Přejít na výpis diskuzí
Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!
19.11.2014 | Inzerce
116 příspěvků
-
Lituju kazdeho chudaka, kterej vymeni svoje osobni udaje za bezcennej kus naramku. A lituju Games, ze se do tehle reklamnich ..... pousti. Hold kdyz jde o prachy ... *12*
-
-
vcera sem dal tyhle stranky pryc z bookmarku, protoze uz to nema valnou uroven tady. a to jsem pravidelnym navstevnikem vic jak 10 let! ted je to tu sama reklama, komercni sdeleni, souteze s pochybnym zamerem a spousta clanku o nicem. dnes jsem sem zavital ze zvyku a vidim ze jsem se rozhodl spravne. co me bavilo byly posledni dobou jen lets playe s Honzou Olejnikem - mozna kvuli tomu se sem obcas opet podivam.
-
Tak hele ber to takhle bud se rehneš tady nebo tvé udaje získají odjinud. Takhle si aspon ušetříš nervy a práci.
-
stačí se registrovat, nikdo tě naštěstí nenutí to používat. Loni jsem díky tomu dostal RO2. Spamu jsem si nevšiml a službu nepoužívám.
-
-
To prijde, neboj, NIC se snazi prosadit(do zakonu), ze abys moh na net, budes se muset prihlasit, a k cemu jinemu nez jejich uctu, zeano. Neveris? Zagoogli.
A argument, ze preci par mega lidi ten ucet stejne ma, se hodi vzdycky.
-
-
Presne to sem chtel napsat ... diks
-
-
Náramky zadarmo ? *15* čiže s radosťou im mám dať moje osobné údaje a ako bonus budem k tomu chodiacou reklamou na games.cz/level ? *11*
Ono to ste už radšej mali požiadať o osobné údaje len tak, však dnes by väčšine nevadilo ani mať na ksichte kameru ktorá by streamovala 24/7... -
Chacha tem co uz mojeid mají a dostali za to jen blbou flasku. Ja si ještě par let pockam az za to budou davat pocitace zdarma. Muhahahaha
-
Ne díky. Náramky mi nedělají dobře na žaludek.
-
-
To je nesmíš polykat celé!
-
-
no nejakej důvod to mit musí ze na tom tak hrozne bazirujou. Ja teda nevim jak ostatní, ale me osobne je uz z tech vecnejch registarci všude mozne na bliti. Krasnej priklad je třeba preklad Divinity:Original Sin, oni mají FB stranku věnovanou tomu prekladu, a myslite si ze se tam dozvite kolik mají prelozeno? Kdepak, aby jste se to dozvedeli musite na jejich forum a tam se zaregistrovat.
na všechny ty registrace aby clovek mel desitky ruznejch mailu, protože používat jen jeden je o hubu, hesla si porad vymejslet, ruzne chteji další udaje jako povinne...no zkracene..jdete z celym moje ID do zelenyho hajecku..
PS: na druhou stranu je od vas hezke ze to není povinne..za to dik -
-
MojeID s CZ.NIC je v pohodě, těm věřím. A pokud se chceš registrovat někde jinde, doporučuji doménový koš. Dejme tomu, že si koupíš doménu třeba xD.cz ... A pak se budeš registrovat [cokoliv]@xD.cz a vše ti půjde na jeden email. Takže jsi limitovaný jen představivostí. :) A výhodu to má v tom, že hned víš, kdo tě prozradil spamerům a lehce to zablokuješ. :o)
-
-
Jiste, tvle domenovej kos muze pedovozovat leda trotl, aby prijimal miliardy spamu ... lol.
-
-
Proti registracím doporučuji http://10minutemail.com
-
-
Hele, to je ale prd platné když už v té soutěži vyplní udaje... a ty se bez toho neobejdou ledva by byly nějaké "falešné" šli by jste si výhru posléze vyzvednout na tu jinou adresu. Moc komplikované ale aj to je řešení a jojo ale to už znají vaši identitu Faadáápfuuuuck!
-
-
Jeden pracovní, jeden školní, jeden osobní a jeden herní. Víc není potřeba.
