Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lunk : "Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal"

Když nemluvíš o betě tak ono je to docela těžký dát 1200 kč aby si to člověk "vyzkoušel"... Bf beta se mi líbila budu si Bf kupovat, možná že ne ani tak proto jak je to dobrý ale nic lepšího není a staré vykopávky mám odehrané a už mně nebaví
  • The GPU analyzer requires the latest version of Java - WTF !!!!
    GTX 960 ? - teda doba je už opravdu zlá .
    • Víš ty vůbec, na co po tobě chtějí, ty vořechu? Nainstaluj si javu!
      • Především vyžadovat Javu u GPU analzyru je pěkná prasárna
  • Hraju. Je to supr. Hejteri to ani nehrali nebo se jim proste nedari. Kamos typical Hejter hral betu. Hra č.1 - skore 0/11 a hned jde OFF. Ted jako pravy hejter pise na vsech strankach jaka je to kravina. Dislikes pls. *1* *2*
    • Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal
      • Nebreč, fanboyi.
        • No jasnačka pepo, keď sa niečo niekomu páči tak je automaticky "fanboy". Ty si neuveriteľný tragikomik.
          • Inquisitor
            Maťo ty sis změnil profil?
            • Koľko?
      • +1 Presne.
        • Internetoví hipsteri/trollovia dneška to považujú takmer za povinnosť kydať na niečo o čom nemajú ani páru.
    • Jo ještě sem zapoměl dodat, teď mi dejte hodně mínusek.
      Nebo tak nějak se to teď píše.
    • Zatím co ty jsi byl vždy mezi nejlepšími. A o to ve hře pro 64 hráčů jde, mít to nejlepší skore ze všech.
      A pak ty hry mají nějak vypadat.
  • Jack1947
    Navíc ta cena také není k zahození že... *4*
  • Jo taky bych si zahrál ale mám PS4 verzi :(
    • tak to bud rad ze se zapojit nemuzes to by sis s packovacem moc nezahral
      • Tak to mi je celkem jasný.Pač BF3 a BF4 jsem hrál na PC tak že moc dobře vím jaký je to rozdíl *3*
  • Turnaj ve Smash Bros by byl zajímavější #MLG #360noToad
    • Inquisitor
      Já bych to viděl spíš na Bombermana.
  • Chim
    http://thi.uloz.to/5/e/b/5ebc7b1e970c153365337281708b7c4e.640x360.jpg
  • kdyz uz tak radeji Bf3 nebo si pockat az ta mrd*a bude zase zadara
  • Llour
    On je Bonusweb ještě považován za herní magazín? Já myslel, že už je to jenom bulvárnější verze onadnes *2*
    • Oni se pořád chlubí, jak moc jsou navštěvovaný herní web - snad nejvíce z českých. Přitom je to především proto, že na iDnes chodí hodně lidí a tu a tam se tam objeví odkaz na bonusweb s nějakým v podstatě neherním článkem, takže tam lidi i naprostí nehráči zajdou kouknout.

Pro mě je top Games.cz a Hrej.cz
      • Jack1947
        Lol a ty diskuze tam ještě s kontrolou jmen... *7* tam by troll umřel.
  • Budu stručný: Taková p*čovina si nezaslouží tolik pozornosti. Fakt ne.
    • Čéče, Drda zařídí turnaj, tak se bude turnajovat!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit