Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jako třeba Nas*ru tomu trpaslíkovy do měchu? *1*
  • No jasný, to už je podle vkusu, mě zase baví RPG s hodně dobrým příběhěm plný zapletek, různých vývojů atd.. jako je v zaklínačovi zvykem.
    PS: knížky jsem nečetl, ale chystám se na ně, protože mě už štve jak mi nějaký věci unikají a hodně mě láká ten příběh :D
  • Docela rád bych tě chtěl vidět hrát nějaký starý dungeon, kde jsi sbíral runy a skládal z nich runový slova, ale hra ti žádným způsobem nedává vědět jaká slova potřebuješ složit, případně co vyvolávají, takže jsi musel experimentovat. To by bylo f*ckování. *1*

Ale vážně, pokud máš zapnuté tipy ve hře tak se ti neustále zobrazují popisky uvádějící jaký znamení dělá co, připadaně proč máš dva meče atd... a i kdyby ne těch znamení je hře 5 a navíc dobře barevně rozlišených. To je vážně tak těžký si zapamatovat, že červená je oheň, žlutá je štít atp.? Vždyť je to pomalu už jak ve zvláštní škole. *7*
  • Každopádně doufám že tentokrát bude zase český dabing,ne že bych neuměl anglicky,ale u některých hereckých výkonů dabérů v jedničce sem se dusil smíchy *1*
  • rancor1223
    Jo, hádám, že knihy/předchozí hry by v tomto pomohly, ale přiznejme si, kolik lidí z těch co si Wichera koupili skutečně vědí kdo vůbec je Sapkowski? Třetina, možná méně mým hrubým odhadem. Spousta také prvního Witchera určitě nehrála (jako já). Pro "začátečníka" je ten systém naprosto nepochopitelný. A ani já (řekněme zběhlý v RPG; ale že bych se vyžíval v hardcore Dark Souls to fakt ne) se vůbec nechytal.
    Jasně že začátek je tutorial, ale když mě tutorial znechutí k vypnutí hry, asi něco není dobře. Jsem spíš zvyklý na styl Gothicu a tohle bylo prostě moc.
  • Já jsem to "zmenšení" docela uvítal,to pobíhání mezi tou vesnicí a předměstím Vizimy byl příšernej opruz
  • 1. Moc s tebou nesouhlasim, znamení se daly lehce zapamatovat a od hráčů se tak trošku čekalo že četli knihy nebo aspoň hrály jedničku :) , možná proto ti to přišlo otravný na zapamatování. Kdyby si hráll 1. díl tak byses v nich orientoval se zavřenýma očima. :)
    2. Začátek byl spíše tutoriál, tak se nediv že to po tobě chtělo, a co se týče souboje tak ten mi nevadil jak v jedničce tak ve dvojce, zvyknout se na to dalo v pohodě a příběh za to stál. :)
  • rancor1223
    No třeba mě tohle velice těší. První zaklínač mě minul zcela, druhého jsem zkoušel a po hodině odložil se slovy "A tohle mě má bavit?" ve chvíli kdy jsem měl bojovat.
    Podle mě je ten boj překombinovaný s neskutečně debilním vysvětlením. Počínaje třeba těmi kouzly, či co to bylo; každé mělo název který nijak nenaznačoval účel a ikonku která taktéž nereprezentovala účel kouzla a já si to mám co, pamatovat? Je vážně tak těžké tam dát alespoň nějaké intuitivní obrázky/značky? Ostatně boj jako takový mi přišel stejně šáhlejší než v nedávném Dark Souls (podotýkám, že jsem nehrál, vycházím z toho co jsem viděl). A hlavně zoufale neintuitivní! Zoufale! A že jsem se podobných RPG nahrál, ale tohle jsem nikdy neviděl, fakt ne a už to ani nikdy vidět nechci.

Proč lidem vadilo Mako v ME1 chápu, byla to spíš zdlouhavá minihra, která nikomu nic navíc nepřinesla. Já si sice myslím, že to byla sranda (rozhodně větší než Hammerhead v ME2), ale chápu co lidem vadilo.
  • "Chystám se složit baladu o dvou bílých kozičkách. Prosím, neruště mě."
    Totálně priceless hláška :D
  • No jasne. Treba tam chybi zakladni veci jako sekani skrz zed, stromy, sesilani kouzel skrz zed nebo zasekavani se o debilni vystupky, moznost ustrilet draky na nizke urovni, dementni ovladani, nemoznost ukladani = neustale opakovani, chybejici dej atd. To vse v zaklinaci chybi a doufam, ze nadale chybet bude jako v jiste nejmenovane 10-tkove hre.
  • LuckyBaal
    je to kvůli SKYRIMu
  • To a ještě dítě překvapení je v jakem pořadí?
  • Díky moc, spíš jsem myslel ebooky, už se těšim jak si to přečtu, jednou jsem četl povídku o wesemirovi, ale přestal jsem, protože jsem si myslel že jsem přeskočil několik dílů, tak jsem začal číst něco končí a něco zažíná protože mi to někdo poradil, ale bylo tam moc postav který jsem neznál, protože to bylo "poslední díll" ( spíše ta alternativa) takže jsem se na to nakonec vybodl, ale chtěl bych si to přečíst, ať už kvůly mezerám v příběhu hry nebo čistě zvědavosti a lásce k fantasy :D
  • shmeck
    typuju Krále Honu :) - ale to bylo myslím ve 2 vysvětlený, že šlo jen o nějakou iluzi nebo něco takovýho...
  • kostejnesmrtelny
    Smajdalfcz: jestli se nepletu, tak relativně nedávno Leonardo vydalo kompletně veškerýho Zaklínače chronologicky od povídek až do konce ságy v očíslovaným, sedmidílným paperbackovým vydání s relativně ucházející obálkou. Jestli přemýšlíš nad koupí, řekl bych, že je to jasná volba.
    Vázanýmu vydání bych se vyhnul, neboť má a) hnusný obálky a b) ještě o dost hnusnější ilustrace uvnitř, kterejch je hrozně moc a bohužel jsou tak pekelný, že se stydím si tu knížku otevřít ve vlaku, příp. tramvaji. *11*

Mňo a pokud nad koupí nepřemejšlíš, tak i v takovým případě se můžeš držet toho očíslovanýho vydání *3*
  • Viktor_H
    Uff, tak to pořadí povídek si přesně nepamatuji (přiznám se, že už si ani nepamatuji všechny názvy - je toho dost), ale tady to máš oficiálně: http://zaklinac.wikia.com/wiki/S%C3%A1ga_o_Zakl%C3%ADna%C4%8Di (btw, výsledné pořadí je popsáno tak, jak platí chronologicky, ne podle toho, jak to Sapkowski psal). Až přečteš všechny povídky, začíná sága.

Btw, povídka "Něco končí, něco začíná." není součástí kánonu, jde o jakýsi alternativní happy end, který Sapkowski původně vůbec nechtěl vydat. Ani to číst nemusíš.
  • já tvůj názor stejně jako většina diskutujících neznám a je mi u prde...
  • můžeš mi poradit jako člověku co četl kousek povídky ale chtěl by si to všechno vychutnat postupně tak jak to má být co má číst jako první a vůbec celý pořadí?
  • Taky je u mě platinová edice, 2 jsem jen vyzkoušel warez verzi, která mi na starým PC nešla, ale teď se chystám koupit rozšířenou edici 2 a na novím PC bych už to měl rozjéct bez seků :) . Trojku si taky určitě koupim. :)
  • kostejnesmrtelny
    To je tady na games.cz strašně in od chvíle, kdy tu Skyrim "schytal" desítku. Sranda je, že Oblivion byl ve všech ohledech o dost horší hra, ale do chvíle, kdy na TES V vyšla ta recka nikdo tolik neprskal *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit