Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gothic 3 je po všech patchích naprosto skvělá gamesa, věřím, že kdyby měli piraňáci víc času, většinu těch věcí by opravili... Zaklínač 3 může klidně vyjít za čtyři roky, takže no worry.
  • Geralt a Yen neumřeli, zůstali živí v jiném světě, kam je přenesla Ciri :)...těla se přece nikdy nenašla...a tak moc překombinováné to není, stačí si celou pentalogii přečíst dvakrát, jednou je opravdu málo :)
  • Podla tvojej logiky to malo kupit 6M ludi po spravnosti, ale poopravim ta, z tych 4M co si to stiahlo tak si to 2M kupilo.
  • A "Ciril" je v knihách Cirilla z Cintry, zvaná Ciri :)
  • smejki
    Su nervózní, ale když i Obsidiani dokázali hned napoprvý udělat lepší open-world než Bethesda, tak to snad daj i Poláci.
  • Yennefer *3*
  • misho8723
    Len ta trošku opravím v tom, že Jeniffer sa správne píše Yeneffer (teda v Sapkowskiho knižkách)

EDIT : Vďaka scayy, že ma opravil - správne sa píše Yennefer :)
  • ja osobne bych byl rad kdybys uz od nekoho dostal prez drzku, nicmene je mi jasny ze takovejdle deb*l jsi jen v diskuzich, v realu drzis hubu, koukas do zeme a soupas botama...
  • bohudik ti maminka ani tatinek nedeja penizky na novej pocitac, takze muzes jit hrat leda ho no
  • cela tvoje existence je zcestna...
  • vidim to stejne Yen mi byla nesympaticka
  • vedle geralda jde asi postava se sloním chobotem, neni o co stát
  • gameboye nemam ani sem nikdy neměl, tudíž tvuj koment je zcela zcestný
  • já doufám že jo. Aspon to pujde hrát :)
  • rhaegar
    Bethesda jsou packalové na entou! Nemůžeš srovnávat CDP a Bethesdu. Bethesda tvoří desítky let pořád to samé dokola bez špetky inovace naopak CDP se vyvíjí a každý Zaklínač je jiný a přitom neméně skvělý.
  • Cypri
    Must have! *14*

Jen doufám, že to nějak nepokazí tím otevřeným světem. Dá se na tom dost zlámat vaz. Věřím ale, že kluci polský to daj.
  • Cypri
    Pro lidi co umí ocenit kvalitní vývojářskou práci herního studia, které nekašle na lidi a platící zákazníky a nebere je jen jako čísla v rozpočtu. Pokud máš potřebu se navážet do lidí, protože hrají to či ono, tak jdi a zavři se se svým gameboyem do pokojíčku...
  • G3 je fajn hra , to se nikdo nehada. ja jen tvrdim ze skok z pomerne uzavreneho RPG do open world RPG muze dopadnout dost blbe kdyz s tim nemaji zadne zkusenosti jako nemela Piranha.
    Bethesda to dela od roku 1993 a stejne s tim porad plno lidi neni spokojenych..
  • Lukyz
    Taky stojím za názorem, že Gothic 3 je spíš neúspěch JoWoodu než Piraní.
    JoWood - Gothic: Arcania (bez komentáře *7* ) - 2011 bankrot
    Piraně - Risen (dle mě super) a Risen 2 (už ne tak super, ale dobrý) studio stále jede...
  • To vypadá na RPG roku. Minimálně... Těším se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit