Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • x má pravdu. Co jako podle tebe máme posuzovat? Měli jsme možnost pouze hrát betu a díky řadě technickým problémům a nedomyšlenostem jsme to dotáhli opravdu tak na ten level 10. To máme jako koupit hru a modlit se, aby to dopadlo dobře a hra byla dobrá? Tohle dělaj jen "studenti", co nemají co dělat s penězma - půjdu se opít, nebo si koupím blbost. Ostatní ale nezřídka jen tak nevyhodí tisícovku za velmi nejistý produkt. Kéž by se vrátil nějaký trial či podobně.
  • V Guild Wars 2 prezentovali herní prvek možnost připojit se do více guild najednou jako něco skvělého, nového a nesmírně použitelného a i mně se to moc líbilo. Pak jsem se připojil do jisté české guildy a poté, co zjistili, že mám i svou malou guildu (jen z důvodů RP), tak mě okamžitě bezeslova vyhodili. Následně to samé u jiné české guildy a pak ještě jednou u US guildy. V TESO to bude naprosto totožné. Jde vidět, že se autoři hry moc na poli MMO nepohybovali. Bohužel GM tohle neřeší - ani nemohou řešit.
  • Jinak receno, vyser si woko ... a nelez sem pokud se ti nelibi, ze tu lidi pisou o tom, jak to realne dopadne.
  • Hral presne to, co statisice lidi ve zverejneny verzi, a tudiz zcela logicky ocekava, ze pokud se nekdo VEREJNE chlubi sh…item, tak presne takovej sh…it dostane ... za penize.

Tohle dopadne mnohem hur nez swtor. Ten je totiz co se tyce pribehu a nadabovani o nekolik levelu jinde, a tady neni ani to ani nic jinyho co by stalo za hovor. No sak za tejden se ukaze ... uz to vidim ... stovky nefunkcnich qstu, lagy, desitky minut loadingu ...
  • Jinými slovy - tak hrajte ty lepší mmo a na kecy kolem dvousté mmo TES se vys*rte ne? To je přeci pod vaši úroveň *3*
  • hrál si tu betu ve stress testech jo? tak to víš všechno tj jasný, a dotáh si to až na lvl12 s 1 postavou, tak to si přímo TESO guru!
  • Milá redakce je mi hrozně líto, že jste se na tuhle hru tak těšili, ale počet článků, který napíšete nic nezmění na tom, že ta hra prostě stojí za prd. Aby tahle hra byla dobrá musela by být F2P nebo vyjít o pár let dříve. A pro rýpali..ano hrál jsem tu hru a nemluvím jen o gameplay videích.
  • Tak neni problem aby guildu ktera nekoho takto vyhodi jednoduse GM zrusil uplne...
  • Jinymi slovy, je to 200 MMO ktery jsou zadarmo a jsou minimalne srovnatelny, ne-li lepsi.
  • Zacatek hry je tragedie. A to nejen obsahove ale i graficky. Neuveritelne osklive a to uz vubec nemluvim o tom ze musis asi 5x probehnout malou mistnustku a pokazde otevrit dvere a loadovat. Uplne absurdni,obzvlast kdyz clovek vezme v potaz to,ze ty mistnustky doslova jen probiha a nic v nich nedela.
    Mam pocit ze chteli hrace odlakat a ne prilakat.
  • Jinými slovy si to chcete zahrát, ale nechce se vám cálovat *5*
  • poukazat... klasika ja nic neurobim len budem piskovat do druhych...
  • Jj, cely to zabere 15-20 minut a kdyz se dela poctvrty uplne to samy tak to az takova zabava neni. A ted zase cely znova, postavy z bety nezustanou. Naopak ten nasledujici ostrov ma kazda frakce jinej
  • Zatim snad pujde koupit jenom upgrade na imperialni edici a nejhorsi kun ze hry (stejny chcipak jaky se dava k imperialce).
  • S tema guildama se uvidi, zatim mi to prijde jako dobry napad a moje gilda me za to urcite nevyhodi ;-) Tezko rict jestli to bude fungovat pro vsechny...

Questy byly zabugovane v open beta vikendu, ale lidi co hraji ted ty bugy nevidi, proto je to asi zpusobene poctem hracu. Fronty jsou vec ktera mi hodne vadi a nerozumim proc tam neco takoveho dali. Zabijeni mobu se pocita vsem, nektere veci muzou pouzivat lidi soucasne vedle sebe tak nechapu, proc to u nekterych sbiracich questu nejde. Kazdopadne tohle bude otravne hlavne pri startu, pak uz ne.
  • Já doufám. Tohle nemělo být nikdy P2P, protože na to prostě nemá.
  • No oni hlavně zcela zkazili ty první lokace, proto je de facto ruší.

Asi nevíš, jak to chodí, ale že můžeš být ve více gildách, je na nic, protože většina gild mělo ve většině hrách zakázáno být ve více gildách. V TESO to nebude bohužel jiné. Např. v GW2 bylo za členství ve více gildách okamžitý kick.

No jo, všechno je hodně subjektivní, ale já si dovolím objektivně říct, že dost věcí by mělo v MMO být a v TESO nebude.

Naopak, questy jsou i v novém buildu zabugované dost výrazně. Ale bugy jsou bugy a lze je odpustit nové hře. Podle mě je ale problém v systému questů, kdy systém hry dovolil, aby hráči doslova museli čekat fronty na splnění questu. To je špatně. Je to až trapné, že v tomhle je TESO tak někdy v roce 2010. V jiných MMO, co jsem hrál, byl někdy v té době problém vyřešen. *3*
  • Nejde mi uz na teba regovat tak odpisujem takto

Bezva a jak to budeš řešit? Jestli se tu najde jinej admin, který založí nové forum nebo mu ho raven přenechá, tak no problem. :-) Ale jiné řešení zatím není.

Mno ja som na to maly pan aby som nieco riesil ... mozem len poukazat na nieco co sa viacerym ludom nepaci a s cim suhlasia tiez ze Raven nieje naj moznost. Mozno daky dohovor/trening od skusenejsich s tiscali.cz? I ked to si myslim ze asi nepomoze ... ale clovek nikdy nevie ...
  • Bezva a jak to budeš řešit? Jestli se tu najde jinej admin, který založí nové forum nebo mu ho raven přenechá, tak no problem. :-) Ale jiné řešení zatím není.
  • myslis ty 4 minuty v tom vezeni + prophet?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit