Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • calwin
    tak ten inventár bol vážne zlý... veľa vecí v zaklínačovi 2 išlo skôr o krok späť... hádam to tretí diel posunie lepším smerom...
  • No s upgradem compu jsem chtěl počkat, ale Z3 mě už teď nutí změnit stanovisko :), asi půjdu a oslavím to předešlými díly - takovou radost jsem už dlouho z oznámení neměl - naposledy u Rome II :)
  • Ze zvědavosti koho jsi zabil ?
  • Přeji Zaklínačovi 3, aby to byla povedená hra a aby byla taková, jakou si ji představujete, ale proč je zde u některých ta nepřejíčnost vůči Bethesdě?
  • Super, Zaklínač1 - najlepšia hra čo som za posledných 15 rokov hral. Zaklínač 2 tiež špička ale na prvú časť strácal a to hlavne malosťou herného sveta a stratou slovanskej atmosféry. Takže zväčšenie rozlohy jednoznačné plus.
  • Po tom updatu uz jenom dodam, shut up and take my orens. :D
  • Tož já si W2 koupil pro steam (RU verze *1*) a češtinu tam dohodil...ale jedničku mam krabicovou platinovku *5*
  • Viktor_H
    Povídky mi přijdou dosti brakové (až na Střípek ledu), sága má přesah za hranice běžné fantasy tvorby. Ale ano, povídky se více soustředí na to, co by mělo být denním chlebem zaklínačů...

Coehoorn: Souhlas, mé dojmy o postavení Ciri v knihách jsou stejné.
  • Gothic 2 je určitě úžasná hra se skvěle zpracovaným open-world světem, ale přesto si myslím, že tady ta rozloha o které mluví, je někde úplně jinde.
    Když nedokázala ani Bethesda se všemi těmi zdroji a zkušenostmi co měli k dispozici udělat perfektní open-world hru (i když to jsou podle mě fušeři), tak si myslím, že v CDProjekt RED si toho možná vzali až moc.

Dál si myslím, že open-world není úplně ideální na vyprávění příběhu á la Zaklínač 1 a 2, no ale na druhou stranu komu jinýmu věřit že to dokáže než polákům z CDProjektu žejo *4*

No a taky to vypadá na zajímavej souboj Zaklínače 3 s Vávrovym RPG i když Warhorse ještě hru nepředstavily, tak si myslím, že rok 2014 není nereálný.
  • USER47
    Mám dojem, že ke konci jí nějak zbělaly:).
  • Amylee.Anderson
    To já právě už tuším a to je problém :)
  • eeeee
    Oni nam to sem netahaj, my to sami od nich kupujeme, protoze to jsou nejlevneji dostupne potraviny v sirokem okoli a cesi jsou hovada, kteri setri na jidle a jedi ty nejvetsi sr...
  • eeeee
    Presne, Bethesda se o to pokousi uz radu let a jeste se ji nepodarilo dobre udelat, vzdycky vyda zbugovanou hru, je tim vyhlasena. Ani ubisoft tak uplne nezvladnul vydat obri ac3. Neni to zadna legrace a cd projekt s tim nema zadne zkusenosti.
  • Keyz
    Navíc u Witchera 3 je dobrá šance,že výjde.To se o HL 3 říci nedá.
  • eeeee
    Cetl jsem to kdysi davno, kdyz to vyslo a presto bych si nepopletl 3 a 5 knih, imho jsi pozer, ktery to ma max. v knihovnicce. Povidkove knihy jsou mnohem lepsi, ty jsem opakovane cetl mnohokrat
  • eeeee
    Hlavne nebyl moc dobry ve srovnani s konkurenci, treba dark souls.
  • deridon
    se bojim aby to nedopadlo podobně jako u assassins creed 3, kdy vlastne pomalu na všechny bojové techniky bylo jedno tlačítko.. ovládání v zaklínači 2 mi vyhovovalo a nejlepší by bylo, kdyby udělali kombinaci prvního a druhého dílu, teď myslim třeba bojové styly z jedničky a k tomu dynamiku a zábavnost ze dvojky
  • Tam bych to dal spíš na vrub tomu, že češtinu zaplatil a vytvořil Comgad (a ne CD Projekt) a ten samozřejmě z toho nic nemá, když si hru koupíš na Steamu a ne v českém kamenném obchodě. Nemusí to být zrovna fér jednání, ale je celkem pochopitelné (a není to ani zdaleka případ pouze Zaklínače, je to tak skoro u každé hry, kde se o češtinu postaral místní vydavatel)
  • MrSanta
    Já to právě plánuju na duben. Budu mít volných cca 20.000 korunek, tak si udělám radost. Vkročím do řeky Win 7 *15*
  • To by som ani netvrdil. Jediný kdo ju tak videl bol Vilgefortz a ten sa skor zaujímal o jej DNA a pokial by ju dostal tak ju koli výskumom zabije. Pre Nilfgaard a Severné Kráľovstvá bola len politickou postavičkou na šachovnici ako možná dedička tronu Cintri. V momente kedy mal Emhyr var Emreis,Deithwen Addan yn Carn aep Morvudd náhradu,ktorá mu po politickej stránke zaisťovala to isté čo Ciri/teda falošnú Ciri za manželku/ stratil o Ciri ako takú záujem a i keď ju spolu s Geraltom a Yen mal v moci nechal ich ísť. Rozhodne by som neporovnával Ciri s prsteňom moci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší