Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pardon - Skyrim vůči Morrowindu samozřejmě :)
  • Zaklínač 1 a 2 mají mezi sebou kolik... 2-3 roky? Morrowind a Skyrim jsou ob díl a mají mezi sebou cca 10 let rozdíl? I přesto se Zaklínač 2 oproti jedničce změnil(povznesl) daleko více, než Morrowind vůči Skyrimu.
  • Keyz
    Save z prvního dílu neměly moc vliv na dění, to samé asi bude u dalšího dílu :(
    Maximálně se změní pokec v kodexu.

Kdyby to mělo vliv na postavy a a události bylo to skvělé.
    Pak nechápu zásadní rozhodnutí ve Witcher 1 a 2 kde jsem zabil důležitou postavu a nemá to dopad do dalšího dílu.
  • Magister_Peditum
    Ale řeší se tam Nilfgaard a ta dívenka je něco jako ekvivalent Prstenu moci z Pána Prstenů. *3*
  • Keyz
    Na Eurogameru se píše "CD Projekt výrazně přepracovává soubojový systém, zejména proto, že si spousta lidí stěžovala, že ve dvojce byl příliš složitý"

Co na tom bylo složitého?
    Stejně jako si lidí stěžovali na složitost a nudnost jízdy ve vozidle při zkoumání planet v ME 1,tak v ME 2 to bylo opravdu o hodně zábavnější...
    Možná by neměli tak moc dávat na hlas lidu.
  • No vidíš a pritom celá sága je o záchrane jednej malej dievčiny. Nič viacej,nič menej.
  • Rika ti neco google? Vlozis tam svuj jednoduchej dotaz a dostanes odpoved "error 0xc0000142 witcher 2"
    http://en.thewitcher.com/dotnet *3*
  • Magister_Peditum
    Džin musel nejen zmizet, ale udělat ještě "něco", pokud si dobře vzpomínám. *15*
  • Viktor_H
    "Rozdil mezi Morrowindem a Skyrimem je obrovsky..pro nekoho v dobrem , pro nekoho ve zlem , ale urcite mnohme vetsi nez rozdil mezi Zaklinacem 1 a 2." - Jakej?
  • Viktor_H
    Ta analogie tady moc nefunguje. Každopádně největší a nejzásadější rozdíl je v tom, že tvůrci Zaklínače nemají za zadkem Vypatlané kravaťáky z JoWoodu (ne-čest jejich památce).
  • Magister_Peditum
    Sága je fajn, ale povídky jsou to, co, podle mě, dělá Zaklínače Zaklínačem. I když to je možná můj obecný problém, že si ve fantasy/sci-fi užívám víc "každodenní" příběhy než nějaký epický o zachraňování země/planety/vesmíru.
  • Viktor_H
    Lásce neporučíš! *1*
  • Viktor_H
    Mně naopak přišla Ciri napsaná velice dobře (puberťák). Nesympatická občas byla, ale Sapkowski ji dokázal vtisknout lidskej rozměr, jelikož za maskou arogantního spratka to byla citlivá a hodná dívka a fakt jsem ji přál, aby je tam všechny nakopala do prd*le a měla pokoj.

BTW, celkově jsem toho názoru, že Sapkowski umí ženské postavy celkem dobře.
  • Viktor_H
    Já rezignoval a železo před týdnem pořídil nové. Na nastávající bitvy je potřeba se dobře připravit *1* , vyjde toho totiž opravdu požehnaně...
  • Viktor_H
    Prosáklé informace slibují opravdovou pecku, fakt se nemůžu dočkat, až to chytnu do pracek. Další playthrough dvojky je samozřejmostí (snad bude mít import voleb větší váhu než z jedničky do dvojky). BTW, openworld jsem teda opravdu nečekal. Ale jo, snad už někdo Bethesdě ukáže, že se to dá dělat mnohem líp.

Z videa mě zase zaujala ta část o politice CDProjektu - tam prostě opravdu není co vytknout a člověku je až líto všech ostatních studií, kde lidé přetékají kreativitou a publisher jim to prostě všechno oseká (ať už přímo, nebo budgetem a deadlinem). Jistě, cílem je vydělat, ale idealista ve mně si říká, že hráčská obec by vývojáře za propracovanější produkt odměnila většími zisky (ať už hned, nebo v příštích projektech).
  • Chtěl jsem se jenom zeptat (vím že asi špatně ale vzhledem k tomu že v týhle diskuzi asi pár lidí witchera má tak to zkusím) mám witchera 2 na pc (origo) a pokaždý když chci hru zapnout tak to píše :error 0xc0000142, kdyby někdo věděl tak děkuju :)
  • Shani totálně neodstřihly, jedna zmínka ve dvojce o ní je a to že se z Geraltem rozešla a učí na nejaký škole :)
  • MrSanta
    No, můj vztah k Zaklínačovi je zde už dobře znám, ale toto mě začíná celkem lákat. Open world, vylepšený boj. Možná bych Geralta mohl překousnout. Navíc ta hra dobře poslouží jako test železa před Cyberpunkem *4*
  • Všem, kdo nechápou postavu Yennefer a co na ní Zaklínač viděl, doporučuji vygooglit si heslo "femme fatale". Zjistíte, že se jedná o literární stálici, která má přesně ty charakteristiky, o kterých píše Kostěj. Na jedné straně krásu a uhrančivou přitažlivost, na druhé straně naprosto nepoužitelnou osobnost, přelétavost, povrchnost, nevyzpytatelnost atd. Právě ta kombinace muže nakonec často zničí. Psáno nejen klasiky, ale i životem *3*
  • Já sám za sebe musím říct, že nejvíc se mi líbí ty první dvě povídkový knihy. Ten pětidílnej román je hrozně roztahanej a víc by mu slušelo ho krapet zkrátit (což už samozřejmě není možný). Geralt už není tím Geraltem z povídek, ale je to takovej připotomělej filozof, což mě docela mrzí, ale co se dá dělat.
    Na hru jako takovou se samozřejmě neskutečně těším!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší