Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mother_of_god
    http://imageshack.us/photo/my-images/204/alrightgentlement.jpg/ ... Myslím že to nepotrebuje comment :D
    • A proc by to nedelali, kdyz jim to vynese profit ? EA je firma, ne fond na rozvoj kultury !
    • :D
  • 70 babek LOLOLOL
    • trolo
      to vies, naklady na dvd, krabicu, dopravu, papier na fakturu atd. vsetko treba zapocitat do ceny
    • pernicek
      tak 70 dolarů je cca 50 eur = klasická cena nový hry, takže nevím co tě tak vzrušuje
      • až se u nas bude prodavat za přesny kurz, bez daně VAT atp., tak sem mužeš psat podobne blaboly...
    • Generalmagor
      -
  • že prý bude v Battlefield 4 pár nových map *14*
    • Kdybys netrávil ten čas u diskuze, mohl bys ho využít k práci a pak už by ti to tak hrozné nepřipadalo , jako mě :) *8*
      • tak vyřiď tomu, kdo za tebe píše, ať za tebe nepíše, když jsi v práci :)
    • Kozy
      třeba to nebude tak špatný, prý v prvním DLC dostaneš novou pistoli
      • no kdo by to nevzal, za 70 éček
        snad tam přidaj i nějaký laserový zbraně a zombíky *4*
        • Kozy
          To jo ale až po tom co si bude stěžovat komunita
          • Shaker
            porad cekam na to spravny DLC do trojky http://endlesspicdump.com/resized/bf3%20dlc%20pack.jpg !!! OMG DICE, WANT!
    • A to doslova, az 2 nove *14*
      • Toto video tu asi bylo,ale musím ho dát znovu,protože je to pravda až to bolí :/ http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ
  • Za 70 ecjek mi mozu fajcit moju ctenu CICINU *1*
  • Jaj sem to věděl ... Activision má svůj COD každej rok ale to teď EA taky Battlefield a MOH se střídá ob rok a u Activisionu se akorát střídá Infinity Ward a Treyarch. Battlefiled 3 je pecka ale už letošní MOH má Frostbite 2.0 zase bude 4h kampaň a mulťák má svoje plus i mínus u COD a BF/MOH. už v tom ani nevidim rozdíl každej rok to samý a ještě mě štve jak pořád někdo přirovnává COD ke všemu !!! to snad první hra byla COD nebo co ??? zachvilku budou přirovnávat COD i k tetrisu protože u tetrisu i cod je až moc lineární příběh :D
    • jojo, myslim, ze uz by sme si meli zvykat na to, ze doby BF2, kdy EA vydrzela docela dlouho, jsou ta tam... uz se tesim, az si koupim BF4 super ultra close qarters a nove uniformy za 20 ecek. /sarcasm

proste souhlasim :) at si vydavaj co chtej, ale osobne uz jim to zrat nebudu.
    • Ještě, že jsem počkal s koupí BF3, něco takového jsem myslel, že vytáhnou, je to hnus a nehodlám se na tom vyžírání peněz podílet, místo aby udělali nějakou pořádnou hru, která se chytne a vydrží několik let, budou dělat ob rok to samé dokola hurá
  • Som pocul ze za 120 eur, poslu aj Poľsku kucharku gratis na tyden *15*
    Bude varit a fajcit
  • Zlatá Red Orchestra, Insurgency a pod...

BF3 je arkádová spray and pray zívačka pre deti *11*
    • můžeme tady whinovat nebo tyhle ty komerční srágory prostě nekupovat no, vyberte si samy. např s cod jsem skončil už dávno, nebudu kupovat tuto sérii nikdy víc. a to jsem od druhého dílu nahrál v mp tisíce hodin (ano bohužel tolik času jsem ztratil, abych za pár let byl vydírán koupí nového super-extra-nahovno předraženym dlc).

hrajte jiný hry, podívejte se třeba na steam na letní výprodeje, nebo na GOG, GMG apod... každej si najde něco a nejen pro sebe. fakt nechápu tahleta děcka (i starší), co se nechaj vydírat. za pár let na to přijdete samy, jako já... ale to už možná bude pozdě, teď ty konzole nás ruinujou celkem ještě snesitelně...
    • Zdenda666
      To se dá říct o každé střílečce.Stačí být fanoušek nějaké z nich. :)
    • Smutne je ze Battlefield 2 takovy nebyl. Bohuzel touha po $$ (at zije EA) a preorientovani se na konzole udelalo z BF serie bastarda (mix mezi COD a BF).
  • Osobně se přiznam, že tohle vydávání her každý rok rádoby nejnovější díly CoD mě opravdu nebaví. Před nedávnem jsem si pořídil BF3, ale teď? Zapnu to možná tak jednou do měsíce a na nějaké DLC nemám ani pomyšlení, a s dalším dílem se budu opravdu hodně rozmýšlet, jestli do toho vrazim peníze. V téhle době je snad nejlepší hrát starší díly (Já hraju CoD4 a CoD2) a nebo hrát něco jiného než střílečky. Jestli to takhle půjde dál, tak asi sáhnu po konzoli abych si mohl užít exkluzivity. *16*
    • Adam_M
      Naprosto s tebou souhlasím proto se radši vracím k sérii HL kdy od VALVe můžeme čekat min. 8 roku na další díl. :D

PS: I když na HL2 se čekalo jen 6 roků tak CoD to bude dlouhooo dohánět.
      • Valve to za ale přehání xD ale o to víc se na tu hru všichni těší a je minimálně hejtovaná každopádně už by mohli udělat aspon HL2 EP3 *7*
  • michaliuz18
    somariny,sprostosti a dokola kazdym rokom nech je beta aj na call of duty mw10 ...uz ma nasr* ako skoncil medal of honor .. a pome stale dokola ta ista vojna len nove lokacie a este horsi pribeh
    kedysi medal of honor lepsi nez COD ,teraz je to jedno
    a nepomoze tomu ani remake ani HD blbosti lebo verim tomu ze behom roka bude call of duty 1 HD atd ptm 2 , ptm nejaky restart serie ktora dopadne katastrofalne ..ach jo neriesim to uz radsej:D
  • Údajně už makají na DLCčku, které vám přidá do hry menu, jakož i na DLC, které vám umožní hru uložit. Fuck off DLC!
    • vite ze uz delaji dlc k bf 4

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit