. Jestli se jim povede zkloubit vypravnost a silny pribeh dvojky s open worldem, bude to opravdu neco. A kdo vi, treba to pomuze i Howardovi, aby dalsi TES byly lepsi. CDR ma moji duveru, jakou nemelo zatim zadne studio. K predloze pristupuji s uctou a zjevnou laskou. Drzim jim palce.
-
Možná aby byl divoký hon poražen je třeba Cyril?
-
Ano dítě osudu a též dítě, které má právo na trůn. Tedy zápletka již podle obrázku ? Super :D Miluji Zaklínače a také miluji CD Projekt.
-
Já mám jasno už teď - stejně jako dvojka, tohle si říká o sběratelskou edici! :)
-
Toto bude velka udalost
-
Zaklínač tak, jak ho milujeme konečně v otevřeném světě?! ORGASMMMMMM!!!!