Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže všichni představili xté pokračování něčeho........... Osobně bych se radši dočkal nějaké nové hry.
    • mmrrxx
      to sa uz neoplati, xte pokracovania vyjdu este cez rok 2012 a pak je uz koniec sveta takze zbytocne zacinat nieco nove :o))
  • Cajk
    Ten novej Rayman je vlastně reskin Trine..
  • mmrrxx
    kde je slubeny novy Rainbow Six ktory sa udajne mal vratit ku korenom serie???????????
    • Ataker
      Jo? A kdo ti to sliboval? Já jsem to totiž nikde slíbené neviděl napsané.
      • mmrrxx
        asi nevies citat
        • Ataker
          tak mi dej odkaz nebo něco... ať si to také přečtu. :)
          • mmrrxx
            http://kotaku.com/5808813/kotakus-e3-predictions
            v odseku "Gonna Happen"
  • dilinja
    Jan Doskocil z eurogameru "Ubisoft asi omylem rozeslal o nekolik stovek potvrzenych pozvanek navic ;) Nebyla by to Amerika, kdyby se tam hned neobjevil policista vyzyvajici davy k rozchodu a uvolnujici chodnik pro ostatni chodce. Ubisoft ma velkou cernou kanku, venku zustala i vetsina ceskych reporteru, e3 veteran Tukan to pry jeste nezazil." *7*
    • corfer
      Hej chlape máš twitter?
      • dilinja
        mel by bejt videt v profilu
  • Far Cry 3 vyzeralo teda dosť dobre , ak by dopilovalo to v čom bola dvojka slabšia volo by to super. Len som zapol stream trochu moc neskoro a nejak nepodchytil kde sa to vlastne odohráva , tuší niekto ?
    • corfer
      Na bláznivém subtropickém ostrově.:)
      • dilinja
        doufam ze tam budou hadi *1*
        • divokost, nebezpečnost a nezkrotnost přírody my ve far cry chyběla nejvíc v tomhle se my líbil boiling point mohl vás uštknout had sežrat piraňa nebo i puma.
    • dilinja
      vsadil bych si thajsko?barma?sri lanka?
    • řekl bych že to bude opět afrika le krk za to nedám ale jinak to vypadalo dost dobře a ten padouch s čírem mě zaujal :)
  • prosím může my někdo říct kde můžu shlédnout záznamy z proběhlých koferencí Mrkvosoftu a EA neůmyslně jsem je propás a tak bych je chtěl shlédnout
    • dilinja
      rekl bych ze vsechny budou na gamespot
      • děkuji *5*
  • A tak svět shlédl první ingame ukázku Assassins's Creed.

AI je na bodu mrazu stejně jako v předchozích dílech; teď už dokonce kolemjdoucí ani nevzrušuje (vyjma pronesení jakési repliky), že po městě někdo rozhazuje výbušniny a vraždí strážné. Hák (v sérii AC nový předmět pro Ezia) vypadá užitečně, zdá se, že nebude jen tak do počtu.

Nicméně audiovisuál mají Kanaďani vymazlený jako vždy, o tom žádná. A atmosféru taky, až je škoda vypálení půlky přístavu, nějak to nesedí do hesla assassinů...co už, úlitba koncovému publiku.
    • dilinja
      jen aby se ten hak nedal pouzit jenom na par snurach
    • a proč by vypálení přístavu bylo proti jejich heslu není to heslo náhodou nic není pravda, VŠE JE DOVOLENO
      • corfer
        Nevím proč se dohadujete o tom, jak zní heslo asasínů. Dle mého názoru je stejně padlé na šišku, jak tu každý oslavuje nové AC, když už je to po čtvrté to samé.
        • je to počtvrté to samé hmm aha a jak jinak by sis to představoval kdiž je to jeden ucelenej příběh,takovej mass effect je v tom případě taky furt to samý
  • Ataker
    A já doufal v pokračování Brothers in Arms :( zklamali mě.
  • Assassin... epic
  • dilinja
    zatim asi nejlepsi trailer na E3 byl AC:R

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit