Přejít na výpis diskuzí
Zisk World of Warcraft klesl o polovinu
12.9.2013 | Ladislav Loukota
94 příspěvků
-
Prijde mi, ze panove v blizzu a spol si mysleli, ze tahle hra jim bude snaset zlate vejce az do konce sveta a jaksi zapomneli na to, ze i sebelepsi neustale se dokola opakujici end-game hry drive ci pozdeji omrzi vetsinu hracu. No treba se chytnou za nosy a zacnou zase delat poradne hry.
-
"end is nigh"
-
Kdo? :-D
-
To asi neměla být reakce na mě, ne?
-
Nightborne: To vis, ze citim krasnej smutek a vzpominam na stary casy, kdyz si to poustim. I pandarii sem hral a neni spatna. Ale uz to necham spat. 8 let uz stacilo *1* Tohle uz nikdy nic neprekona.
-
U Starcraftu někdo řeší lore? Baneling bust a 7 roach rush to snad nepoškodí :ú
-
Google obrázky *3*
-
Mists nemá špatné songy, ale wotlk mi přijde po hudební stránce mnohem emotivnější, třeba takovej howling fjord nebo citadela měli parádní skladby. Cataclysm byla taková hodně recyklace starejch songů, novejch dobrejch tam bylo fakt jen pár.
-
Mě Mists of Pandaria. WotLK bylo v pohodě, ale Cataclysm byl humus...
-
jj, ja ti verim. ale ja reagoval na to, ze czlukas naznacuje, ze by zhruba 40% ztracenych predplatitelu odpovida zhruba 40% zisku. jinak si jeho prispevek nedokazu vysvetlit. nakonec je asi nejvetsi problem, ze se v clanku micha zisk a prijem. coz neni to same. a musel bych asi fakt nacist ty materialy co si poslal. situace okolo wow me ale zas tolik nezajima, takze budu brat v uvahu treba tebe a relevantnejsi clanky, ktery nepise nekdo, kdo si plete zisk a prijem.
-
To F2P z casti myslis ten trial do 20. lvl kterej ti zabere asi 2h herního času? :D
Ale SWTOR nikdy neměl tolik lidí jako WoW ani v době největšího boomu a nemá ani teď když je F2P... -
No v článku sem zmínku o čistém zisku nenašel, ale ty miliony o kterejch se tam mluví je ciste to co jim prislo bez jakéhokoliv odečtu, dá se to načíst v tech reportech co sem postoval vejš.
-
Wotlk se mi asi po hudební stránce libí nejvíc
-
Tak to nevim, jak zvladas, ja mam vzdycky sto chuti si to znova zaplatit jenom kdyz uslysim tu skladbu jednu... mit toho prehravac plnej, tak uz se asi neudrzim a nacpu jim ty moje prachy do chrtanu =D
-
jasny ale pokud chces zamezit odlivu hracu kterym placeni nevadi, tk udelas nekolik serveru na kterych ti treba milion platicich hracu zustane a diky tomu nebudou mit problemy s bandou kriplu, ktera se tam diky F2P dostane..
-
Ja toho mam plnou mptrojku. Treba zrovna tu lod *1*
-
nyckelharpove balady v grizzly hills a lod v northrendu, ty sem si dokonce i hodil do normalniho playlistu =))
-
Kdyby me dali moznost hrat starsi datadisky bez ovlivneni tema novyma, tak jsem tam zpatky a jeste rad zaplatim. Takovy Vanilla, TBC nebo Wotlk rad si znovu zahraju. Ani nepotrebujou mikrotransakce, verim ze spoustu hracu by na tohle slyselo. Konec koncu na jejich foru za tohle se lobuje uz davno.
-
Ne, nebudem snad mrvit Starcraft.
-
Sesadit WoW uz melo aji Guild Wars, tohle bych bral tezce s rezervou. Pac takovych vyroku uz tu bylo.