-
Mam 6 emailů, z toho 1 dokonce se ženskym jménem. Tak se to musí.
EDIT: Pokud dole Veskoslav počítá i pracovní, tak jich tedy mám 7. -
-
Hmm... mam asi 30 aliasu, a podle potreby je rusim. Novej si udelam asi tak za 5s. Ale na nektery akce se odmitam registrovat z principu, a tohle mezi ne patri.
-
Neboj o ni si poradí, když budou chtít tvé udaje. *3* Nejsou to žádní amatéři.
-
-
Nevim, kdo jsou "oni", ale myslím, že už je dávno mají.
-
-
Kdokoli... jn taky si myslím. *3*
-
-
-
-
-
Pamatuju si když tady byla soutěž o Red Orchestru 2, spilnil jsem všechny podmínky, poslušně odevzdal osobní údaje cizí společnosti, převzal poštu a do posledního bodu registrace opsal kód ze supertajného dopisu, který mě přišel osobně .. Do teďka nemám jak Red Orchestru, tak ani jistotu kdo si vlastně ty údaje koupil .. Velmi špatná zkušenost..
-
-
Dnes už to máš jedno, troufám si říct, že i "důvěryhodné" úřady s osobními daty prostě obchodují.
-
-
Nemas to jedno. Tohle kdyz si lidi reknou, bude strasne snadne delat s nima cokoliv. Jiste ruzne se udaje predavaji, ale porad to neni tak propojene a nebo to neni kompletni. Tim me chces rict, pokud ti slibim ted hru, zaplatim ti hru tak mi posles o sobe komplexni informace? Tedy scann OP, Pasu, velikost ponozek, velikost prirozeni, kolik vypijes piva, kde pracujes, kam chodis.... *1* Fajn udelam na tom kseft, budu lidem nabizet (mozna zdravotne zavadne naramky vcetne chipu za 3kc), hry za 200kc a oni me poslou svoje soukromi *1* Tady se ukazuje cena jakou kdo ma a ten naramek je krasny test *2*
-
-
Já Red orchestru dostal. Stejně tak i rok předtím klíčenku. Náramek bych nechtěl ani zadarmo *4* .
-
-
Já bych zase nejradši náramek, ale za peníze, ne za MojeID.
-
-
-
nic neni zadarmo...a osobni udaje maji na cernym trhu vysokou cenu,kor ty overeny a pravdivy *3*
-
-
Ty jsi zase papal ve škole vtipnou kaši co? Víš jakou cenu mají v dnešní době osobní údaje? Jejich cena se pohybuje mezi nulovou a naprosto nulovou.
-
-
To ses celkem mimo, obzvlaste overene udaje jsou velmi cenenou komoditou. Stejne tak se daji pomerne slusne prodat overene funkcni maily a spousta dalsich veci.
-
-
Nemají. Za pár desítek tisíc údajů se platí jen pár tisíc korun. Kdo ti dal plus, o tom nic neví. Mnoho údajů se k tomu o lidech doslova válí na internetové ulici.
-
No ano a proto 2/3 českých puberťáků ti všechno a zadarmo vykecají na FB. Od toho, co mají rádi až po to s kým spali. A to je něco jako ve videu Kdyby byl Google pouze chlap a "podsvětí internetu". V dnešní době získat databázi není nic těžkého a nějaký "Černý trh" způsobuje jenom úsměv, když si vezmeš, kde všude už jsi dal a poskytl své údaje. A nic proti ale zrovna u ID, které se využívá i u zcela jiných stránek atd. mi to přijde na hlavu něco o prodeji databáze na "černý trh". Stačí být u operátora a tvoje údaje má polovina reklamních agentur v zemi.
-
-
Je docela znepokojujici, ze ti tohle vubec nevadi. Samozrejme ze nekde jses, ale vetsinou je to treba jen jmeno. Tohle po tobe chce primo overit i telefon a jeste k tomu bydliste.
-
-
Můj operátor má číslo mojí občanky, moje číslo, moji adresu. A ten to rozdává jak na běžícím páse. Občas sice napíše omluvnou sms, ale tím to hasne. To samé moje banka, také má moje informace. Dopravní podnik má to samé, na FB mám akorát jméno a vyplněné, kde se momentálně nacházím+věk. Ale věř mi, že jsem to kdysi hodně řešil, ale když jsem zjistil, jak s tím operátoři kšeftují, tak bych musel jet na kredit, nemím internet v mobilu, zrušit si účet u banky a jezdit na jízdenky.
-
-
Me teda na telefon krom operatora nikdo cizi nekontaktuje. Kdyby tyto udaje sam operator rozdaval a jeste o tom vsem posilal zpravu, tak dostane akorat tak pekne tucnou pokutu od CTU.
-
-
Myslíš, ten samý ČTU, co tvrdil, že naši operátoři nemají utvořený takový menší kartel? Nebo ten samý ČTÚ, co roky ukazuje, že starost o zákazníky má asi takovou jako matka v Africe o své 25. dítě?:) Ne, věř mi. Operátor občas dostane pokutu, co se mu zaplatí za den, možná i méně, aby se neřeklo. Jinak si jedou ruku v ruce. OSA, ČTÚ, Antimonopolní úřad. Když mají zasáhnout, nezasáhnou, jenom si smlsnou na nějaké menší rybě, pro pobavení "lidu".
-
-
nejde to řešit, to bys nemohl vystrčit nos
-
-
No kamarád říkal to samé jako kolega nade mnou. Neměl účet, jel na kredit. Měsíčník měl papírový (V Ově už ani to nejde například). A pak zjistil, že firma, co mu dovážela jednou poštu a zkrachovala, že údaje prodala místo skartace. Tak se na to vykašlal.
-
-
-
-
bohuzel uz nejsem pubertak a svoje udaje taktez nerozhazuju vsude mozne...u operatora samozrejme jsem,s anonymni simkartou na kredit...
-
-
Máš bankovní účet? Máš pojistku? Pokud ano, mají tvé údaje desítky až stovky lidí, kteří se moc ne*rou s ochranou osobních údajů. Ještě někdy někam pošli životopis. *1*
-
No své údaje jsi stejně někde dal. A neříkej mi, že jsi nikdy nekupoval přes net například. Tvé údaje jsou v oběhu, ať se ti to líbí nebo ne. Je to smutné, ale člověk by musel žít na Měsíci, aby nikde jeho údaje nepoletovaly.
-
-
-
-
Nápis LEVEL si můžu na ruku lihovkou napsat hned a bez registrace.
-
Když o Vás někdo ví Vaše jméno, adresu a telefon, je to jedna věc - statická.
MojeID je ale věc dynamická. Ví o Vás všechno, co pod MojeID uděláte. Co a kde koupíte a za kolik, kde se nově registrujete, jaké jsou Vaše aktuální zájmy (podle registrací) atd. Jednoduše řečeno, MojeID nezíská jen údaje. Získá o Vás přehled o Vašem pohybu na internetu. Nikdo Vám taky nezaručí, že do databáze účtů nemá nikdo z MojeID přístup. Nikdo Vám nezaručí, že údaje z MojeID nebudou vydány orgánům na vyžádání.
V současnosti nemá MojeID tak velkou základnu, aby Vás mohlo sledovat kdekoliv, ale pokud se služba rozšíří a najde si cestu i do nějakého zákona, mohla by to být vážná hrozba pro soukromí jednotlivců na internetu. Majoritní, neinformovaná společnost pak bude na internetu MojeID vyžadovat jako standard a ti, co si budou chtít chránit své aktuální soukromí ostrouhají.
Člověk musí koukat trochu do budoucna a nejen na "právě teď".
Já osobně proto MojeID podporovat nebudu. -
-
Facebook o tobě tohle všechno ví už dávno a nic z toho nemáš :D
-
-
Neví, protože FB nepoužívám.
-
Nejenom facebook.
-
-
-
Keby ste ako hlavnú cenu ponúkli niečo zaujímavejšie ako napr. romantickú večeru s Karlom Drdom alebo Michalom Rybkom tak Vám tie osobné údaje hneď pošlem :D