Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wenceslaus
    Ono ve hrách jako Quake, Blood, Doom, Duke, Unreal... nešlo o to pobíhat a všechno rozstřílet? Tak to jsem je asi hrál špatně :-D
  • Veskoslav
    Při čtení recenze na Bonuswebu jsem nabyl dojmu, že tam to má solidně EA zpracované. Obzvlášť výsměch je popis SP části....
  • Paulcz
    To je něco jako když jede doktor na dovolenou od farmaceutický firmy.. :)
  • Casy se meni. Hraje cimdal vice deti. V potravinach chemie, deti jsou z ni hyperaktivni. A tak maji potrebu hrat hry, ve kterych jen behaji jako smyslu zbaveni a strileji vsude kolem sebe. Proto se tak dari COD, proto se stala z BF zumpa. Nejaka taktika, trpelivost, ale kdeze ... Dnes uz je to jen o reflexu jako u zviratek. *7*
  • Black_Hand
    hele, nechcete nejdriv napsat recenzi i na multiplayer a mit tak kompletni recenzi? a pripadne bf probrat i ve fc? takhle je to takove divne, reklamni.
  • Inquisitor
    Maťo ty sis změnil profil?
  • Damarus
    Škoda že se nebude hrát v Btf 4 :) to bych si i zahrál, Btf:H si kupovat je zbytečnost ikdyž to nebylo uplně marný.... ale Btf4:premium má mnohonásobně víc obsahu a všeho okolo
  • Internetoví hipsteri/trollovia dneška to považujú takmer za povinnosť kydať na niečo o čom nemajú ani páru.
  • Nie, on je táraj a ty si gágaj. Ja som ten čo má pravdu.
  • Nemám rád keď niekto ironizuje, zvlášť, keď vie veľký prt o tom ako to v skutočnosti je, všakže?
    Battlefield 4 si nepožičiaval assety z BF 3 nebodaj, či BF3 od Bad company 2? Veď to robili jední a tí istí vývojári pre boha, tak keď to robí ubisoft v takom masívnom merítku a ovečky im to žerú tak prečo by to nerobilo aj dice/visceral/dice la?
  • No jasnačka pepo, keď sa niečo niekomu páči tak je automaticky "fanboy". Ty si neuveriteľný tragikomik.
  • ne, vzdyt je to prece uplne nova orighinalni hra ktera si vubec nic nepujcuje z predchoziho dilu *1* *1* *1*
  • Víš ty vůbec, na co po tobě chtějí, ty vořechu? Nainstaluj si javu!
  • Sithard
    A ještě si koupi premium :D
  • Nebreč, fanboyi.
  • Tak to jste v tom případě dva.
  • spomenťe si battlefield 4 beta bola vyladená dobre , ale plná hry bola nehraťelná :)
  • Tak si to shrňme: Tahle hra dostala na Hrej.cz za SP 2/5 a od Angry Joea jako celek 5/10.

Vážně máte potřebu tuhle hru bránit? Proč jako? Proč si nekoupit raději už snad vyladěný BF4? Proč utrácet za něco takového? Jistě, tihle obránci se potrestají hned třikrát - koupí špatnou hru, budou hrát špatnou hru a všem zde na foru ukážou svůj špatný vkus a špatný odhad na hry. Bohužel tím ale pomáhají rozvratu dříve tak dobré série. *7*
  • Lunk : "Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal"

Když nemluvíš o betě tak ono je to docela těžký dát 1200 kč aby si to člověk "vyzkoušel"... Bf beta se mi líbila budu si Bf kupovat, možná že ne ani tak proto jak je to dobrý ale nic lepšího není a staré vykopávky mám odehrané a už mně nebaví
  • +1 Presne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit