Přejít na výpis diskuzí
Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!
19.11.2014 | Inzerce
116 příspěvků
-
Už jsem tam. Zadarmo i žloutenku.
-
-
Tu ti můžu dát. Nebude to ale zadarmo panáčku. Chci topinkovač. Není nad to začít den křupavou, teplou topinkou.
-
-
Kdybych jako věrný čtenář mohl poprosit, pošlete mi potom tu druhou konzoli, než si vybere výherce.
-
To bych byl padlý na hlavu, abych něco takovýho udělal to je zase kravina. A ten náramek tomu dává korunu :( ach jo. Takhle dávat cizí údaje tímto směrem pryč, to chce koule. Lidi často nedomýšlí důsledky. Viz shitbook a další nesmysly.
-
Já jsem na MojeID měl účet už dřív a pak tu byla akce na cd key hry a nebo něčeho jinýho a tak sem se tam zaregistroval znova a jen na jinej email a hru sem dostal :D, ale trvalo to. Každopádně po třetí to dělat nebudu vyhrát něco hodnotnýho je nemožný.
-
Před rokem bylo to samé, akorát dárkem byla USB flash. Vše jsem udělal přesně tak, jak se po mě chtělo. A flashka samozřejmě dosud nepřišla.
Nedoporučuju. -
-
minulej rok to bylo super ..Flas prisla.. a docela se hodi..jinak jsi asi neco popletl
-
Udělal jsem vše přesně tak, jak se po mě chtělo. A flashka normálně přišla x)
-
-
No sakryš, co bych pro "zdarma náramek" neudělal, hned vám dám své osobní údaje, berte!
-
-
Za nick a profilový obrázek +1
EDIT: Hoď tam zpátky ten původní a n e s e r! *1* -
-
A nebo si spíš ty dej nějakej, kde jdou Laře vidět kozy.
-
-
Kdybych nebyl línej to skenovat, dávno tu mám ten obrázek z Levelu, kde měla jenom rozkostičkované bradavky.
-
-
I kostičkované nebo ne, určitě by se našel někdo koho by to pohoršilo. *4*
-
-
-
-
-
"Získejte zdarma jednu ze tří her nebo náramek Levelu a Games.cz!"
A kde jsou ty tři hry: -
a kdyz uz mojeid mam, tak se souteze ucastnit nemuzu?
-
-
to by mě taky zajimalo, mam to od minuleho roku, co tu byly zadarmo flashky *15*
-
-
Bohuzel uz ne :). Mel jsem tu flashku za 4G, ne ze bych ji nejak extra pouzival, ale tez jsem jiz nemohl dostat dalsi rok, tu flashku 64G bo kolik byla, a ani ted to nebude jine :)
-
-
-
Mě falshdisk přišel také a jsem spokojený.Nemám důvod nadávat?navíc,když disk funguje bez problémů.
-
Me tez prisla flashka pred rokem, akorat jsem ji hodil na fake ID a nikdo to tim nepouziva, takze nakej CZ.NIC si muze trhnout :D Jen hlupak bude psat poctive udaje a pouzivat jedno heslo pro vsechny domeny a rikat dokola... stejne uz nas maji, maji udaje, tak proc nenapsat velikost ponozek a prihodit kolik bylo orgasmu za posledni tyden *16* Tohle chteji nejlepe velmoci dneska, jeden system, jedna vlada, jeden prezident, jedna centralni banka, chytre mesto at to maji propojene a kompletni.
Premyslejte, neni to az moc chytry kseft, jak ziskat dobrovolne jasne udaje? IP adresu spojime se jmenem, pridame adresu, telefon pro overeni, aby byla jistota tak jeste at dotycny posle nejlepe scann OP. Dale nezapomente dobrovolne zaslat scann pasu a dalsi.
A nabizeji? Naramek pro vovce (vovce se musi krouzkovat abyse poznala), ktery chteji slapat s davem *1* Ta hra? Nestoji za to, to radeji hru ty co maji rozum stahnou nebo nekde koupi. Nezlobte se. ale tohle je vazne moc delat z lidi hlupaky. Sice tu nekdo muze protestovat, ale nebyt jeste lidi, ktery bojuji proti internetu na obcanku, tak je to davno zavedeno.
Doufam ze i dalsi lidi maji spetku rozumu a nebudou obhajovat svoje fotky, udaje tim ze prece nic nedelaji a nic nepachaji.