Přejít na výpis diskuzí
Zeschuk z BioWare neodešel, jeho role se rozšířila
10.8.2012 | Adam Homola
97 příspěvků
-
Jo ten perfektní bojový systém kdy se nepřátelští "ninjové" spawnovali přímo před očima a skákali ze stropu fakt nádhera *1*
-
Takový ME1 ti nepřišel originální? Tsssss....
-
Ach ták. No, nikdo není dokonalý.
Můj hlavní soud (SWtOR F2P do konce roku) se vyplnil, takže to si počítám jako bod plus.
No nic, žij blaze. -
Mluvím tak nějak obecně, s přihlédnutím k minulosti. *4*
-
Já něco soudil o tomto?
-
zeŠuk?
-
Ale jo, jen jsem nikdy nebyl na rychlé a nepodložené soudy jako ty. *3*
-
Ale ten ty přece nevidíš nikdy.
lalalalala -
Jestli tomu dobře rozumím, zavírá se studio v Texasu, které bylo zaměřené na SWTOR. "Praví" Bioware jsou v Edmontonu a právě sem se Zeschuk vrací. Zatím nevidím žádný problém...
-
Je opravdu nutné napsat "tupé akční svinsta bez mozku"?? Jde to snad napsat i jinak... Hodně tě baví urážet fanoušky a hrát si na výjimečného? *11*
-
Taky mám dvojku raději než jedničku (netolkienovské pojetí příběhu, humor, komplexnější soubojový systém, výborně nadesignované boss figthy, Varric...). Každopádně hoši, je zbytečné tu takhle spamovat.... V podstatě po sobě jen hážete špínu a překřikujete se...
-
DAve:
To čtení těch šílených dialogů, to zase nebere mě. Každý to má jinak, někdo rád čte knížky, někdo zase kouká na filmy. Někdo má čas číst a psát si poznámky, někdo to rád slyší a pouze jednou. Pokud možno bez titulků.
Na dungeon & dragon by člověk pomalu potřeboval druhý život. -
da2 je jedina hra od bioware co sem hral a nedohral... Kdyz vynecham pribeh, kterej me teda osobne neprisel lepsi nez v 1 . ok je min klisovitej, komornejsi. Tak me zustane hra -"plnohodnotne pokracovani" ktera je neuveritelna odflaknuta a to za ni chteji prachy jako za plnohodnotnou hru. Tobe nevadi, ze tvurci reycklovali par smesnych lokaci, ve kterych se odehraval celej pribeh? Ze zjednodusili bojovej system, resp ztoho udelali obycejnou mlaticku s vicema postav? ze vynechali celkem stezejni prvek old rpg, tedy tvorbu postavy? Dyt je to jako diablo akorat s 5-10 lokacemi. Oprotoi 1 je to neuveritelne odflakla hra, kterou udelali snad za rok bo dva po vydani 1.. Bioware bohuzel uz neni to studio co bejvalo, alespon to tak vypada, myslim si ze fuze pod EA, bo co to bylo, jim hrozne uskodili a svazalo ruce a jedou po nakym diktatu sefiku EA. To dokazuje i ME3, posledni dil byl pro me nejhorsi z cely serie a ne kvuli konci ale kvuli jinym aspektum, treba rozhovory a rozhodovani nebyly na takovy urovni jako ve 2 a 1 Lokace byly opet smrsteny a bylo jich jen par (napr. citadela). M3t byla jako DA2 zjednodusena - u DA2 je mi to jedno ale u ME ne, serie ktera byla planovala od samyho zacatku, cili bych spis myslel ze bude 3 gradovat a bude vyrazne lepsi nez predchudci.
-
Jsem přesvědčen, že se téměř u žádného jazyka se jeho rodilí mluvčí neučí zvlášť jak se slovo vyslovuje a jak se píše v míře o mnoho větší než v češtině. My přece také nepíšeme fčera, nýbrž včera - a nevzpomínám si, že by to někomu na základce dělalo velké problémy. Spřežky nejsou z pravopisného hlediska o nic složitější než diakritická znaménka. Cizincům učení češtiny asi o něco usnadní, ale o tom, že by něco usnadňovala Čechům dost pochybuji.
-
Milop33: Styl dialogů jako v ME celkem jen 3 možnosti za ten dabing nestál. *7*
http://www.geekstir.com/wp-content/uploads/2011/03/rpgs.jpg -
Samozřejmě že Čechům to přijde velice jednoduché, ale zkus se zeptat nějakého cizince, který se snaží česky naučit. A mimochodem, taky jsou v češtině slova jako dcera (cera), sedm,(sedum) vrh (vrch), okenní (okení), hrad (hrat), nehledě na nevyslovitelnost Ř, pochopení Ě (které ve výsledku taky mění výslovnost), takzvané písmeno "CH" a tak dále.
Jo a tu diakritiku jsem zmiňoval kvůli tomu, že ve většině jazyků neznamená nic, takže slova obsahující diakritiku taky neznamenají nic :3 -
Co mám dál psát člověku s googlem? *4*
-
Naprostá většina her v obrázku jsou z doby, kdy EA ještě Bioware nemělo. Vlastně všechny. protože i ME1 a DA1 začali bez EA a jejich vliv se projevil markantně až na ME2 a DA2.
Takže to zkus znova a lépe. -
Těžko dnes vymyslíš něco originálního, když máš EA nebo Activision za krkem. Zachrání tě jen to podání.
-
No a uz ten duraz na ty cleny rodiny je to, co myslim tim dospelejsim pribehem. Ja preci nerikam, ze je to nejaky uzasny originalni pribeh, jen vidim posun oproti jednicce, a tady me ten pribeh bavilo vic sledovat, vic sem ho vnimal.