Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přemrštěná cena.™ Blizzard
  • Ani pro areny to neni strata penez protoze jakmile vlastnis kartu z naxx tak ji muzes dostat na vyber v arena draftu. K cene Naxxu je solidni, release 1 wing za tyden s tim ze neni problem za ten tyden na daily questech dat tech 700g potrebnych...
    • Nějak mi to teda nevychází, dejme tomu, že jsem šťastlivec a dostávám každý den quest za 60 goldů, 7*60=420, zbylých 280 goldů mám dát grinděním 10 goldů za 3 výhry s hrdinou, to mám 84 výher s jedním hrdinou pokud dobře počítám. To teda musí být člověk dobrý nolifer, když chce ty goldy nasbírat za týden *1*
      • budto grindit 100g za den tim ze das 3 vyhry po 10g nebo proste hrat areny a mit 7+ vyher, ja hraju v podstate jen areny a constructed jen sem tam na dodelani nekteryho daily Q co se v arene dela blbe... ty goldy na koupeni expanze opravdu neni problem nasetrit.
      • Jack1947
        Takže s tím že to bude free to tak horký koukám není... na druhou stranu F2p není levný provoz a z něčeho se to zaplatit prostě holt chtě nechtě musí.
      • Uplne vpohode sem to nahral,chybi mi jeste par goldu na posledni.A jestli to hraju v prumeru hodinku denne je to moc,delam vetsinou 2-3 q najednou.Koupil jsem jen jednu epizodu za 5E ? to je super cena za tohle rozsireni
      • Miserius
        Víš, že neni potřeba to dělat s jednim hrdinou?
        • A jaký je rozdíl mezi tím, že to budu dělat s jedním hrdinou nebo s devíti? Pořád těch 84 výher potřebuju *1* Dat logic ffs
          • Miserius
            Copak pisu ze to je nejakej rozdil? Jen te opravuju, takze klídek
          • Těch 84 je extrém protože kolikrát se ty questy překrývají a taky jsou tam hidden questy viz wiki.
    • Někde jsem čet že naxx karty dostaneš v aréně i bez odemčenýho naxxu. Jinak odemk jsem vše a nedal jsem za to ani korunu (začal jsem šetřít 1-2 měsíce zpátky, z packů mam stejně v 90% dust)
      • Miserius
        Je to tak, Naxx jsem si nekoupil a v arenách dostavam navyber karty ze vsech křídel (první jsem měl gratis)
  • Zayl
    Nevím jestli bylo potřeba probírat jednotlivé bossy, každopádně souhlasím s přemrštěnou cenou. Namísto solidní bych možná použil slovo dobrý a to ve významu známém z našeho školství. Taková pěkná trojka.

Podle mě hlavně KT ukázal, že se mělo spíš pracovat na více fázich pro každého bosse, což by ve výsledku souboje udělalo daleko zajímavější. Určitě to chtělo i víc specifických karet pro bosse.

Pokud hrajete ladder nebo rádi hrajete proti AI, potom bych to i doporučil. Jestli hrajete jenom arény, je to ztráta peněz.
    • nighters
      V minulých článcích probíral bossy a teď v tomhle posledním dobral poslední bossy z posledních dvou křídlech.
      • Zayl
        No já to četl. Ale přišlo mi to zbytečně konkrétní. Spíš by bylo lepší napsat pár řádků o celkovém konceptu atakdále.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit