Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pro případné zájemce: Zaklínačský meč - sbírka šesti povídek, které volně navazují na svět Zaklínače od Andrzeje Sapkowského. Autor získal prostřednictvím nakladatelství Leonardo souhlas Andrzeje Sapkowského k publikování sbírky s tím, že bude vydána k nekomerčním účelům.
    -----------------------------------
    Sbírka ke stažení ve formátech .doc a .pdf:
    http://www.uloz.to/xEREP6Yt/zaklinacsky-mec-povidkova-sbirka-napsal-emhyrvaremreis-rar

Originální texty lze nalézt na webu:
    http://zaklinac-povidky-vlastni.webzdarma.cz
    -----------------------------------
    Omluva za Offtopic, ale třeba zaujme, hezký den.
  • Zaklinac je anime material jak vysity, zaujimavy svet, krv, sex, nasilie, intrigy.
  • Nemáš sem dávat nepopulární názory. Takhle se ke "knížkám" dostanou i lidi, jako Lister *4*
  • Khanemis
    Tohle vypadá celkem zajímavě...líbí se mi nástin příběhu a volba Dark Horse Comics je super, vždy mi přišli dobří v trošku alternativnějších komiksech (ve smyslu, že to není ani DC ani Marvel:). Výtvarný styl podle obrázků vypadá, že je víc jak jen inspirovaný právě zmiňovaným Hellboyem, čehož bych se možná trochu bál, protože Hellboy (a Mignola) je jen jeden:) Rozhodně jsem na to ale hodně zvědavý.
  • The_Nameless_One
    Vraždící manželka v opuštěném domě uprostřed lesů? Že by se snažili převést povídku "Zrnko pravdy" do komiksu?
  • BoB.2
    Sapkowski si kupuje dalšího Veyrona.
  • Jack1947
    Komiksy jsem prestal cist pred dlouhou dobou... Zaklinac v komiksu mi prijde trochu infantilni . Neco uz jen kvuli Autorovy , ktery jestli s tim souhlasil... by melo zustat v psane podobe nez v te s obrazky a bublinami.
  • Nikdo tě nenutí si to kupovat :) Takže jsi ze sebe udělal akorát hloupého čtenáře :)
  • To si zaklínač nezaslouží a divím se Szapkowskému, že jim to nezatrhne. Tím to doku..í. Pravda v USA je analfabetů a obrázky "číst" umí, ale to není důvod k takovému zločinu.
  • A jéje. Zrovna včera jsem listoval jejich komiksem k Fallout: New Vegas a říkal jsem si, jak je ten komiks příšerný. Ten jejich rádobystrašněcool styl je mi vyloženě protivný a i Čtyřlístek vedle něj vypadá jako seriózní věc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit