Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Myslite, ze tam budou hrat nejakou vetsi roli Iroweth a Vernon Roche? :D Ja prave doufam ze ano, ale bojim se ze je totalne odstrihnou jako treba Shani
  • Myslím, že jsi to řekl naprosto přesně. Ciri bych ve hře bral, i když je pravda, že už v prvním Zaklínači jsme vlastně "místo" ní měli Alvina - tj. dítě s magickými schopnostmi, kolem kterého se "otáčí" celý příběh.
  • rhaegar
    Jasně máš pravdu a Fallout 3 je nejlepší díl série. Bethesda je v posledních letech jenom banda amatéru,co spoléhá na komunitu. A,že ji to lidí žerou? Na světe jsou masy hlupáku.
  • Opravený link: http *3* //www.imghosting.cz/images/89witcher_3.jpg
  • Tak jedna z nejlepší sérií to je bezpochyby. A to hlavně proto, že postavy nejsou černobílé. Většina dnešních fantasy má přesně nalinkované dobro a zlo...a to mě hrozně nebavilo...třeba na Eragonovi ...
  • kostejnesmrtelny
    ...rrrrva mať!
  • To néé! Já si princeznu, zaklínačku a čarodějku s popelavými vlasy docela oblíbil :) To by jí přece nikdo neudělal!
  • Suhlasím s mishom,vztah k postavam je subjektivny,mne sice chybaju docitat uz len dve knihy,ale Ciri mam osobne ,ako postavu,velmi rad,neviem preco.Preto som aj dufal,a dufam,ze bude zakomponovana do dalsieho dielu hry.

Rovnako ako ty,aj ja mam trochu obavy z otvoreneho sveta a rozpravania pribehu,ale verim ze oni sa s tym nejako popasuju.

No a k teme,hrozne sa tesim,len to cakanie do 2014 ...
  • vlastik.plaminek
    Kdo může nesnášet Zoltana nabo Marigolda? Ještě řekni, že znáš někoho, kdo nemá rád Maršálka Dudu.
  • Bethesda zacala delat hry kdyz vetsina z vas tahala gumovy kacery kolem piskoviste , a drzi se dodnes. Nenapada me jedina herni spolecnost ktera vydrzela takhle dlouho a i ted prodava svoje tituly v milionovych nakladech , tolik k packalstvi a Bethesde.
    Inovace od Bethesdy jsou zakladem mnoha her , pro priklad mouse look (terminator future shock).
    Rozdil mezi Morrowindem a Skyrimem je obrovsky..pro nekoho v dobrem , pro nekoho ve zlem , ale urcite mnohme vetsi nez rozdil mezi Zaklinacem 1 a 2.
    Takze podtrzeno secteno..placas nesmysly..:)
  • Moja osobná skúsenosť je,že kopa ludí tie postavy nemá rada,lebo nedokážu uniesť to,že niesu ani jedna taký ten klasický jednorozmeroví hrdinský typ. Pre mňa je presne toto to čo na Sapkowskom diele milujem.
  • ales.smutny
    Kdyby zmizet, pokud si to dobře pamatuju, tak by ten džin byl šťastný za to, kdyby měl jen zmizet...;)

(ale to celé je vtip, prostě to je holt jemu imponující nezávislá ženská a taková ta femme fatale, která se neustále vrací ať chce nebo ne)
  • Ted se pro mě Witcher 3 stal hra číslo jedna v očekávanosti ,sory HL 3 :D
  • Ani to nie.Aby ju zachránil použil svoje posledné prianie na džina a to bolo,že bude sňou naveky zviazaný,alebo niečo vtom zmysle a džin ju musel nechať tak a zmyznúť. Je to v poviedkach.
  • kostejnesmrtelny
    Och, to se neboj. Jak jednou začneš, čas si rozhodně najdeš, za to se ti můžu směle zaručit *5*
  • misho8723
    Tak ale to je subjektívne - ja osobne mám veľmi rád Ciri.. takisto ako Zoltana alebo Marigolda, ale poznám dosť ľudí, ktorí ich neznášajú
  • Amylee.Anderson
    Výborně :)) Už abych měla čas přečíst si ságu.
  • Tak a vianoce tu nebývajú tak často... *1* Úprimne držím chlapíkom CD Projectu palce, aby sa im podarilo vytvoriť ďalší herný skvost ako to bolo v predchádzajúcich dieloch Zaklínača a aby sa znovu dotkli hráčskych sŕdc tak ako to vedia len oni. Už teraz viem, že Zaklínač 3 zberateľská edícia bude dobrou investíciou a zastane čestné miesto pri predchádzajúcich dieloch tejto pre mňa top RPG ku ktorým sa ako hráč veľmi rád vraciam a vždy si to užijem. *3*
  • Tak o tom trošku pochybuju, kdyby to takhle nechtěly prodávat tak by to na steam nedávaly.
  • To ti povim muj pribeh, koupil jsem Zaklinace 2 na steamu a byl i v cestine, pak prisel patch tusim 1.20 a cestina nebyla. Gremlin se na otazku proc, vyadroval v tom smyslu, ze jsem si dovolil koupit Witchera 2 na stemu ve sleve (za 30euro) a ne za plnou cenu v CZ shopu/na GOG, takze jsem jakoze zlodej a trestem budiz ze prijdu o cestinu. Ano ano CD Projekt je plny slusnych lidi. Urcite muzou pocitat ze si koupim i Witcher 3 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší