Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak tak. A tisic dalsich...
  • Čas udělat World of Starcraft :)
  • Black_Hand
    tak ja mluvim taky o zisku. v clanku tady v games se take mluvi o cistem zisku. je klidne mozne, ze kdyz ti klesne pocet hracu o 5/12 (v hodne zjednodusenem pripade prijmy o 5/12), tak ti zisk klesne o 54%. ocividne to ale mas lepe nactene. jen mi proste prislo, ze czlukas micha jablka s hruskama v daleko zasadnejsim meritku.
  • taverna v southshore ftw
  • Doporuceni odborniku na nakup / prodej ma asi stejnou vypovidajici hodnotu, jako ozraly simpanz hazejici sipky do listecky s firmami, do nichz investovat. A na trhu se neda ocekavat nic...
  • Shania
    WOW mělo udrzovaci naklady max 4 miliony kdyz bylo na vrcholu mesicne, ted to bude daleko min.
    vyvoj zakladni hry stal max 60-200 milionu

http://www.wowguideonline.com/blog/2011/03/25/digital-castration-world-of-warcraft-operating-costs/

Pokles neni o 54% na predplatnem, uz jen z duvodu, ze ten graf obsahuje data i z prodeje krabicovek/digital datadiku. Datadisk stal myslim 1200 -2000 za CE, proti max 300 mesiccne za predplatne.

Kdyz vyjde nova hra, tak se jim mesicni zisk najednou znekolikanasobi, ale to neznamena, ze se stejnym prijmem budou pocitat kazdy mesic.

WOW ma stále minimalne 2-4 miliony zapadnich predplatitelu.
  • Se mnou bude wow navzdy. Diky hudbě. Neznam hru s krasnejsi hudbou. Tolik a tolik skladeb. I kdyz uz nehraju, porad se na ty mista takhle vracim...
  • Shania
    Cisla jsou nejspis dobre, akorat autori asi nevi, co se stalo pred rokem, vysel datadisk a nejake tri mesice po vydani byl tim padem zisk vetsi kvuli prodeji datadisku, precejen datadisk stoji daleko vic nez mesicni predplatne, takze zdvojnasobeni zisku by odpovidalo. Stejne aby ty cisla meli nejakou hodnotu, meli nam ukazat data za vic jak dva roky.
  • HC je pro mě o rychlosti reakcí a přesnosti pohybů. To je to co mě na něm vždy bavilo. (a dal jsem jich za ty roky dost). Kdybych chtěl hrát hru kde řeším tabulky, přípravu studování nových abilit atp. tak jdu do práce... Proste chci, aby abilita dělala pořád to samé i když dojdu po 2 měsících a sednu k tomu jen na pár hodin. Prostě jednou se tu postavu naučit a pak už si jen užívat content... Blizzard ale hloupě neustále všechno mění v naivní představě, že tím přidá lidem "práci" a zabaví je to tedy na delší dobu. Pár změn bych pochopil, ale to co předvádí Blizzard s každým dalším patchem je otřesné.
  • Všichni jsme věděli, že to tak dopadne, a většina z nás si tam užila kousek života plného dobré zábavy...tak co, ta chvíle je pomalu tady, co řešit :)
  • Je vodet ze ses trouba, kterej vubec nema paru, proc se f2p dela. Viz predchozi reakce. Dela se to proto, aby ti co plati meli s kym hrat. Protoze kdyz nebudou mit s kym hrat, nebudou ani platit.
  • Podobne se vyjadrujou dycky vsichni, presne v okamziku, kdy jim zacne tyct do bot. Sak swtor taky nikdy nemel bejt f2p ... ;D. A wowko uz z casti je, takze je jen otazka kdy, a ne jestli.
  • Ahoj, na jaké stránce je možné tuto tapetu sehnat (najít) ? Děkuju za odpověď.
  • Tak ono je docela blby mluvit o vynosech a nazyvat je zisk. A motat to dohromady.
  • A já bych bral s rezervou veškeré rozhovory s Blizzardem, když 12 let vycházelo Diablo (s každoročním posunem data a mediální masáží) a už 10 let vychází film. Je to business a cokoliv vypustí Blizzard je buď reklama a nebo promo kampaň. Z výroční zprávy jde získat jen minulé data a POUZE odhadovat budoucnost, nic jiného. A pokud maj reporty klesající tendence, tak pak je pravděpodobné že ji budou mít nadále a krátkodobý impuls v podobě datadisku klesání nezastaví, jen zpomalí.
  • Ty jejich cisla maji asi stejnou informacni hodnotu jako nase predvolebni pruskumy
  • KREI
    Navíc v článku nahoře se mluví o příjmu a ne o čistém přijmu o kterém tu mluvíš ty
  • KREI
    Jediné co kuje je ten projekt Titan o kterém už řek že to nebude nové MMO s předplatnym ve stylu WoW
  • KREI
    Meleš... stačí si pročíst toto http://investor.activision.com/annuals.cfm
  • Veskoslav
    Autore, co třeba si zjistit hodnotu akcií a jejich vývoj, možná pak nebudeš za hlupáka....Nikdy jsem nemyslel, že to řeknu, ale ten poslední nesmysl sis mohl odpustit....Mimochodem za poslední dva týdny akcie posílili o 0,98% po uvedení konzolové verze Diabla III. Akcie se prodávaly v pátek s -0,68% ztrátou oproti předchozímu dnu a v pondělí se opět očekává růst v rozmezí 0,35-0,65% a během úterý by měla cena akcií být už na vyšší než páteční ceně akcií. Mimoto je například doporučeno je nakupovat, ale to by autor musel sledovat akciové trhy:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit