Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • k tomu bych se nevratil ani zadarmo
    • nekteri ani nikdy nezacali {PROUD_FACE}
  • Noo, ten balicek akcii Activision-Blizzard by som este nepredaval...
  • Ten obrázek s Lichem mám jako tapetu :)
    • Ahoj, na jaké stránce je možné tuto tapetu sehnat (najít) ? Děkuju za odpověď.
      • Google obrázky *3*
  • Ale umřímě kdo sakra neměl rád brewmastera ?? :D byl úplně epic :D tak si nestěžujte na pandy :/
  • Imrael
    Kdyby hře vytvořili .. Já nevím .. Řekněme "smysluplnější " obsah, věřím tomu, že by se lidi k WoW vrátily. Přechod na f2p model by dle MÉHO hru odrovnal úplně, protože by se do hry zapojily nejenom kvalitní hráči z free serverů, ale i ta druhá skupina.
    Možná kdyby místo StarCraftu II udělali WarCraft 4 a hnuli tak příběhem dost možná uvěřitelným směrem, měli by na čem stavět. Já jsem Pandarii po vydání zbožňoval, alee teď třeba timeless isle .. No tak .. *9* ..
    Blizzard udělal prostě marketingovou chybu a to né malou.
  • Hrál jsem WoWko roky, ale s tím jak človek roste, mění se i jeho priority. Volného času taky není zrovna moc. Času stráveného u této hry ovšem nelituju. Dala mi spoustu zážitků i (real life) přátel... Co mi nyní vadí je to jak často se hra mění. Večer dojdu z práce, věnuji se rodině a když už mám volnou chvilku a chtěl bych si zajít nějaký ten dungeon nebo RAID tak narážím na nutnost přípravy. Nemám čas učit se nové ability, nové mechaniky fungování starých abilit, řešit zda je o fous lepší ta nebo ona kombinace. Chci si jen na hodinku nebo dvě zahrát... To mi WoW v aktuálním stavu neumožňuje. Někdo může říct od toho je raid finder... Ale to je tak triviální že mě to ani nebaví a hlavně tam nejsou lidé, s kterými chci hrát. Klidně bych předplatné obnovil, ale chci si zahrát HC módy a nemuset u toho trávit hodiny přípravou. Chci snad tak moc?
    • Nedelej si srandu. Ted je secko tak easy az jeto nuda . A prave proto to wow ide do prd.le.
    • Ronox
      No z pohledu HC hráče chceš moc, protože by to bylo další zjednodušování. Taky už na to nemám tolik času, ale vrátil jsem se k tomu, protože ty dnenší jednohubky 8-12 hodin ve volným čase dohraju a co pak? Tím, že jsem naposled hrál nějakej midage Cataclysmu, tak než jsem si pořídil pandy jsem mrknul na guidy zběžně. O víkendu bych měl mít jeden den bez poviností a tak mrknu na ty taktiky a ono ruku na srdce se mění jen pár věcí furt dokola. Nestůj v tom, popoběhni, táhni, skoč, uteč a jiný triviálnosti. Spíš největší problém je v hráčích, protože stačí jeden, co si myslí jak to dá a veze se s ním celá skupina. Jinak jestli si chceš jen nachvilku zahrát doporučuju The Secret World. Ten jsem si pořídil a aniž bych do něj hodil další peníze hraju už nějakou dobu přesně po večerech max dvě hodinky a je to fajn a hlavně zajímavej svět a mechaniky.
    • Jirx
      Pod tohle se podepisuju =)
    • Presne ted je WoW snad nejvic casual za dobu sve existence. HC mody jsou pro lidi, ktery chteji zkusit nejtezsi content ve hre = musis se pripravit, resit number-crunching atp., coz ty nechces - LFR je elegantni a jednoduche reseni.
      • HC je pro mě o rychlosti reakcí a přesnosti pohybů. To je to co mě na něm vždy bavilo. (a dal jsem jich za ty roky dost). Kdybych chtěl hrát hru kde řeším tabulky, přípravu studování nových abilit atp. tak jdu do práce... Proste chci, aby abilita dělala pořád to samé i když dojdu po 2 měsících a sednu k tomu jen na pár hodin. Prostě jednou se tu postavu naučit a pak už si jen užívat content... Blizzard ale hloupě neustále všechno mění v naivní představě, že tím přidá lidem "práci" a zabaví je to tedy na delší dobu. Pár změn bych pochopil, ale to co předvádí Blizzard s každým dalším patchem je otřesné.
  • nejsem nějaký WoW hater ani nic takovýho....sám WoW hraju,ale zároveň se těším,co vznikne z wildstar......kolují dost velké fámy,že by to mohlo sesadit WoWko a když by se jim podařilo dát do hry všechno co slíbili a aby to bylo hratelný a zábavný tak si myslím že to je dost reálný...ale to se teprv uvidí
    • erikse
      Sesadit WoW uz melo aji Guild Wars, tohle bych bral tezce s rezervou. Pac takovych vyroku uz tu bylo.
    • áno,ale taky na rozdíl od ostatních her se snaží být nereálný :D
    • Shania
      Wildstar nemá za cil sesadit WOW, ale přetáhnout lidi, co ho kdysi hráli a těch je víc jak dost:)
      • je to dost možný,a wildstar mě svýmy nápady a provedením zaujal,takže uvidím co se z toho nakonec vyklube
        • Shania
          Wildstar je bozi:)
          • Ronox
            Na ten se těším. Líbí se mi jak mění zažitý mechaniky a snaží se inovovat oproti kopiím WoW. Stejně se obávám, že WoW porazí jen další hra od Blizzardu.
  • Hral som WoW od zažiatku, ale posledný datadisk som neprekusol, skončil soma podľa tohoti som nebol sám
    • Miserius
      Já taky... ja už ale odpadával ke konci Cata (hlavně kuli teda povinnostem mimo WoW, ale pandy bylo to posledni)
  • Shania
    No možna je to taky kvuli tomo, že před rokem vyšel datadisk, tak WOW mělo daleko větší přijmy z krabicovek. Celej tenhle report mi přijde jak vycucanej z prstu, hlavně když ActiBlizz má čím dal větší zisky.
  • No ja nevim, nic proti WoW nemam, ale to opravdu cekali stejne zisky do nekonecna?
    • mdkGT
      Mas pravdu, nevis.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit