Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 3 vyjde příští rok a další info o chystaném RPG - UPDATE
5.2.2013 | Aleš Smutný
269 příspěvků
-
Hmm, Divoký hon. Že by návrat Yennefer? A byť i jen menší cameo Ciri by bylo též vítáno. *3*
-
-
Yennefer se objeví určitě (VELMI mě zajímá, jak se vyřeší trojuhelník Geralt-Yenn-Triss), s Ciri jsem nejdříve vůbec nepočítal, ale její přítomnost by dávala smysl :)
-
-
Tak návrat Ciri by opravdu smysl nedával. Stačí dočíst Paní jezera - není ve světe,kde je Geralt.
-
-
A pro Ciri je snad "cestování mezi světy" nějaký zásadní problém?
-
A Geralt s Yennefer umreli *3* To mas tak...
-
-
Dá se říct,že neumřeli,ale celkově konec Paní jezera je jeden velkej omyl .) Něco tak překombinovaného jsem nečetl.
-
-
Tak jedna z nejlepší sérií to je bezpochyby. A to hlavně proto, že postavy nejsou černobílé. Většina dnešních fantasy má přesně nalinkované dobro a zlo...a to mě hrozně nebavilo...třeba na Eragonovi ...
-
No já to četl asi tak pětkrát(povídky ještě víckrát) *3* Konec celé ságy je totálně nezvládnutý,což je škoda .) ale i přes rozpačitý konec je to jedna z nejlepších sérií
-
Geralt a Yen neumřeli, zůstali živí v jiném světě, kam je přenesla Ciri :)...těla se přece nikdy nenašla...a tak moc překombinováné to není, stačí si celou pentalogii přečíst dvakrát, jednou je opravdu málo :)
-
-
-
-
-
V to doufame asi vsichni. A CDR to moc dobre vedi, vzdyt se o ty dve klicove postavy otiraji uz od jednicky:)
-
-
Je dobře že to bude otevřený svět. Dvojka mě v tomhle dost zklamala.
-
Nechci být za hnidopicha, ale budu .. :) Ten otevřený svět je dvojsečná zbraň. Witcher si ho určitě zaslouží, ale udělat živoucí otevřený svět, to je kus práce a strašně těžké na nejrůznější detaily.... pokud se to nepovede, bude ten otevřený svět jen na obtíž a na zdlouhavé přejezdy.... snad jsem ale pouze jen hnidopich a nikoliv věštec :)
-
-
Presne, Bethesda se o to pokousi uz radu let a jeste se ji nepodarilo dobre udelat, vzdycky vyda zbugovanou hru, je tim vyhlasena. Ani ubisoft tak uplne nezvladnul vydat obri ac3. Neni to zadna legrace a cd projekt s tim nema zadne zkusenosti.
-
Gothic 2
-
-
Gothic 2 je určitě úžasná hra se skvěle zpracovaným open-world světem, ale přesto si myslím, že tady ta rozloha o které mluví, je někde úplně jinde.
Když nedokázala ani Bethesda se všemi těmi zdroji a zkušenostmi co měli k dispozici udělat perfektní open-world hru (i když to jsou podle mě fušeři), tak si myslím, že v CDProjekt RED si toho možná vzali až moc.
Dál si myslím, že open-world není úplně ideální na vyprávění příběhu á la Zaklínač 1 a 2, no ale na druhou stranu komu jinýmu věřit že to dokáže než polákům z CDProjektu žejo *4*
No a taky to vypadá na zajímavej souboj Zaklínače 3 s Vávrovym RPG i když Warhorse ještě hru nepředstavily, tak si myslím, že rok 2014 není nereálný.
-
-
aspoň se ukáže jestli na to mají, udělat koridorovku zvládne každý studio...
-
jop bojim se toho samyho protože otevřenej svět s dobrým příběhem povětšinou nejde moc dohromady ( i když se najdouo i výjimky viz RDR, ale i tam byla střední část v meximu dost slabá )
-
-
Cooo ? Až za roook ? Nééé :/ Já myslel že vyjde letos :( A jestli tam bude Cyri tak to bude super. Ale aspoň si do té doby koupím novou konzoli nebo kompa....
-
Tak minimalne jednu kolektorku uz maj prodanou. Jestli se jim povede zkloubit vypravnost a silny pribeh dvojky s open worldem, bude to opravdu neco. A kdo vi, treba to pomuze i Howardovi, aby dalsi TES byly lepsi. CDR ma moji duveru, jakou nemelo zatim zadne studio. K predloze pristupuji s uctou a zjevnou laskou. Drzim jim palce.
-
Toto bude velka udalost
-
Zaklínač tak, jak ho milujeme konečně v otevřeném světě?! ORGASMMMMMM!!!!
-
Hlavně aby hráči hru ocenili tím, že si ji koupí a ne že to bude jako u dvojky, že 2 miliony hru koupí a čtyři ji stáhnou (teď asi více).
-
-
Podla tvojej logiky to malo kupit 6M ludi po spravnosti, ale poopravim ta, z tych 4M co si to stiahlo tak si to 2M kupilo.
-
Já to stáhl a pak si to koupil.
A takhle to udělalo více lidí, protože narozdíl od jiných her, tahleta si to určitě zaslouží. -
To bys po nás chtěl trochu moc, ne?
-
když si tu hru chce někdo zkusit před koupí a nedělají se dema tak co má asi dělat. Já osobně sem rád že sem si to nekoupil.
-
-
ja osobne bych byl rad kdybys uz od nekoho dostal prez drzku, nicmene je mi jasny ze takovejdle deb*l jsi jen v diskuzich, v realu drzis hubu, koukas do zeme a soupas botama...
-
-
Já mám jasno už teď - stejně jako dvojka, tohle si říká o sběratelskou edici! :)
-
-
presne tak!
-
-
nj, u jinych her to je tak, ze 2M ji koupi a 12M ji stahne, myslim, ze CDprojekt ma celkem ,,kupujici,, hrace
-
-
A kdopak to jede vedle Geralta? ... ženská postava, stříbrné vlasy, zaklínačský meč u sedla ... vypadá to že dítě osudu se vrátilo :)
-
-
vedle geralda jde asi postava se sloním chobotem, neni o co stát
-
Ciri? Oukej, jen doufam, ze herni trilogie nebude kvalitativne kopirovat knihy. Prvni a druha kniha byla super, s prislibem, ze vyvrcholeni v te treti bude uzasny. A to se nestalo. Knizni trojka neni super, je pouze oukej, takovy vysumeni, vystrizliveni, pro me docela tezky zklamani. Doufam, ze u her se to nestane, protoze analogie je zatim stejna, mame tu dva super dily jedny herni serie, ktera snad bude v trojce jeste lepsi po vsech smerech. A open world pro me neni tak dulezitej. Chci uzasnej pribeh, zadnej prumer.
-
-
Ty vole sem neco napsat. Nikoho netrkne pointa toho co pisu, nezacne se tu diskutovat o tom, komu prijde posleni kniha sagy dobra, komu prijde slaba a proc, nebo proc snad nekdo, narozdil ode me, ceni i povidky. Nic. Misto toho se tu vsemy reakcemi tahne fakt, ze jsem zapomnel, ze ta saga ma 5 a ne 3 knihy. Pekne mi to dat vyzrat, ale diskutovat, to ne.
-
-
Cetl jsem to kdysi davno, kdyz to vyslo a presto bych si nepopletl 3 a 5 knih, imho jsi pozer, ktery to ma max. v knihovnicce. Povidkove knihy jsou mnohem lepsi, ty jsem opakovane cetl mnohokrat
-
Všichni ví,že Paní jezera je slabší. Sapkowski to chtěl rychle ukončit či nakladatelství na něho tlačilo -to už se nedozvíme.Tak když chceš diskutovat... popiš nedostatky Posledního přaní a Meče Osudu - na to jsem velice zvědav.
-
-
Jeste me napadlo, ze Ciri mela cernyho kone, dost specifickyho kone .)
-
-
Chlape děláš se sebe jen totálního pitomce. Zaprvé Sága je pětidílná a povídky mají dvě knihy. Zadruhé povídky jsou jedny z nejlepších knih fantasy, co jsem četl a věř, že jsem to četl hodně. Čili přestaň psát hovna,když evidentně nevíš o knižní podobě ani prd.
-
-
Tak mas hodne jinde literarni vkus nez ja. A ze jsi jeden ze tri co opakujou to samy co uz napsal Kr.Pa@tiscali.cz mi prijde zbytecny. S poctem kniv v saze jsem se holt spletl, obcas se mi to prihodi .)
-
-
Popletl jsi si to ,protože jsi to nečetl. To je absolutně jasné.
-
-
-
-
Ehm, knih je ale 7
-
-
Sapkowskiho prvotiny/povidky jsou hodne slaby. Beru vazne jen tridilnou knizni sagu.
-
-
Tu sa ale píše o Zaklínačovi, nie o Veži bláznov (Narrenturm, Boží bojovníci, Lux perpetua) ;) Inú trilógiu Sapkowski nevydal.
-
Sága samotná je pentalogie, dvě povídkové sbírky před ní dělají další dvě knihy, to je celkem sedm... Jaké tři díly tedy myslíš?
-
Pokud si dobře vzpomínám tak sága o Geraltovi má 5 knih.
-
Povidky jsou 2 knihy, roman je pentalogie ...
-
-
Mas pravdu, zmatlo me, ze mam v knihovne jen posledni tri knihy .) V tom pripadne prvni ctyri ze serie jsou super a pata kniha jako zaver mi prisla slaba, neadekvatni k ostatnim. Co jsem rekl o povidkach plati.
-
-
-
-
-
Možná aby byl divoký hon poražen je třeba Cyril?
-
-
*Ciri
Cyril (nebo Metoděj) by byl Geraltovi asi prd platný ;) *1* -
-
yop sorry tohle jsem posral:)
-
-
-
Ano dítě osudu a též dítě, které má právo na trůn. Tedy zápletka již podle obrázku ? Super :D Miluji Zaklínače a také miluji CD Projekt.
-
-
Zní to super, ale trochu se bojím aby tou rozlehlostí neutrpěla detailnost světa a jeho vykreslení. A jinak doufám že tvůrci si dají pořádnou práci s nestvůrami, protože jejich vzhled hodně umocní atmosféru (stejně jako vzhled lokací). Už jsem zkrátka unaven z těch všech kostlivců (příklad) co se všichni trapně šlebí (a svítí jim oči) a ve všech hrách vypadají stejně trapně. To nemohou tvůrci udělat ty nepřátele trochu děsivější a nápaditější? :)
Zaklínač 1 a 2 (hlavně 1) byl v tomhle oproti konkurenci o trochu lepší (a někdy i o dost), ale mohl by se ještě zlepšit. Takže doufám.:) -
-
Pokud by dosáhl kvality Skyrimu (který měl právě slabost v příběhu s questech) a dají do něj silnou příběhovou linii plus questy ...tipu dojedu do vesnice kterou sužuje třeba Wywerna tak zaplatí dle kodeksu zaklínači ..tak to bude celkem dobré. Na dvojce byl velkej problém jen inventář a trochu ovládání jinak ji nešlo nic vytknout (ovládání se po patchach zpravilo celkem).
Jsem hodně zvědav jestli půjde osbodit dračici Saski ....
-