Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Si myslím, že v tom shopu toho moc nebude zatím tam má být jen vylepšení na imperiální edici. Jinak jsem o ničem jiném neslyšel.
  • Copak máš s ním nějaké špatné zkušenosti? :-)
  • tonnymontana
    kdyz k tomu pripoctu jeste nutnost koupe samotne hry pote mesicniho poplatku a nakonec ve hre neustale nutici koupe nejakeho predmetu jak maji tyto shopy rady. zni to jako spatnej vtip a jeste horsi reklama pred startem ostre verze. server je v americe jeden navic co se po naporu hracu prvni mesic hned proda, cele se to spoji jak uz to tak bejva + dozije par desitek mesicu. Nekdo z vedeni na tom urcite trhl hromadu penez at uz to dopadne jakkoliv, hodne lidi dostalo praci mno a tim to hasne:/ skoda tesil jsem se ze elder ukaze hernimu svetu funkcni platici system ktery by mohla udrzovat zakladna fanousku elder sveta. ale kazdy tyden s kupou novinek se to podle me vzdaluje. beru to i s dojmy z bety ktere nejsou nejaky extra slagr letosniho mmo roku
  • tonnymontana
    platebni model nevadil do doby nez jsem slysel ze ve hre bude taky shop aneb prvni kun a pote batohy s predmety kde si misto rare drop radsi tu vec koupite+zaplatite mesic gametime. tohle se jim opravdu nepovedlo.. na zacatku to tam nemelo co delat spis to hodne lidi odradi kdyz uz i tak pomerne velke procento neprekouslo mesicni poplatek. Nedivil bych se systemu jako ma NWN online jen s rozdilem mesicniho poplatku
  • Chapem ze spolupracuje s fan strankou TESO, ale podporovat stranku ktora je v totalitnom rezime pod nedozretym dietatom co nerad pocuje nie a jeho jediny nazor je najsvatejsi. Nieje to na urovni tiscali.cz.
  • uvidime
  • neuvidíme

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit