Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Tak já se naopak začínám těšit. Jsem založením hlavně singlista a kvalitní RPG z W40K univerza si nechám líbit. Jestli se to podaří, tak budu velmi spokojen.
    • skor to vidim na nejaky klon Space Marines nez na kvalitne rpg
      • XorxoxTalarius
        To si nemyslim ... prece jenom uz na tom delaji tri roky a THQ jde vzdy cestou vydat neco co na trhu neni (CoH, DoW, SR), takhle by konkurovali samy sobe.
  • Kdyby THQ vydavalo poradne hry, nemuselo mit financni potize... davno melo byt venku pokracovani fenomenalnich Heroes, DOW mela byt poradna strategie jako jednicka a to co vydali meli udelat jeno nejaky sequel - vedlejsi radu... mno co uz no... nekdy mi prijde, ze se lidi zaleknou uspechu a preventivne to zmrvi... *4*
    • XorxoxTalarius
      No nemas tak docela pravdu, jejich hry maji obrovske prodeje a de facto na co sahnou to se zmeni ve zlato ... proc jsou tedy tak v riti? Jednoduse ... udelat MMO stoji desitky milionu dolaru, ktere jim musi schvalit akcionari a nekod jim je musi dat (firmy vetisnou tolika aktivama nedisponuji), a po te co vyslo SWTOR hraci budou chtit taky velice kvalitni pribeh s dabingem (opravdu t ovtahuje do deje daleko vice) + super endgame a tady je hlavni problem, svet Warhammeru je tak obrovsky ze pokud by nemeli aspon dvojnasobek toho co melo EA, tak to muzou zabalit, jelikoz tohle je hra W40K fanboye a tim jim za paskvil nezaplati. A ostatni maji svuj WOW, SWTOR a ted jeste GW2. Takze udelali jediny rozumny krok, ktery odpovida jejich soucasne strategii, vydavat mene her, ale zase o to kvalitnejsich, s bohatym obsahem.
  • Tolik hráčů Warhammeru online se na WH 40k online těšilo:-)
    • takze ostavame nadalej na WARe *5*
      • Veskoslav
        Tak mě osobně přijde, že světy W a W40k jsou natolik odlišné, že pokud mě baví klasický W, tak proč lozit do W40k:)Ale když má někdo chuť, čas a peníze, tak proč ne:)
        • nikdy sa to nepotvrdilo ale Terra z W40.000 a svet Cisarstva z WAR by mali byt tie iste, kopec naznakov tam je, takze cca spolocne maju dost,...aj keby nie, styl knih je vlastne totozny

inac je pravda ze graficky styl 40.000 strasne nemozem, tie brnenia, stylizaciu a pod, v knihach si to predstavujem uplne inac (tj je mi v stylizacii blizsi WAR)
          • Veskoslav
            Císařství z klasického W je i to Císařství, co je v 40, stejně tak Chaos:) Ale tím to končí, co mají společného. Samozřejmostí jsou stejná božstva jako Sigmar či Khorn:)
            • You seriously need to get laid...
            • Veskoslav
              Sigmar je prvním Císařem, prvním přítelem elfů a trpalíků, první, co dokázal vládnout trpasličím kladivem. Později je to už bůh ve starém Císařství, stejně je to i bůh v "novém Císařství. Císařem v Císařství je v době např. Gotreka a Felixe Franc IV. . Už tehdy se vyskytují Sigmarovi kněží atd.:) Císař v 40k žije už 10 000 let na zlatém trůnu, který ho udržuje při životě za pomoci Adeptů Mechaniků.
            • XorxoxTalarius
              No pockej ... Sigmar je prece prvni cisar Imperia v klasickem W a W40K uznavaji jen "Emperor" nevedel jsem ze se jmenuje taky stejne :)
          • Terra urcite ne.. mluvilo se o nejake zapadle planete ve 40k univerzu na ktere by se odehraval pribeh WFB, ale i to nekdo z GW vyvratil
  • Veskoslav
    For the Emperor! Já jsem rád, že to není MMO v konečném důsledku. Problém ale vidím v tom, jak to celé nakonec dopadne. jestli to budou chtít přiblížit děckám a mít nižší raitng a absenci důležitých věcí ze světa 40K, vyhnu se tomu obloukem. Přece jenom očkávám nabudnuté vojáky Císařské gardy na kůlech, bitevní Titány, mechaniky Adepty, Ultramariňáky, Orky, Eldery, mariňáky Chaosu a další rasy, stroje, typy vojáků zabalené do krvavé války a do rozlehlého prostředí. Když to bude za slušnou cenu a DLC budou velikostně něco jako EURO 2012 pro FIFA, tak pročdo toho nejít:)
    • Kinet1c
      obavam sa ze to bude take pre deti :), ale ne to by sa samy nechaly potopit, bude to nieco medzi, ale ja osobne by som uvidal KRV, urcite viac ako v warhammer 40k space marine, to bolo slabe na prelievanie krvy, tzn neliatali koncatiny a tak a to pri takej zbrani ako chainsword, ci power axe asi ani nejde inak :), omg kedy sa niekto odhodla a uroby poriadne krvavu hru ako Blade Of Darkness, keby tu hru zasadily do sucasneho grafickeho satu, MNAM :D
      • což o to orkové byly ve SM masakrování dost brutálně jakmile ale došlo na boj proti chaosu násilí dost ustoupilo.
      • Veskoslav
        Tak Space Marine jsem si koupil za 299 v akci a na odreagování je to fajné:)Sice to není to, co jsem očekával, ale byl jsem rád, že jsem se mohl podívat do světa W40k. Problémem byl neustálé opakující se nepřátelé a prostředí a to, že jsem jel za Ultramarines:(:-D Nejnudnější kapitulu:-D
        • Tací Black Templars nebo Scarfacové či dokonce druhá barikáda (thousands sons) by byli větší terno ;) či snad má milá Deathwatch?
          • Veskoslav
            To spíše Space Wolfs:-D
            • dark angels prot world eaters. Mě na space marine vadila jedna věc: žádnej pořádnej bossfight ve hře z w40k jsem očekával nepřátele typu defileři, dreadnoughty chaosu, obliteři, raptoři atd... takhle byla armáda chaosu dost ostrouhaná
  • Pořád lepší než hru zrušit a jestli jim to pomůže tak jedině dobře pač THQ a Warhamer mam rád
  • 39 lidi z Relicu? :( Jak asi dopadne COH2/DOW3?
  • kdyz hra ze sveta Warhammer 40.000 propaguje jako sve hlavni prednosti DLC a komunitni funkce misto obrich bojovych robotu, desitek frakci, stovek zbrani a ovladatelnych vozidel a nekonecne krvave valky (protoze v roce 40.000 neni nic jineho), vite ze tady neco smrdi :D
    • XorxoxTalarius
      No nam nezbyva nez doufat ze to vse jmenovane erou jako samozrejmost ...
  • Kravaťáci zase úřadovali a THQ jde do.....!
  • no a timto sem ztratil o hru zajem. podelanej to system kdy penize hybou svetem :)
    • ? to jsi tak moc chtěl platit měsíční poplatky? Hra není zrušená!
      • ano milerad bych platil poplatky kdyby se jednalo o kvalitni mmo titul.. !
        • XorxoxTalarius
          A kvalitni RPG titul by se ti nelibil? :D
          • Na kvalitní rpg titul ti s3re pes!
            • pro falešný alfonz: jestli hrajou skyrim lidi jako ty tak to potěž.... *7*
            • XorxoxTalarius
              Je to pekne RPG, ne kvalitni, kdyby nemel velice silnou moderskou komunitu, tak by se ldo kytek ... co se tyce toho roleplayingu, tak je dalece za Zaklinacem. Prece jenom za RPG se dnes povazuje i Diablo ze ano :)
            • Ale no tak, pyčusi, to je teď IN nadávat na Skyrim? Je to výborný RPGčko.
            • XorxoxTalarius
              Kolik jich prosimte vyslo, opravdu kvalitnich? Skyrim? Z toho udela kvalitni RPG az moderska scena. Takze tu zbyva snad jedine ten Zaklinac 2 :)
            • no tohle sem nepsal ja, ale kvalitnich rpg variaci se do roka ukaze urcite vic nez kvalitnich mmo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit