Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ronox
    No z pohledu HC hráče chceš moc, protože by to bylo další zjednodušování. Taky už na to nemám tolik času, ale vrátil jsem se k tomu, protože ty dnenší jednohubky 8-12 hodin ve volným čase dohraju a co pak? Tím, že jsem naposled hrál nějakej midage Cataclysmu, tak než jsem si pořídil pandy jsem mrknul na guidy zběžně. O víkendu bych měl mít jeden den bez poviností a tak mrknu na ty taktiky a ono ruku na srdce se mění jen pár věcí furt dokola. Nestůj v tom, popoběhni, táhni, skoč, uteč a jiný triviálnosti. Spíš největší problém je v hráčích, protože stačí jeden, co si myslí jak to dá a veze se s ním celá skupina. Jinak jestli si chceš jen nachvilku zahrát doporučuju The Secret World. Ten jsem si pořídil a aniž bych do něj hodil další peníze hraju už nějakou dobu přesně po večerech max dvě hodinky a je to fajn a hlavně zajímavej svět a mechaniky.
  • Shania
    Wildstar je bozi:)
  • Jirx
    Pod tohle se podepisuju =)
  • Presne ted je WoW snad nejvic casual za dobu sve existence. HC mody jsou pro lidi, ktery chteji zkusit nejtezsi content ve hre = musis se pripravit, resit number-crunching atp., coz ty nechces - LFR je elegantni a jednoduche reseni.
  • Ronox
    Včera jsem se k tomu vrátil. Sice počítám, že to bude chvilka, ale stejně by to naštvalo, ale myslím si, že Blizz by zrovna mohl přijít s nějakou dobrou myšlenkou jak to udělat. Jak někdo psal níž oddělit servery pro platiče a neplatiče by byl rozumný krok. Teď ještě, ale udělat nějak ty benefity, aby to nebylo jako SWTOR.
  • langustyn
    Jediná smysluplná věc ohledně F2P, by byla oddělit F2P servery od těch pro platící...
  • k tomu bych se nevratil ani zadarmo
  • Noo, ten balicek akcii Activision-Blizzard by som este nepredaval...
  • gert
    A to jak prosimtě, protože je to nejlepší, nejhratelnější MMORPG co kdy (zatím) vzniklo? Ostatní MMORPG se zabili sami tím, že wowko prostě a jen kopírují. Je sice pravda, že si nedokážu představit jinak fungující MMORPG, ale to je taky ovlivněné tím, že wowko bylo prostě první.
  • Ten obrázek s Lichem mám jako tapetu :)
  • Von_Ljonborg
    Ano, WoW zabilo celej žánr MMORPG.
  • Ale umřímě kdo sakra neměl rád brewmastera ?? :D byl úplně epic :D tak si nestěžujte na pandy :/
  • Imrael
    Kdyby hře vytvořili .. Já nevím .. Řekněme "smysluplnější " obsah, věřím tomu, že by se lidi k WoW vrátily. Přechod na f2p model by dle MÉHO hru odrovnal úplně, protože by se do hry zapojily nejenom kvalitní hráči z free serverů, ale i ta druhá skupina.
    Možná kdyby místo StarCraftu II udělali WarCraft 4 a hnuli tak příběhem dost možná uvěřitelným směrem, měli by na čem stavět. Já jsem Pandarii po vydání zbožňoval, alee teď třeba timeless isle .. No tak .. *9* ..
    Blizzard udělal prostě marketingovou chybu a to né malou.
  • Hrál jsem WoWko roky, ale s tím jak človek roste, mění se i jeho priority. Volného času taky není zrovna moc. Času stráveného u této hry ovšem nelituju. Dala mi spoustu zážitků i (real life) přátel... Co mi nyní vadí je to jak často se hra mění. Večer dojdu z práce, věnuji se rodině a když už mám volnou chvilku a chtěl bych si zajít nějaký ten dungeon nebo RAID tak narážím na nutnost přípravy. Nemám čas učit se nové ability, nové mechaniky fungování starých abilit, řešit zda je o fous lepší ta nebo ona kombinace. Chci si jen na hodinku nebo dvě zahrát... To mi WoW v aktuálním stavu neumožňuje. Někdo může říct od toho je raid finder... Ale to je tak triviální že mě to ani nebaví a hlavně tam nejsou lidé, s kterými chci hrát. Klidně bych předplatné obnovil, ale chci si zahrát HC módy a nemuset u toho trávit hodiny přípravou. Chci snad tak moc?
  • je to dost možný,a wildstar mě svýmy nápady a provedením zaujal,takže uvidím co se z toho nakonec vyklube
  • Shania
    Wildstar nemá za cil sesadit WOW, ale přetáhnout lidi, co ho kdysi hráli a těch je víc jak dost:)
  • calwin
    no ja neviem akú "celú" kampaň máš ty na mysli ale ja som ti tam žiadneho pandarena moc nevidel... jediný čo bol neutrálny pandaren brewmaster a zbytok boli "secret" charaktery alebo jeden výstup v kampani pre elfov... aj vtedy si z toho všetci už robili srandu :D
  • nejsem nějaký WoW hater ani nic takovýho....sám WoW hraju,ale zároveň se těším,co vznikne z wildstar......kolují dost velké fámy,že by to mohlo sesadit WoWko a když by se jim podařilo dát do hry všechno co slíbili a aby to bylo hratelný a zábavný tak si myslím že to je dost reálný...ale to se teprv uvidí
  • Miserius
    Já taky... ja už ale odpadával ke konci Cata (hlavně kuli teda povinnostem mimo WoW, ale pandy bylo to posledni)
  • Hral som WoW od zažiatku, ale posledný datadisk som neprekusol, skončil soma podľa tohoti som nebol sám

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit