Přejít na výpis diskuzí
Záznam kompletní mise z Hitman Absolution
3.11.2011 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Jde o to, že v Hitman hře by taková možnost vůbec neměla být.
-
Posldení dobou se hodně lidí chytlo hudebního motivu z "Inception". Ten začátek je jak vystřižený z toho filmu
-
dojmy? Koukám na Splinter Cell, ne na Hitmana. Já teda nekupuju.
-
Hitman stará dobrá klasika. Co víc dodat určitě to bude skvělá hra *1*
-
A když jsi v minulém díle zabíjel doktory, agenty FBI, členy ochranky a jiné civilisty tak to bylo jako něco lepšího?
-
Jo, taky mě to zarazilo. Přijde mi to dost nehitmanovské. Vůbec mi to připomíná spíš Splinter cell.
-
Proč mi to jen připomíná Deus Ex?
-
Už se těším,ale zabíjet nevinné policajty si mohli odpustit :)
-
sry za of topic ale neumi mi nekdo poradit, treba mam obrazek a chci zjistit puvod toho obrazku, teda odkud to nekdo stahl, z jake stranky. Jaky je na to program? *3*
-
Když nebudeš chtít vědět kudy půjdou atd. prostě si tu možnost nezapneš jednoduchý.
-
JJ vypadá to moc pěkně...
-
Delas si srandu? Vzdyt ta hra je uz primo delana pro dementy! Rentgenove videni? Ukazujici se trasa nepratel?? Minimapa s pozicemi nepratel??? Bylo by lepsi, kdyby v Hitman 4 umrel...
-
Vypadá to pěkně.
-
Diana is voiced by Vivienne McKee in three of the first Hitman games, but is replaced by actress Marsha Thomason in the upcoming Hitman: Absolution. Her face will be shown for the first time and she and 47 ARE SAID TO HAVE A "CLOSE RELATIONSHIP"
...od tohohle výroku jsem se veškerých nadějí, že by to přece jenom nakonec nemusel být až takovej průser, radši dopředu vzdal.