Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Dobrá šance pro games přetáhnout z onandnes pár joudů, kteří až teď objeví pořádný herní web. Za mě je škoda, že to není souboj s redakcí Hrej, jejíž kvalitní práce jsem si nemohl nevšimnout ani jako věrný čtenář games
  • Tady jde jen o ctenost/navstevnost nic jineho. Je jedno, jestli je hra trash nebo ne, proste jen staci, kdyz sem kvuli tomu lidi budou chodit psat kraviny a trollovat.
  • Tohle muselo EA stat spoustu penez, kdyz uz plati recenzenty i v CR, nikdo soudnej tomu nemuze dat vic nez 5/10...
  • Veskoslav
    Při čtení recenze na Bonuswebu jsem nabyl dojmu, že tam to má solidně EA zpracované. Obzvlášť výsměch je popis SP části....
    • Já fakt jen nepoznám, jestli to autor myslí vážně, nebo si celou dobu dělá srandu..
  • Paulcz
    To je něco jako když jede doktor na dovolenou od farmaceutický firmy.. :)
  • Casy se meni. Hraje cimdal vice deti. V potravinach chemie, deti jsou z ni hyperaktivni. A tak maji potrebu hrat hry, ve kterych jen behaji jako smyslu zbaveni a strileji vsude kolem sebe. Proto se tak dari COD, proto se stala z BF zumpa. Nejaka taktika, trpelivost, ale kdeze ... Dnes uz je to jen o reflexu jako u zviratek. *7*
    • Ty si prípad pre bohnice, alebo vieš čo rovno sa prihlás k aštarovi a jeho vesmírnym lidem, lebo všetci naokolo sú začipovaný jaštery.
    • A co je spatneho na tom, ze si deti hraji? Kdo jiny by si mel hrat, kdyz ne deti? *8*
    • S netaktikou, netrpělivostí a kdeže, a reflexí jak u zvířátek už tehdá přispěchal kveik a starcraft. A jak si to dneska kdejakej šašek pochvaluje. Asi s tou chemií začali už o něco dřív. Špínu na ně, špínu na ně...
    • wenceslaus
      Ono ve hrách jako Quake, Blood, Doom, Duke, Unreal... nešlo o to pobíhat a všechno rozstřílet? Tak to jsem je asi hrál špatně :-D
      • C-BEAM
        presne tak, je to skôr naopak, tých reflexov je potrebných čoraz menej, veď si porovnajte turnaje v Quake3 zpred 10-15 rokov a napr teda Hardline, kde potom akcia vyzerá ako spomalený film.

edit: i keď teda v hrách ktoré si vypísal, boli celkovo nároky na hráča vyššie nie len pre reflexie ale aj vzhladom na nutnosť spoznať prostredie a naučiť sa v tých leveloch orientovať, čo bolo miestami docela peklo ... mňa to však bavilo a dnes mi to v hrách chýba.
      • To nevíš? Quake, Blood, Doom, Duke, Unreal byly všechno filozoficky umělecké hry o smyslu života...
  • Black_Hand
    hele, nechcete nejdriv napsat recenzi i na multiplayer a mit tak kompletni recenzi? a pripadne bf probrat i ve fc? takhle je to takove divne, reklamni.
    • Tak ono to je reklamní :)
  • Damarus
    Škoda že se nebude hrát v Btf 4 :) to bych si i zahrál, Btf:H si kupovat je zbytečnost ikdyž to nebylo uplně marný.... ale Btf4:premium má mnohonásobně víc obsahu a všeho okolo
  • spomenťe si battlefield 4 beta bola vyladená dobre , ale plná hry bola nehraťelná :)
  • Tak si to shrňme: Tahle hra dostala na Hrej.cz za SP 2/5 a od Angry Joea jako celek 5/10.

Vážně máte potřebu tuhle hru bránit? Proč jako? Proč si nekoupit raději už snad vyladěný BF4? Proč utrácet za něco takového? Jistě, tihle obránci se potrestají hned třikrát - koupí špatnou hru, budou hrát špatnou hru a všem zde na foru ukážou svůj špatný vkus a špatný odhad na hry. Bohužel tím ale pomáhají rozvratu dříve tak dobré série. *7*
    • A koho úprimne zaujíma názor bandy tajtrlíkov z hrej alebo nebodaj tragického džoua, ktorý ani nevie správne anglickú gramatiku a rozpráva ako nejaký prisťahovalec.
    • Sithard
      A ještě si koupi premium :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit