Přejít na výpis diskuzí
Zisk World of Warcraft klesl o polovinu
12.9.2013 | Ladislav Loukota
94 příspěvků
-
Ha ha :D Tusil som, ze za chvilu tu bude plno haterov. :D Ale, chalani, chce to trocha nadhladu :) A to co dokazalo WOWko na poly MMOciek mu zapriet nemozte.
-
-
Ano, WoW zabilo celej žánr MMORPG.
-
-
A to jak prosimtě, protože je to nejlepší, nejhratelnější MMORPG co kdy (zatím) vzniklo? Ostatní MMORPG se zabili sami tím, že wowko prostě a jen kopírují. Je sice pravda, že si nedokážu představit jinak fungující MMORPG, ale to je taky ovlivněné tím, že wowko bylo prostě první.
-
-
No ano, přesně proto, není samozřejmě nejlepší ani první, ale nejhranější ano.
Než vyšlo WoW tak bylo MMORPG okrajový žánr a vycházely skvělé hry jako Ultima či EVE online, ale po úspěchu WoW se z toho stal nejprázdnější a nejkomerčnější žánr ze všech a začaly vycházet tupé sračko-hry.
Takže ano, WoW zabilo žánr MMORPG tím, že do něj přivedlo masy. -
-
Kdo jen to takhle říkával před teopu. Humm *7*
-
-
Kdo? :-D
-
-
Nemůžu než prostě nesouhlasit, existovalo před WOW spousta MMORPG, pokud mám tedy mluvit o těch 3d, tak já třeba hrával Anarchy Online.. to bylo sakra dobrý MMORPG.. skilly, nano a ncu, tokeny, augy poskládat do implantů.. miliony možností až po zakoupení parcely a stavění gildovních budov (vlhkej sen všech WoWkařů), socializace, člověk to hrál půl roku, udělal level 60-80 a pak teprve zjistíl, že pochopil tu hru a její principy a začal s novou postavou znova. Musel.. ono za chyby a špatný volby taky ta hra trestala. Ve WoWku jsem se pak cítíl jak v pohádce pro malý děti.. jasně není to tak náročný, člověk u toho spíš zarelaxuje, jenže bohužel s každým datadiskem to bylo horší. Navíc i princip vydři si EQ, novej datáč, vydři si nový EQ.. potřetí už to byl fakt nudný opruz.. bavilo mě to a toho času nelituju, čas to byl můj :) Jenže je to nazváno pravým jménem.. stal se z toho díky WoWku nejprázdnější a nejkomerčnější žánr.. i ten článek.. řeší upadek hráčů? Neřeší.. řeší úpadek zisků...
-
-
To asi neměla být reakce na mě, ne?
-
-
-
-
-
-
F2P bych si docela nechal líbit, asi bych se tam vrátil to omrknout a čas od času zabil nějakej ten čas
-
bolo na čase...
-
Mikro transakce to je to co ta hra potřebuje ! *6* A jelikož WoW dalo Warcraft lore velkou facku tak se obejdu i bez toho Warcraft 4
-
A mozno je nacase vytvorit nove MMO. Free to play to uz na vrchol nevytiahne aj tak. Napriek tomu je to uctihodne co toto MMOcko dokazalo a ze si ziskalo na roky miliony platiacich hracov. To uz zrejme nikto nezopakuje. A raz to skoncit muselo.
Skusal som ho cca 2-3 tyzdne a zistil som, ze to nie je pre mna ;) -
KONECNE...by sa mohli zamerať na Warcraft IV strategiu... *7*
-
-
celý svet je tak domrvený že by sa museli vrátiť tak ku začiatkom ako nikdy... ďakujem ale pandy do príbehu vážne nepotrebujem
-
-
PROČ !!! Proč každý vytahuje pandy, i když se teď bavíme o Warcarft 4-------
-
-
lebo boli už aj vo frozen throne? :D len vtedy sa to bralo ako easter egg :P
-
-
humanoidní pandy všechny serou ale humanoidní krávy a vlkodlaci sou OK
-
-
on existuje nehumanoidní vlkodlak ? *3*
-
-
Jop, proto jsi měl Pandarenskýho hrdinu celou kampaň za orky *1*
-
-
no ja neviem akú "celú" kampaň máš ty na mysli ale ja som ti tam žiadneho pandarena moc nevidel... jediný čo bol neutrálny pandaren brewmaster a zbytok boli "secret" charaktery alebo jeden výstup v kampani pre elfov... aj vtedy si z toho všetci už robili srandu :D
-
-
-
-
-