Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ty voho jestli taky tohle bude na PC tak mafia 2 by se měla stydět tomuhle říkam hra !!
    • Mě osobně Mafie bavila. Byla trochu nedotažená, ale má nížké HW nároky, vypadá skvěle (grafika moderní a přitom přehledná/"čistá"), výborně se ovládá/hraje. Jediné co mi na ní vadilo, je obsahová ořezanost. Ve hře se vyskytuje spousta detailů (vykradení kasy, jídlo, telefonní budky - není kam volat ...), které poukazují na to, jaký měla (má) veliký potenciál, který byl z nějaké řídící pozice (2K?) zřejmě dost pošlapán. Neviděl jsem však zatím hru včetně všech přídavků.
      V každém případě, trailer z La Noire vypadá velmi dobře. Je sice fakt, že otázkou je zejména ovládání, když se jedná o konzoloidní projekt. Nadruhou stranu jak zde zmiňujete, GTA se ovládalo celkem dobře (Mafie lépe), spíš byl problém v nekvalitní optimalizaci pro PC, kdy hra trpěla mnoha neduhy od blikajících stínů po bezdůvodně vyšší HW nároky. Avšak co jsem zkoušel datadisk k GTA4, na dnešní PC pohoda, jen nesmíte mít starou grafiku výkonově pod model GeForce 7900, jehož ekvivalent tepe v PS3 - čili od dnes historické 8800 výše pohodička. Dnes bych se od R* bál spíše technických chyb a ovládání, než HW nároků.
  • Vyzerá to na skvelú hru len sa obávam že po dohraní už nebudem mat chuť hrať znova.Neviete niekto či bude mat hra rozličné postupy ako sa dopracovať k cieľu ?
    • Co vím, tak většina rozhodnutí (jako třeba uvěření/neuvěření lži) nebude mít nutně za následek game over, ale nasměruje hráče k jiné cestě řešení případu. Netuším, jestli bude možné případ nevyřešit, nebo se pokaždé dostat k trochu jiným případům.
      • claymen
        Tak z toho videa docela vyznělo, že případy se dají i nevyřešit
        • Předpokládám, že hra nebude mít českou lokalizaci. Je to pro vás zásadní problém a třeba důvod, proč si hru nepořídit? Hraní stylem "netuším, co jsi teď řekl, ale podle toho, jak jsi se u toho tvářil, tipuju, že jsi lhal ... a teď se mi objevil blip na minimapě, tak tam asi mám jet něco udělat" mi nepříjde jako úroveň zábavy, kterou pro tuhle hru v R* a Team Bondi zamýšleli. Většinou nemám s angličtinou problém, ale vím, že spousta českých hráčů s ní problém má. Jak to vidíte vy?
      • Já myslim že vývojáři už něco vymyslí :-)
        • Jenom se snažím nahazovat fakta která znám, aby lidi, co nehltají každé interview a preview, které se na netu objeví, nepsali, že je to vykradená Mafie :)
  • Spíš než rozebíráním co má společného s Mafií2 byste se měli zaměřit spíš na to, co s ní společné nemá. To je rozhodující.
  • Smekam! A opravdu se nemuzu dockat az tohle vyjde! Proste dechberouci! RockStar jsou proste mistri sveho remesla!
  • 10.02.2011 10:41 johnyss (anonym)
    V dobe kdy L.A. Noire bude vycházet na konzole, tak mi pcčkáři budeme hrát Red Dead Redemption.......
  • Paráda.Ukázka mě připoměla film BOSS asi ho znovu skouknu.. *3*
  • fallout
    Držím R* palce, jde sice o jasnou napodobeninu Mafie s tím rozdílem, že tentokrát budete na straně zákona, ale proč ne... když 2K dokázalo Mafii 2 takhle nepochopitelně zničit, tak jim přeju aby jim R* dali s L.A. Noire pořádně na prdel !!!
    • Spíš bych řekl, že se inspirovali klasickými filmy jako LA: Confidential. Tahle hra na mě z trailerů dýchla naprosto stejnou atmosférou. Říkat, že LA Noire je napodobenina mafie je jako tvrdit, že Untouchables je napodobenina Kmotra.
      • xMort
        Přesně tak, je to jen stejná doba, ale inspiruje se to jiným žánrem. Pochybuju, že by ve světě filmu někdo srovnával LA: Confidential a Goodfellas. Ve hrách to ale tady lidem nedělá problém. Převážně asi kvůli malému rozhledu.
    • Nechápu, proč by se měl R* snažit napodobit Mafii. Když gangsterky vydával ještě před ní...
      • fallout
        Gangsterky možná, ale ne z období 40 - 50 let, tady se jasně inspirovali Mafii o tom není pochyb...
        • Dobrej blábol. *7* Takže teď když se bude dělat hra z 40-50 let, tak se MUSÍ inspirovat z Mafie...Američani, ani neví co to česko je *2*
          • fallout
            to je docela možné, že neví kdo jsou češi... ale frajeři z herního průmyslu zatraceně dobře vědí co je to Mafie... *2*
            • HAHA, prej Mafii... Mafia je jen přehypovaná hra s dobrým příběhem. Nic víc, nic míň. Krom toho, tohle je úplně jinej žánr. V Mafii jen střílíš a tady vyšetřuješ. Má to společnou jen dobu v příběhu. Takže pokud někdo řekne, že hra, která má stejnou dobu dění jako Mafia 2 ji musí kopírovat, tak v tom případě všechny FPS kopírují třeba Doom....
  • Ma to spolecnyho s mafii asi tolik co s godfather.
  • 2:11 říká ty zene Scaletta
  • Hanzales
    Ta mimika postav je jednoduše úžasná! Pokud bude takový i zbytek hry, jakože tomu dost nasvědčuje, tak se máme na co těšit :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit