Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Greg Zešuk! Greg Zešuk! *1* *1* *1* ZEŠUK! *1* *1*
    Z E Š U K
    Z E Š U K
    *1*
  • DA2 je nudná, lineární, zjednodušená oproti DA1, je to spíš hack n' slash nez RPG...ta hra nemá žádnou hloubku..zesrali to aby si to koupilo vic kiddos na konzole a aby se jim sypali penízky..
  • Robotron3
    Tyhle hry nehraju, ale asi to pro většinu hráčů bude lepší, když má s těmi hrami ještě větší úspěch, než dřív :)
  • Zerathus
    To je stejný jako říkat:BLIZZARD JE LEPŠÍ NEŽ BYL ZA DOB SC:BW A D2 a wow:cataclysm je lepší než tbc! zkrátka totální nesmysl. Firma která jela parádní singleplayer rpg najednou udělá MMO? Fuck logic
  • Robotron3
    V tom, ze dava vetsi duraz na adventuru a pribehy postav, ktery si muzes vybrat do party, protoze jsou ti nejvic sympaticti a ty mas pak cast pribehu sestaveny prave z teto volby. Coz bylo uz v jednicce, ale tady je na to jeste vic kladen duraz, takze Dragon Age 2 je vic zalozeny na pribehu a adventurnich prvcich (umoznuje to kvalitnejsi dej) a to se mi libi. Je to v podstate takova inovace zanru, skoro prvek originality, pritom hraci rikaji, chceme originalni hry, chceme nove napady, nove pristupy, a jakmile presne tohle nekdo udela, absolutne kategoricky hru odsoudi. Dragon Age 2 je podle me hra, ktera byla nepochopena a az se k ni hraci vrati, treba za par let, uvidi, jak prelomova hra to byla, protoze timhle stylem se hry budou ubirat.
  • Pethulla
    no jo, klasika: za všechno může to zlé EA. To skoro vypadá, že BioWare byli k podpisu smlouvy s EA nuceni s pistolí u hlavy - jinak si tu nenávist k EA a glorifikaci BioWare představit nedokážu.
  • Trochu mi to připomína Interplay.
  • Vyborna v cem? Ja sem u toho po par hodinach nudou usinal.
  • Robotron3
    Tak ted ho uz znas :) Dragon Age 2 je super a cim vic ji lidi odsuzuji, tim vic to budu prosazovat, protoze to vazne nechapu. Dragon Age 2 je naprosto vyborna hra.
  • Dragon age 1 byla supr hra..dvojka byla trash :) Neznám jedinýho fanouška DA1 kterýmu by se DA2 líbil.
  • Obligátní "Já to říkal!".

To je tak, když někdo používá značku pro něco zdánlivě podobného, ale ve skutečnosti celkem dost jiného. Ale co, EA a asi i Bioware si peníze nahrabali, takže můžou zavřít Biokrám.
  • Bioware.
  • Robotron3
    Nic není co bývalo a Dragon Age 2 je nejlepší RPG adventura! :) Ať si kdo chce co chce říká, Bioware s EA jdou hodně dopředu a to se tradičním hardcore hráčům nelíbí. Ale stačí nebýt tak konzervativní a zjistí, že žádný úbytek na kvalitě her se nekoná, jen jsou jiné.
  • Ok, tak už se konečně nemusíme tvářit, že ty korporátní kejdy, které z VioWare už nějaký pátek lezou, jsou cool, protože Zeschuk a Muzyka.
  • Danny28
    Tak a BW ro můžou zabalit...Teď když ho má EA ve spárech je s nima konec.Už tak je EA dost zničilo.
  • Bioware už není to co bývala..nenasytnost EA Bioware zničila.
  • Kronoss1
    Tak tady by mě opravdový důvod docela zajímal. No, uvidíme.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit