Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rancor1223
    Ubi válí! Far Cry 3 vypadá divně, Furious 4 mi hrozně připomíná Borderlands (celkově to vypadá spíš jako úplná kravina - arkáda v WW2) a Ghost Recon totálně poj*bali.. Prezentace MS a EA se mi líbila víc, tam nemrvili žádný kvalitní série..
    • dilinja
      Far Cry mi neprisel vubec spatnej, Ghost Reacon mi prijde hrozne preHUDovanej (chapu future je future ale az tak?) a u Furious si chce pockat na gameplay. Dost me pobavily Raving Rabbits. Taky ten chlapek byl snad zfetovanej co to uvadel :D
      • corfer
        Celá ta tiskovka byla zfetovaná.
        • dilinja
          asi zacali zapijet ty petadvacetiny moc brzo *1*
          • Ataker
            kur-vy, chlast a chlebíčky? Dal bych si říct :D
            • corfer
              Podle mě budou znovu hrát AC a budou se smát, jak jsme jim to zase jednou sežrali.
    • corfer
      Snažím se nebýt hater a vidět na všem něco pozitivního, ale tady s tebou naprosto souhlasím. A co teprve ten plamenomet v AC:Revelations?!
      • XXDarthVaderXX
        Hele já ti nevím, ale jak to tak čtu, tak si AC hrál asi tak jen pohledem(youtube), protože v tom máš a jak ti to napsat? trošku bordel.
        Oheň? Plamenomet? A všiml sis toho roku, kdy se děj odehrává a říká ti něco slovo ohnivá loď? Někdy se podívej na vélečné lodi té doby...třeba konkrétně hledej mezi Anglií, Francií, Španělskem a něco třeba najdeš *3*
      • Je to špatně vidět, ale není to plamenomet (i když to tak vypadá), ale metač zápalných šípů s kadencí Thompsonu M1A1.
  • Proč tam mám do prd.. le text?
  • corfer
    Ten prezentující je svěží jak plesnivá okurka, Far Cry 3 vypadá jako Dead Island bez zombies a Brothers in Arms: Furious 4 by byla paráda v případě, že by to nedisponovalo karikovanou grafikou a kdyby to tak okatě nevykrádalo Inglorious Basterds.
  • Furious Four je jasna inspiracka v Bastardech :)
  • dilinja
    http://www.youtube.com/ubisoft#p/l/EJLtcpwurJU

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit