Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Tak to sa už neviem dočkať GamesComu! Prezentácia Red Engine minulý rok sa mi veľmi páčila, takže sa hrozne teším :) Zberateľská edícia ako pri dvojke to istí
-
CD projekt jede bomby hrozně jim fandim klukům *3*
-
Popletl jsi si to ,protože jsi to nečetl. To je absolutně jasné.
-
Zatim to zni naprosto uzasne. V pripade CDPR i verim, ze o takovy i bude.
-
aspoň se ukáže jestli na to mají, udělat koridorovku zvládne každý studio...
-
Nazor, ktery nikomu nenutim (a taky tu nechci rozpoutavat zrovna tenhle flame war) je, ze Bethesda tezi z jedinecnosti jejich RPG, co se rozsahu a pojeti tyce. TES franchisu mam rad, Morrowind je srdcovka, ale ruku na srdce, Obliv i Skyrim byly kvalitativne krok zpet. To, ze nic podobneho neni k mani, neznamena nutne, ze co k mani je, je dobre. A jestlize chces dat na druhou misku vah Zaklinace(ackoli jsou to hrusky a jabka) , tak z pohledu pribehu a predevsim schopnosti jej vypravet, se ma Bethesda hodne co ucit. Pokud Te ty hry neoslovuji, nekomentuj, nebo aspon komentuj vecne.
-
Tak mas hodne jinde literarni vkus nez ja. A ze jsi jeden ze tri co opakujou to samy co uz napsal Kr.Pa@tiscali.cz mi prijde zbytecny. S poctem kniv v saze jsem se holt spletl, obcas se mi to prihodi .)
-
Tu sa ale píše o Zaklínačovi, nie o Veži bláznov (Narrenturm, Boží bojovníci, Lux perpetua) ;) Inú trilógiu Sapkowski nevydal.
-
CD Projekt RED je pre mna v sucastnosti etalon slusnej a poctivej firmy, ktora ma spokojnost platiaceho zakaznika na prvom mieste. To mam taky pocit, dnes nie vzdy plati, vid EA a jejich 11 startovacych DLC k 50eurovej hre s mikrotransakciami ktoru naviac z hororu zmenili na akcnu strielacku, ale nazov znacky ponechali :)... Este mi k tomu chyba nedorobeny konec hry a neustala nutnost on-line pripojenia a bolo by to dokonale ;)...
Nieco taketo u CD Projektu nehrozi ani vo sne :o) -
Dá se říct,že neumřeli,ale celkově konec Paní jezera je jeden velkej omyl .) Něco tak překombinovaného jsem nečetl.
-
A Geralt s Yennefer umreli *3* To mas tak...
-
A kdy vyjdou moderske nastroje pro Zaklinace 2?
-
Mas pravdu, zmatlo me, ze mam v knihovne jen posledni tri knihy .) V tom pripadne prvni ctyri ze serie jsou super a pata kniha jako zaver mi prisla slaba, neadekvatni k ostatnim. Co jsem rekl o povidkach plati.
-
Snad bude volba mezi Triss a Yennefer. Yennefer byla příšerná .)
-
Ještě ji nezatracuj ;) Já zase v jedničce vůbec neměl rád triss.. Ale když se ve dvojce svlikla, nějak mě to přešlo :D ;)
-
Je vidět pro jakej druh lidí je zaklýnáček určen
-
O tolik starší snad nebude ne? Když by mělo všechno bezprostředně navazovat na druhý díl. Jen doufám, že mi nebudou cpát osudovou lásku mezi Geraltem a Yennefer, protože tuhle postavu jsem nemohl vystát *15*
-
Kdyby to skyrimu sahalo aspoň po kolena, možná bych to i chvilku hrál.
-
Chlape děláš se sebe jen totálního pitomce. Zaprvé Sága je pětidílná a povídky mají dvě knihy. Zadruhé povídky jsou jedny z nejlepších knih fantasy, co jsem četl a věř, že jsem to četl hodně. Čili přestaň psát hovna,když evidentně nevíš o knižní podobě ani prd.