Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja sa už ani nedivím, ono je to totižto dnes veľmi IN, nadávať a znevažovať všetko bez toho aby to daný nenávistný krypel čo i len vyskúšal
  • Čo je to ostatné, čo máš na mysli, veď sa rozpíś už konečne a prestaň už vágne tárať o ničom.
    Hardline je podľa teba BF4 dlc s menej obsahom? Si si tak trošičku uhol dedovej medicíny?
  • O čom to pre boha živého táraš, kde si skúšal plnú verziu hardline hry? Hral si maximálne tak beta verziu hry, kde sa jednalo o totálne orezanú hru. Odsudzuješ niečo len na základe toho, že nejaký krypel na youtube na to kydá absolutne bezdôvodne.
    Veď vy deti si dnes neviete ani sami utvoriť názor na hru bez toho aby Vám nejaký tragéd cez youtube vysvetlil dezinformačne o čo ide.
    A o akej cene to hovoríš, veď hra je štandardne za 39.99 ojro. Má pomerne slušnú SP kampaň a multiplayer, ktorý môžeš hrať do aleluja. Ako vôbec môžeš povedať takú sprostosť, že hardline je BF3 v novom kabáte pre pána jána....veď ty ani nevieš, čo vôbec táraš.
  • Tak jsem si koupil Counter-Strike Global Offensive a pokukoval jsem i po kompletním balíku všech CS ale ... přijde mi absolutně zbytečné dávat ještě cokoli za něco, co už tu několikrát bylo, byť v jiných kulisách.
  • The GPU analyzer requires the latest version of Java - WTF !!!!
    GTX 960 ? - teda doba je už opravdu zlá .
  • To nikto netvrdí, ale neuveriteľne ma iritujú tieto stupídne komentáre, ktoré tu niektorí jedinci vypúšťajú do éteru.
  • podľa mňa asi najlepší diel C&H :D
  • Tak to mi je celkem jasný.Pač BF3 a BF4 jsem hrál na PC tak že moc dobře vím jaký je to rozdíl *3*
  • tak to bud rad ze se zapojit nemuzes to by sis s packovacem moc nezahral
  • Jo ještě sem zapoměl dodat, teď mi dejte hodně mínusek.
    Nebo tak nějak se to teď píše.
  • Zatím co ty jsi byl vždy mezi nejlepšími. A o to ve hře pro 64 hráčů jde, mít to nejlepší skore ze všech.
    A pak ty hry mají nějak vypadat.
  • Hraju. Je to supr. Hejteri to ani nehrali nebo se jim proste nedari. Kamos typical Hejter hral betu. Hra č.1 - skore 0/11 a hned jde OFF. Ted jako pravy hejter pise na vsech strankach jaka je to kravina. Dislikes pls. *1* *2*
  • Jack1947
    Navíc ta cena také není k zahození že... *4*
  • Jack1947
    Lol a ty diskuze tam ještě s kontrolou jmen... *7* tam by troll umřel.
  • Oni se pořád chlubí, jak moc jsou navštěvovaný herní web - snad nejvíce z českých. Přitom je to především proto, že na iDnes chodí hodně lidí a tu a tam se tam objeví odkaz na bonusweb s nějakým v podstatě neherním článkem, takže tam lidi i naprostí nehráči zajdou kouknout.

Pro mě je top Games.cz a Hrej.cz
  • Tilwaen
    Pokud budeš pravý Lunk, tak o tom nikdo nemůže pochybovat *1*

Pro ty, co neznají, Lunka musíte vidět.
  • Jo taky bych si zahrál ale mám PS4 verzi :(
  • Čéče, Drda zařídí turnaj, tak se bude turnajovat!
  • eStar
    Hrál a hrál jsem i starší BF včetně 1942. BF 4 selhal po technické stránce, ale jinak to byla občas i zábava, Hardline sice necrashuje v každém druhém matchy, ale jinak to selhalo úplně ve všem ostatním. Je to jako DLC pro BF 4 s méně obsahem. Zbytečná hra.
  • Inquisitor
    Já bych to viděl spíš na Bombermana.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit