Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak se vsadím, že na FB jsi taky a kdo ví, jak to funguje tam... pokud věříš FB nebo Googlu, který si dokážou vytáhnout i tvojí momentální pozici, tak se zdráháš registrovat na MojeID? :-D funny
    • To bylo na mě? FB jsem nikdy neměl a jsem na to hrdý. Tyhle sra*ky fakt k životu nepotřebuju :)
      • Veskoslav
        Další, co to "bojkotuje"? Až budeš chodit například na VŠ, tak přeji hodně štěstí bez FB. Většina věcí ohledně studijní skupiny, úkolů a testů se řeší právě přes něj.

P.S: Být hrdý na to, že člověk není na FB je hodně smutné. Asi máš málo věcí v životě, na které můžeš být hrdý.
        • Tak na takovou VS plnou dbilu bych opravdu nesel.
          • Tilwaen
            Ukaž mi, kde se to děje jinak.
        • On není hrdý na to, že tam není. On je hrdý na to, že žije plnohodnotný život i bez FB. A já se k němu rád připojuji.
        • Masa-san
          Mohu potvrdit, bez fb je dnes vysoká škola 5x těžší. Po Výšce už fb ztrácí na významu a funguje pouze jako adresář starých známých, alespoň pro mne.
        • Protože nemám shitbook, tak mám podle tebe smutný život? Co je tohle za žvásty. Když už, tak většinou to bývá naopak.
          • Jack1947
            FB souhlasím, když už ho mermomocí mít (nějaké akce jiné blbosti) tak s nula udaji. Stačí pár informací, něco napsat a už se člověk poveze. Být "asociálem" není naštěstí trestné...

Stačí ta dlouhatánská virtuální stopa, kdy člověk procházením hledáním nechává za sebou takovou cestičku... jak víme dost prošláplou. Ještě aby dával něco navíc co nemusí. Taky by nikomu v reálu nic neřekl, ne soukromé věci tak proč se tím zaobírat na síti. Nebudeme si povídat o tom jaké takovéhle neškodné tlachání mělo dopady ( myslím že ne zatím u nás) ve světe ale to je jedno.

To je tak všechno, ( víc myslím že s tebou nesouhlasím, tedy s FC4 tak na půl... aby jsme předešli možným dohadům).
            • Jack1947
              Hezký, tos točil sám?
            • tady chybi uz jen kvalitni hudba https://www.youtube.com/watch?v=MT9nvBU2Cdo
          • Veskoslav
            Nepochopil. Máš smutný život, když jsi hrdý na to, že nejsi na FB. To je smutné. Být hrdý na takovou prkotinu.
            • nightborne
              On je to sice totalni offtopic, ale Vesko ma pravdu... treba v mem pripade katedra postuje na facebook vsechny zmeny rozvrhu, pozvanky na prednasky za Bckovy kredity, ve skupine tridy se resej zadani praci, posilaj se materialy. Jasne, ze to jde i bez toho, ale proboha proc? Abych se mohl bit v prsa, ze nejsem "ovce"? Diky, nechci, to uz to nejak zkousnu.
            • Nám na "lajkování" příspěvků stačí games.tiscali.cz. *1*
            • Me to zajima, vysvetlete mi nekdo jak je to s tim FB. *1*
            • Nevím proč mi říkáš predátore, ale v tomto se neshodneme. Já myslím, že vím moc dobře k čemu FB slouží :)
            • Veskoslav
              Evidentně jsi Predátore nepochopil, k čemu všemu Fb slouží. Nemám potřebu ti vysvětlovat, proč ho mám já nebo ostatní. Jenom ti říkám, že je smutné být hrdý na takové hloupé věci.
            • Proč? Nejsem ovce. Shitbook nepotřebuju k životu. Je to hrozně zneužitelné a prakticky nulový přínost k životu. K čemu mi to jako je? Abych tam plácal ty nesmysly, dával nějaké lajky a podobné blbosti? Když vidím jak tam lidi píšou kdy jedou na dovolenou, kdy byli na záchodě a tuny a tuny podobných nesmyslů, je mi z toho blbě jak je část společnosti tupá. Ale to je samozřejmě věc názoru, ty jsi školák tak tyhle věci vidíš jinak. Já už jsem v životě trošku dál a tohle opravdu nepotřebuju.
        • Já na VŠ nechodil a podívej se, kam jsem to dotáhl.
          • Do hrobu. Dobře ty.
      • Draken69CZ
        Zato bez psaní sr@ček na games nevydržíš ani minutu *7*
  • MARTASLJ19
    A keď už som tu zaregistrovaný od 14.11.2012 tak čo mám akože robiť? Som už automaticky v súťaži? Čo to tu je za komunistické podvody....
    • hele čobole ty snad nevidiš že tady jsi na českych strankach? tohle je soutež pro čechy !!!! nemate v tom zapadnim maďarsku vlastni souteže? asi ne co. vy jste ale zaostala zeme *15*
    • RazorProduction
      no aj mna by zaujimalo *7*
  • Mně přišla Flashka v pořádku, Moje ID je výborná služba, hlavně, když jste vlastníky jedné a více domén :) a flashdisk Games.cz se zadarmo hodil :)
  • Domnívám se, že tahle akce je v rozporu s podmínkami mojeid. Asi před rokem jsem něco podobného chtěl zorganizovat na jiné stránce, tak o tom něco vím. Mojeid je dobrá služba a jsem rád, že to zavádíte. Odměny jsou motivující pro vás, abyste tlačili uživatele do nejvyšího stupně ověření (PINu), ale neměly by se na tom stavět odměny a soutěže. (Předpokládám, že za každou dokončenou registraci dostanete finanční odměnu)
  • Já pamatuji, ze jsem vytvarel ucty par pratelum a nic jim neprislo.. tenkrat se jednalo o ty hry zdarma byly 3 na vyber.. Mne prislo az po pul roce.
  • Ristoro
    Líbí se mi, jak si většina naivně myslí, že jejich údaje jsou v bezpečí :DD. Google, Facebook, Youtube, Twitter, ti už vás dávno mají, další stránka na tom nic nezmění :D.
    • Vsichni nepatri mezi tuposlavy, kteri se musi registrovat na kazdym rohu.
      • Ristoro
        Jednu z těchto služeb má asi každý.
        • Ja mam pouze Gmail a to pouze pro youtube. Jenze zalozeno pod fake IP a zkreslene udaje. Tudiz ne kazdy to tak ma.
          • A pokaždé se přihlašuješ také pod anonymizérem? Předpokládám, že pro emaily vlastníš vlastní mail server.
            • To nemusis, je jasny ze IP nekde das, ale je to porad rozdil nez za takovou blbost posilat komplet svoje udaje vcetne overeni + treba scan op. Pokud mezi tim nevidis rozdil, tak zaloz FB (ja nemam, netusim zda mas) a tam vsude kde jsi, zasli ofocenou OP + PAS at to mas vsude radny a jasny *1*
  • RazorProduction
    A ja som sa tesil ze nejaka sutaz *13* ale urco svoje udaje nestotoznim z internetom,to nerobim nikde a nigdy *11*
    • Jack1947
      To já, jsem nedostižitelný... žádné chyby mládí. *3* Tak se to má. Tak to má být.

Pokud nechci aby o mně někdo nic nevěděl, vědět ani nikdy nebude.
      • Tilwaen
        Pokud nechci aby o mně někdo nic nevěděl, vědět ani nikdy nebude.

Jsi Martin z Prahy-západu, narozen 24. dubna 1991, znamením býk, nevěřící. Posloucháš údajně např, hard rock, metal, Daniela Landu a Red Hot Chilli Peppers. Sledoval jsi třeba Breaking Bad a The Walking Dead. Tvou první konzolí byl Game boy color.

Jak moc to zapadá do definice "nic nevědět"? *4*
        • Amylee.Anderson
          A tohle je asi jeho PC sestava: "AMD Phenom 960t AM3 quadcore Processor 3,0Ghz 8192 ram DDR3 2200mhz
          Gainward Bliss 8800GT 1024 GDDR3 /HDtv/hdmi/Dual slot/256bit Samsung lightscribe writemaster dvd/RW player HDD wd baraccuda 400gb 250gb western digital 7200 ot/ /Hitachi 240digita320/seagate80/AsROCK
          27" LG-flatron-w2753 2ms 5.1 Home theater 5.1+Sw.hf 3500w Teac 700w G9 3200 dpi gaming mouse g15 gaming keyboard"
        • kostejnesmrtelny
          Tomu drmolovi že je přes dvacet?? *8*
        • septicflesh
          *15*
        • Jack1947
          No a to je tak všechno hehe - nic osobního.

Jsem jenom taková internetová postavička aspon pro vás.
          Na druhou stranu nemám co skrývat... jenže nikdo mne nenajde. Na Internetu nejsem a mnozí mi nevěří ani můj věk. Nazývají mne výmyslem - fakt sranda tak to je dobré.

Samozřejmě by mne někdo asi našel - přes IP adresu? no nevím veřejná dynamická a ta je pokud se nemýlím sdílená... to by musel mu poskytnout info provider a proč ten by to sakra dělal.

Sice mám rád zmíněnou hudbu ale nakliknul jsem to aby to nepůsobilo prázdně... Nevěřím neznamená že něco co nám vyšlapává cestičku, zhoršuje životy není.

Myslím že kdyby si někdo dal práci, tak by mne možná dohledal - nevím kolik je Martinů v středočeském kraji. Myslím že by mně možná našel, i když proč by to dělal - a potom jak by mne poznal. Zašel by ke mne domů se zeptat? *15* Narozdíl od razorproduction mne nikdo nic neví a pokud někdo neprodal mé udaje co znají jen někde. Tak vědět ani nebude. Já to řikám stále soukromí si je třeba chránit. *4*
    • Tilwaen
      Lol, tak Tys mě opravdu rozesmál *15* Tohle říká člověk, který má ve svém profilu vyplněné celé své jméno, v avataru poupravenou fotku své osoby, která v Googlu vyskočí neupravená hned jako první odkaz, bydlí u Košic, je mu 21 let, narozeniny slaví 16. února a za nic na světě by nedopustil, aby se daly údaje na internetu ztotožnit s jeho osobou *15*
      • RazorProduction
        chyby minulosti *15* co us nadelas *9*
        • Tilwaen
          Ve Tvém případě už asi nic, Tobě by mohli ten náramek poslat i zadarmo *1*
          • To není pravda. Pořád si může chránit pohyb na internetu.
      • Mart9
        *1* *1*
  • konjecne je tady soutez na grafyckou kartu, uz se viplnil soutez o mobil roku tak snad vyhraju tu kartu, kdyz vyhraju mobil, tak vimenim s tym kdo vyhraje tady kartu, mozna my vyherce karty jeste neco doplati, uvydime
    • CrocoRay
      Tak já jít taki veplnyt ůdaje a pokud já vihrát grafycká karta, já chtít viměňyt s ty! Až ty sejít, já dát ty na pyču a odejýt s grafická karta i mobyl!
    • Nejlepší příspěvek! *15*
  • nic
  • Jack1947
    "Nemusíte se bát, že z vás tímto způsobem taháme osobní údaje, protože o účty MojeID se stará organizace CZ.NIC"

Tedy né že bych jim nevěřil... ale... *7*

Nezní to zrovna moc věrohodně, tedy že bych se nemusel bát ? čeho bych se tedy měl bát... já bych se trochu bál.
    • Mnojo, to je ta duveryhodna organizace, ktera nevi co s prachama a tak si stavi za miliony vlastni router, kterej vyrabi za cenu solidniho PC a kterej pak svy usery smiruje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit