Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • asi máš pravdu, ale myslím, že nevyřešení případu bude game over a nebude možné nevyřešit případ a přesto úspěšně dokončit hru
    • posila
      tak ... teď jsem se úplně do diskuze zamotal a místo odeslání tohoto příspěvku jako reakce na "10.02.2011 23:44 claymen☺tiscali.cz" jsem ho odeslal do hlavního threadu a příspěvek, který jsem chtěl odeslat do hlavního threadu, jsem poslal jako reakci na claymena :) už sem radši přestanu psát a nechám tu diskuzi umřít :)
  • Jo. Je to Rockstar. Beru vsema deseti. Tesim moc. Hlavne obliceje maji vymakany. Puvodne jsem si myslel, ze tam nebudou zapadat a ta hlava oproti telu bude az moc ziva, ale vypada to dobre. A to mesto :) Mafie mne navic nebrala. Ale tohle beru ihned :)
    • Spades
      Až rockstar začne prodávat hovna v obalu od DVD, tak to taky budete všichni kupovat jak nic ?
      Dívejte se na HRU, ne na vývojáře...
      • Jenze Rockstar hovna v obalu od DVD prodavat nezacne, takze toho bych sa nebal. A ver tomu nebo ne, ale sou studia ktere proste spatne hry nedelaj viz.Valve, Bioware, Blizzard atd.
        • Spades
          Jo to sem si myslel i o spolecnostech typu Ubisoft, Betheseda, Activision a ze zacatku i infinity ward...
        • to by som netvrdil, daj bioware este par rokov a uvidis ake picoviny z nich vidu.
          a blizzard ... hm.
    • A nebude to na pc. Takze nic :( Grrrr.
  • Toto mala byt mafia 2 a nie ta sracka obalena bulbinou s ktorou sa srali dlho jak svina a nakoniec ta bublina praskla a vznikla z toho kopa hnoja. Inak podla mna godfather 2 je lepsi jak mafia a ten tu bol uz daavno predtym.... je to smutne 2 sklamania za rok gothic 4 a mafia 2 este ze existuje starcraft 2
    • ale prosimte , mafia 2 si myslim ze je dosti slusna hra ktera me velice bavila .. godfather sem nehral ale z videii bych rekl : spatna grafika , akradova fyzika a diky nechci .. ja bych v podstate mafii 2 nic nevytykal .. snad jen pribeh ktery se holt s jednickou moc srovnavat neda a delka .
      • Problem je ze Mafia 2 nic ine ako pribeh ani nemala ponuknut, ked je linearna a cela zamerana na pribeh. A kedze pribehovo faila, tak to nemoze byt dobra hra.

Keby si si odmyslel to ze je to ceska hra a ty si cech, tak by sa ti mozno otvorili oci.

Jednotka bola uzasna, dvojka je fail.
    • ucho
      velmi přínosný příspěvek (ironie), mluvíš o hrách mafia 2, godfather 2, gothic 4 a starcraft 2 :)

jestli cheš brečeš, tak brečíš na špatném místě :D
  • Proc by to mela bejt proboha "napodobenina Mafie"??? IS ma trademark na vsechno, co se odehrava v america pred rokem 50? Bohajeho...
    Uz podle nazvu je snad jasny, co si hra bere za vzor *7*
    A jestli to nebude pecka roku, tak... ..tak nas ceka nejlepsi rok v herni historii : D
  • Do kelu! A zase len na konzole! Moja PS3 je uz pod pol metrovou vtrstvou prachu a ked som ju nedavno zapol, len som zaplakal ako tak atmosfera hier trpi nizkym rozlisenim a zlou framerate! Uz to chce konecne novu generaciu konzol alebo aspon PC porty!!!
  • V dobe kdy L.A. Noire bude vycházet na konzole, tak mi pcčkáři budeme hrát Red Dead Redemption.......
    • hlavně myslet pozitivně ... to se mi líbí :)
  • Ja sa len musim smiat nad tymi vasimi dementnymi nazormi. Uz by ste sa s tym vasim ceskym patriotizmom mohli kludnit lebo co je moc to je moc.

