Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kiez by bol nemocny, potom by som nan nepovedal ani slovo ... bohuzial nieje .... tak preto sa ozyvam ...
  • Raven skor ako admin, ako webmaster v poho .. ale aby mazal ludom posti len za to ze upozornuju na jeho chyby? Pripadne za jeho nedospele spravanie? Nerad znasa konstruktivnu kritiku. A taky clovek by nemal byt v takej pozicii v akej je.
  • Zatim to vypada ze do roka to bude F2P...skoda.
  • nekrmte trolla :(
  • To od vás není hezké, dělat si srandu z nemocných lidí.
  • Uvodni lokace nutily prochazet hlavni quest i hrace, kteri se chteji rovnou ponorit do sveta a zacit prozkoumavat vicemene bez omezeni. Cili presunutim hrace primo do mesta vysli vstric ESO fanum.

Obchod by mel byt v rukou hracu. Muzes byt v nekolika gildach soucasne, tak cekam ze se vytvori nejaka obchodnicka maxigilda, kde budou vsichni pouzivat gildovni obchod.

Veci ktere vypisujes ze tam nebudou mi vubec nevadi, je to hodne subjektivni, navic pokud chteji udrzet p2p musi hodne casto vydavat novy obsah (idealne kazdy mesic neco).

Co se tyce zabugovanych questu, hraci na zkusebnich serverech v uzavrene bete je nevidi. To znamena, ze vetsina z nich souvisi s velkym mnozstvim lidi v tech lokacich, a snad pujde vyresit globalne. Udajne o tom zenimax vi a snazi se to odstranit, ale necekam ze bude vsechno fungovat od prvniho dne. Zadne MMO tak nefungovalo.
  • +1... P.W.N.E.D.
  • Někdo si strká do ptáka drát a baví ho to. Takže je tvoje otázka kreténská. Bez urážky. Nesnáším tyhle vnucující se otázky.
  • Jo baví mě to. Dost mi to příipomíná DAOC. Wow mě uplně minulo a jsem nějak tak rád. Taky ta grafika není tak comisová. Plus jsou tam věci co se mi opravdu líbé. Jako je třeba fajn řemesla a objevování to je fakt bomba. Tedy aspoň pro mě.
  • Ty se rozhodne jen neptas,ale normalne trolujes. Protoze urcite vis ze jeste nevysla a tudiz ji nikdo plnohodnotne ani hrat nemohl.
  • Jestli jsou v nejake hre k sehnani v ingame shopu veci,ktere lze bezne ziskat hranim, tak me to vubec nevadi. Proc bych si dobrovolne kazil zazitek a vsechno si proboha hned kupoval?
    A pokud pak clovek ''altuje'' svou 3 -5 postavu ,naopak to muze potesit.
  • mne tahle hra prestala bavit ješte predtim nez jsem videl prvni ngame video. to je myslim rekord
  • Mne vadila ta uvodni lokace uteku z vezeni, to byl opruz, ten ostrov potom uz se dal snest navic byl rychle hotovy. Bojim se, aby nebyl nedostatek questu, uz jsem musel delat questy pro vyssi levely ( o dva o tri) abych mel na cem expit....
  • Raven ti vadí jako webmastr nebo jako admin na foru?
  • Jo.
  • Dneska venku ale bylo pěkně, že ... :-)
  • Tahle hra opravdu někoho baví ? ... jen se ptám.
  • Fascinuje mě, že se jim úvodní lokace natolik nepovedly, že je v podstatě ruší a hráč se bude moci posunout do dalších regionů s tím, že stávající úvodní lokace budou nepovinné. Je to odvážný krok, to jistě, ale zároveň to něco vypovídá o tomto MMO. Já ty lokace vlemi kritizoval a vím, že vyšší lokace jsou opravdu výrazně lepší.

Jak bude fungovat obchod, jsem nepochopil. Bude obchod jak v rámci guildy, tak v rámci toho, že guilda obsadí nějaký bod v pvp, tam si roztáhne své krámky a budou moci kupovat všichni? Absence celoserverové aukce je pochopitelná, ale nejsem si jist, jestli to pomůže hratelnosti. Uvidíme.

Mě ovšem zaráží celá řada nedodělků, tedy prvků, které jaksi ve hře vůbec nebudou, ačkoli by je tam člověk čekal. Vím, že je to MMO a že řadu věcí nejspíše dodělají, ale za P2P bych čekal přecijenom více. Např. nebude možné vyrábět šperky (WTF?), není možné se potápět, v hře není náhled na armor, takže nezjistíme, jak případný armor bude vypadat, dokud si ho nenandáme na sebe (jako vážně?), opět zapomeňte na kuše a kopí :(, nebude dokonce ani porovnání statů stávajícího armoru s případně novým kouskem, ve hře nebudou jedy (jako proč? zase nestihli? co dělali doteď za ty prachy???), žádný housing a nic podobného, žádná loga guildy na armoru, žádné pláště - zase v TES zapomněli na pláště, jenomže tentokrát je tam bohužel moddeři přidat nemohou atd. atd. Je toho opravdu hodně, co ve hře vůbec nebude a co jaksi musí zklamat skutečné fanoušky série.

Já bych čekal od P2P MMO mnohem ale mnohem více. Když se nad tím zamyslím, je tu řada free her, která nabízí to samé či více. Mám opravdu vážné pochyby o úspěchu P2P modelu u této hry - ani nemluvě o řadě nepříjemných problémů ve hře samotné (např. z nového buildu hlášeny velké lagy v pvp, tedy něco velmi problematického, stále hlášeny questy, které nelze dokončit a tedy nelze se posunout dále atd.).
  • image
  • Len to kazi igame dobrej hre, a tiscali.cz :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit