Přejít na výpis diskuzí
Zapojte se do redakční bitvy týmů Games.cz a BonusWeb.cz v Battlefield Hardline
23.3.2015 | Redakce Games.cz
94 příspěvků
-
Já fakt jen nepoznám, jestli to autor myslí vážně, nebo si celou dobu dělá srandu..
-
Jasně, že Lunk nemá rád, keď niekto ironizuje, lebo je slovak.
-
Bezpochyby *1*
-
Bylo by to směšný, ale věř že se EA postará o to, aby bylo plno i kdyby měli dosadit svoje "čtenáře".
-
Co to je? Akce kdo má větší pé*o?
-
*8* Jakože cože?
-
Jen abyste na serveru nakonec nebyli sami. :-) Pochybuju, že si tohle zdravej člověk za tu cenu koupí.
-
Nah... EA see na nás, já bych se klidně vyee na ně (překlad DA). Už dlouho jsem nic od EA nehrál a ani mě to nechybí. Stejně to většina stáhne a za chvíli hned ***že .? *3* (hry se sp min.)
-
Ta recenze na bonuswebu mě vážně pobavila tolik sarkasmu v jednom článku to se nevidí.Počkat oni to mysleli vážně?
-
Především vyžadovat Javu u GPU analzyru je pěkná prasárna
-
Dobrá šance pro games přetáhnout z onandnes pár joudů, kteří až teď objeví pořádný herní web. Za mě je škoda, že to není souboj s redakcí Hrej, jejíž kvalitní práce jsem si nemohl nevšimnout ani jako věrný čtenář games
-
Koľko?
-
Ty si prípad pre bohnice, alebo vieš čo rovno sa prihlás k aštarovi a jeho vesmírnym lidem, lebo všetci naokolo sú začipovaný jaštery.
-
A co je spatneho na tom, ze si deti hraji? Kdo jiny by si mel hrat, kdyz ne deti? *8*
-
S netaktikou, netrpělivostí a kdeže, a reflexí jak u zvířátek už tehdá přispěchal kveik a starcraft. A jak si to dneska kdejakej šašek pochvaluje. Asi s tou chemií začali už o něco dřív. Špínu na ně, špínu na ně...
-
presne tak, je to skôr naopak, tých reflexov je potrebných čoraz menej, veď si porovnajte turnaje v Quake3 zpred 10-15 rokov a napr teda Hardline, kde potom akcia vyzerá ako spomalený film.
edit: i keď teda v hrách ktoré si vypísal, boli celkovo nároky na hráča vyššie nie len pre reflexie ale aj vzhladom na nutnosť spoznať prostredie a naučiť sa v tých leveloch orientovať, čo bolo miestami docela peklo ... mňa to však bavilo a dnes mi to v hrách chýba. -
To nevíš? Quake, Blood, Doom, Duke, Unreal byly všechno filozoficky umělecké hry o smyslu života...
-
Tady jde jen o ctenost/navstevnost nic jineho. Je jedno, jestli je hra trash nebo ne, proste jen staci, kdyz sem kvuli tomu lidi budou chodit psat kraviny a trollovat.
-
Tohle muselo EA stat spoustu penez, kdyz uz plati recenzenty i v CR, nikdo soudnej tomu nemuze dat vic nez 5/10...
-
Tak ono to je reklamní :)