Přejít na výpis diskuzí
Zeschuk z BioWare neodešel, jeho role se rozšířila
10.8.2012 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Da2 vyborna hra?
V DA1 + DLC + Awakening cez 180 hodin, presiel som to na nightmare..A to som hral len za maga a planujem aj dalsie rasy a povolania
DA2 som robil vsetko questy a a trvalo mi to prejst tusim za 30 hodin, pribeh stal zahovno, bol som len nejaky pajac, ktory chodil z miesta na miesta a zabijal, recyklovane a navyse prazdne lokacie, ktore sa behom casu nijako nemenili a ludia stale nosili to iste a navyse, cely DA2 a jeho bojovy system, animacky posobil ako lacna budgetova japonska bojovka...tu hru som presiel raz a nikdy viac, prvych 10 hodin je absolutne nudnych a onicom, potom napr hodiniek pribeh chyti spad opat nuda, nuda a nic...A nakoniec sa vsetko dolezite rozvinie v poslednej polhodine hrania..
A ze vraj DA2 ide hlbsie do pribehu postav? A v com? Ked s DA1 v ramci pribehu to nema skoro nic spolocne? Hral si ty vobec tu hru ci len troll? -
Nic, nemnoho jazyků má tak stupidní diakritiku a výslovnost.
-
A jé je, nějaký týpek zabloudil z diskusí na idnes do games. *15* Možná bych tě i bral vážně, kdyby na mě z textu nevyskakovali všechny ty "fucky", "čur*ci" a "židi". Jo, a taky bych, jako kolega níže, bral nějaký zdroj o těch ztrátách. *3*
-
Logika 9 000 000 x 10 = 90 000 000 $ měsíčně.A to jsem to počítal pouze v dolarech a ne eura a libry apod. takže pokud si nekupujou zlatej hajzlpapír prachů by měli mít dost *5*
-
Běž si nechat dokončit lobotomii blázne. *7* *1*
-
Mam takovy pocit, ze vsechno co jsi napsal jsou jen zvasty, ale pro jistotu se te zeptam na link s dukazem pro tve tvrzeni, ze "Skutočnou pravdou je, že MMO WoW je tragédia greckej kvality. Podiel nákladov ku zisku je príšerný,".
-
Ano jako MW3 jejich master sergeant of all sergeants který je výdržnější než king Leonidas a za explozí a zvuku americké hymny porazí sovětské nepřátele! *12*
-
Dragon Age 2 je dukazem talentu Bioware a nenasytnosti EA. Co predvedli Bioware za 11 mesicu produkce je temer neskutecne, ale fakt, ze jim EA dali na produkci hry jen 11 mesicu je proste demence.
-
Utřít a spláchnout.
-
No súdiac podľa tvojich komentov za posledných 5 rokov ti okrem Sony lezú na nervy všetky firmy... *15*
-
Na druhou stranu, kdo ví, co naše jména znamenají v jiných jazycích. *15*
-
Robotron3: pro dospělejší publikum ? Co ten sex přes spodní prádlo ? Zlatý CD Projekt RED
-
Pořád lepší než třeba Jessica Chobot *12*
-
Přesně tak DA1 několikrát dohráno skvělá hra.. DA2 jsem nedohrál ani jednou strašná nuda lituju že jsem za to zaplatil plnou cenu *9*
-
"Blizzfuck = achilova päta." Určite každý z vás videl film Wall Street /alebo aj slabé druhé prokračovanie/. Hnus, faloš, podvod, virtuálne prachy, opcie, deriváty. Zvrhlí čur*ci ktorí sa snažia kapitál presunúť do toho svojho chlievika, bez ohľadu na následky alebo to slušnejšie okolie. Súčasný krízu má na triku americký nenažraný žid. Ani tí európe však nespia. Židovská firma Vivendi SA je francúzsky moloch so širokým záberom. Hudba, telka, film, telekomunikácie, knihy, internet a hry, asi 60 000 zamestancov. Pred časom dobre známa fúzia s inou židovskou firmou Activision. A tá zas pohltila Blizzfuck inc. Vivendi je však od vypuknutia krízy v 2008 v pekných sračkách /priam likvidačné poklesy ceny akcií/. Akcionári a podielníci sú nespokojní. Vivendi sa preto rozhodlo trochu "ozdraviť" situácia a ponúkal na predaj časť podielov, kto by to čakal, práve Blizzfuck divízie.
Trh však takmer nereagoval a to ani pomocu výraznej intervencii iných židov z Goldman Sachs and Barclays. Trh nereagoval ani po ďalšom znížení vyvolávacej ceny. Možno ste prekvapený - veď predsa MMO WoW je megaúspešné a Starcraft a Diablo sú la bomba. Skutočnou pravdou je, že MMO WoW je tragédia greckej kvality. Podiel nákladov ku zisku je príšerný, a ďalej sa pred očami závratne rýchlo zhoršuje /pokles predplatieľov padol z 12 na 9M/. Starcraft vybuchol a Diablo je prd vo vetre /iba nedostatočne maskujú reálne problémy/. Vivendi vníma Blizzfuck ako jednotku s nízkou bonitou, likviditou. Suchý konár čo treba odrezať. Ti istí experti čo vnímajú Blizzfuck ako stagnujúcu firmu a WoW ako mrtvolu varujú aj pred nadchadzajúcim MMO Guild Wars 2, ktorá ďalej zníži podiel WoW na trhu a teda aj cenu akcii Blizzfucku a teda aj Vivendi a žid sa nasral. Pamätajte, že som bol prvý , čo pred 2 rokmi povedal, že Blizzfuck je v riti a to hlavne vďaka jedinej hre, ktorá ich drží na vodou /WoW/ a situácia tam už vtedy bola na hrane. Plakať však nebudem. Tie arogantné sv*ne mi už dlhšiu dobu liezli na nervy. -
Ja takovou hru pro radost zrovna jednu delam, tak taky vim, jaky to je. :) Jen se mi nelibi, ze na soucasnou produkci EA Bioware lidi tak nadavaji a absolutne prehlizi ty pozitivni prvky, ktere ty hry maji, jako vetsi duraz na pribeh a kvalitnejsi dej, ktery je cilen spis uz na dospelejsi publikum.
-
jenže ať se nám to líbí nebo ne, tahle doba, kdy se hry dělaly hlavně pro radost je u těch velkých firem pryč. Když do toho investují velké prachy, logicky chcou vydělat.
-
To prave vubec neni pravda a asi to muze rict jen clovek, ktery neda sanci pribehu? Nedokaze se do nej zacist? Dragon Age 2 ma mnohem kvalitnejsi a dospelejsi dej nez jednicka. Dvojka jde v deji a pribezich postav mnohem dal. Ale to samozrejme nechci nikomu vnucovat svuj nazor, ale musim se hry zastat, kdyz se mi libila :)
-
Ani nevím proč ale zasmál jsem se *1*
-
Asi ano proto blizzard ztratil 3 mil aktivních předplatitelu za poslední rok.Ale tohle neni diskuze o blizzardu tohle je diskuze o tom že podle tebe je Bioware která je omezována EA aby jen čerpala peníze z hráčů za poloviční produkty lepší ne tak která udělala KOTOR apod. parádní pecky.Já pamatuju kdy vývojáři dělali hry i pro radost a ne jen z toho třískat prachy za DCL apod. sra*ky