L.A. Noire kopia dodrbanej Mafie 2. Ahahaha :D Co maju spolocne tie hry? Ked sa pozriete na gameplay? Nic okrem podobeho casoveho useku v ktorom sa odohravaju?

To je fakt vela.

LOL
    • fallout
      Laker, koho tady lakuješ, kdyby byla Mafia slovenský titul, tak by si jinak rozprával... :-DD
      • bohuzial nie:) snazim sa byt objektivny. hral som par slovenskych hier, tesil som sa na ne lebo to vyzeralo celkom dobre a z vacsiny som bol sklamany.
        mafia jednotka bola super. dvoja sracka

tak to proste je. nema to nic spolocne s tym kto to urobil
    • Dik je to jasna napodobenina mafie. Nosej tam klobouky a maj kulaty auta. Nechapu co na tom nechape. Stejne jako Red Orchestra je napodobenina Medal of Honor nebo Battlefield napodobenina Flashpointu.
      • :)
      • To vize jo a kazda zavodni hra je zas napodobenina treba NFS. Spamatujse!! *12* *12*
        • Spades
          A ty ses dobry retard, ze nepoznas ironii :D:D:D
  • KIMCID
    http://www.csfd.cz/film/10480-boss/
  • to určitě :D a pak ses probudil a měls poch*any pyžamo :P
  • Dost lidí tady v diskuzi píše myšlenky typu, že L.A. Noire vykrádá Mafiu, nebo že toto měla být Mafie 2, atd. atd. Jsem přesvědčený, že část autorů těchto myšlenek jsou jen trollové, ale někteří to myslí opravdu vážně.

Proč L.A. Noire není lepší Mafie 2? Mafia schytala spoustu kritiky za slabý příběh, neexistující vedlejší mise, málo věcí, které jde dělat mimo mise, ... O příběhu Mafie 2 si nic špatného nemyslím a z trailerů na LA Noire není kvalita příběhu vidět (počítám, že to bude něco ve stylu - poctivý policajt začne řešit sérii vražd; ukáže se, že organizovaný zločin uklízel nepohodlné lidi a že v tom má prsty nějaký nadřízený policajt a/nebo někdo z radnice; poctivému policajtovi půjde o život, ale všechno dobře dopadne). Vedlejší mise ale nejspíš ve hře nebudou, jen náhodné události typu hlášení z rádia, že právě probíhá přepadení banky a hráč má přijet vysřílet lupiče. Asi ani nic jiného extra zábavného ve městě nepůjde dělat (navíc počítám, že vůbec nepůjde páchat zločin). Hodně by mě potěšilo, kdyby hra šla projít bez jediného výstřelu.

Proč L.A. Noire nevykrádá Mafiu? Tak zaprvé jde naprosto mě logika typu: "Hmm, tahle hra prodala 2 miliony kusů, tu bychom mohli zkopírovat. Aby to nebylo tak okaté, bude se místo za mafiána hrát za policajta, a místo přestřelek s gangstery bude hráč hledat důkazy a vyslíchat svědky. No, mohli jsme udělat další díl naší gansterské série, které se prodalo celkově v desítkách milionech kusů." ... Prostě ... WTF? Proč by někdo zasazoval hru do 40. let jenom protože Mafie 1 se prodalo cca 2 miliony kusů?! Hra se odehrává ve 40. letech, pravděpodobně protože autor Brendan McNamara má rád romány Jamese Ellroye a protože ve čtyřicátých letech byl na vrcholu film noir. Kdyby McNamara měl rád Kriminálku Las Vegas, vymyslel by hru "CSI L.A.", kdyby měl rád Blade Runnera, vymyslel by "Do Androids Dream In L.A.?".
    • Tak nejak.
      Bohuzel tihle chytraci si pod pojmem "Noir" predstavi tuzemskeho muzikanta, nebo novej sprej od Hugo Bosse : D
      A Ellroy, to je ten elf z pana prstenu, ne? : )

Asi zbytecny neco rikat. Kdyz nekdo nic nez tu ceskou Mafii nezna, uvidi to nestydaty plagiatorstvi vsude...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit