Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Zase to vem z té stránky, že vítězná strana obyčejně měla silnější armádu (až na pár výjimek), takže je pro hráče větší výzva ji porazit, než naopak. Ale taky bych uvítal možnost hrát za obě strany.
  • mi vadila pouze ta třesoucí se kamera na začátku u valících se ohnivých koulí... osobně bych to třepání zkousnul celkem fajn, jen kdyby to nebyl až takový extrém
  • smejki
    Taktická mapa se mi líbí, ale jinak z té !unit-cam-foreva! ukázky moc poznat není.
  • to jsou samý bitvy pořád, ale mě by taky zajímal nějaký pohled na strategickou mapu a především informace o AI a diplomacii
  • Je docela na prd když si chcete zahrát historickou bitvu a hratelná je jen jedna strana ktrera ještě k tomu tu bitvu nevyhrála.Na Příklad v barbarian invasion byli jen dvě bitvy.Ta první šla hrát jen za Huny(bitva u katalánských polí)a měli ji prohrát.Ta druhá se možná ani neuskutečnila.Měnit hold historii nemusí bavit každého.
  • málo spánku
  • Coz o to, ale ty sipy jim nic nedelaj xD.. Coz me se** a nebo jak ty licestnici do sebe nechaj naject tu jizdu.. No jako ai nijak nezmenili a nesmyslna ucinnost zbrani na dalku OPET ..
    V shogunovi to melo aspon nejaky smrnc s temi puskami..
  • vem si život....
  • Nula strategia, hromada efektíků, zatim to vypadá, že si nový rome nekoupím, protože to zatím vypadá jako nějaký mod na Shogun 2
  • Osobně se docela těším, u starýho Romu jsem proseděl pár měsíců. Popravdě jsem poslední kampaň dokončil asi rok zpátky. Pevně doufám, že se podaří udžet atmosféru, která na mě z videa dýchla. Sem s tím...

(jen ať to je po vydání hratelné - vzpomínka na Shoguna)
  • Snad ty bitvy nebudou takovej stereotyp jako v 1, tam to bylo strašný
    Rozhodně je ale aspoň ta bitva v Teutoborském lese víc podle historiků než v 1, kde to bylo teda provedený strašně
  • v modu Roma Surrectum 2 jsou i jednotky které mají počet 243 můžů...když takových jednotek máte 20,tak jedna bitva trvá klidně i hodinu
  • rancor1223
    Stím designem UI musím souhlasit. Přijde mi zbytečně vysoké a tak zabírá dost místa. Ale jinak je to pořád Total War. Jasná koupě.
  • Má to moc hezkou atmosféru.. miluju starověk.. takže pro mne to bude fajn výlet do minulosti.. i když třeba budou chybky tak se budu kochat tou starověkou krásou...
  • no jedna manipula by měla mít okolo 120-150 vojáků...
  • tak tohle je jen ukázka z předskriptované bitvy.. protože jde o specifickou historickou událost... běžné bitvy, které nemají mít punc "historické bitvy" nebudou naskritpované samozřejmě. Jinak diplomacie v Total War sériích nic moc.. ale to samé i se Civilizacemi.. nevím proč tyto velké strategické hry mají tak chabou diplomacii.. v Civilizaci je to snad ještě víc cítit vzhledem k tomu, že tam se to tolik nezaměřuje na bitvy samotné...
  • miker17
    tldr
  • Zdá se mi to, nebo jsou tam strašně malý unit sizes?
  • k vyzbroji nemam co povedat, ta je uzasna ale pri barbaroch by sa mi pacilo viacej vizualnych moznosti stvarnenia... ved to boli polovojenske jednotky pokial to tak mozem nazvat :D

legie mali rovnosaty to je jasne... tam aj zabudnem ze vsetci maju rovnake xichty :D
  • no podstate mas pravdu ale ako vidiet dost reklamuju kameri. zoom, real troop pohlady tak uz by som poprosil keby bola grafika aspon na urovni a nie AOE 2

myslim ze sa prisposobili konzolam...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit