Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sankuri
    Se divim ze uz delaji na ctverce, sak hraci vpohode zaplati za 10 DLC, tak proc uz delat rovnou celou novou hru.
    • 5 jiných map, "nový" henrí mod, trochu úprav modelů a skinů a máme tu nový díly Battlefieldu! DLC prodají za pár stovek max., ale celou hru za litr jak nic. A všichni to zase koupí...
      • Vegen
        Všichni brečí nad tím co se stalo s COD, ale EA tou cestou chce vést asi i BF :D
  • trolo
    ***HOT*** leaknute screeny z BF4!!! ***HOT***
    http://i.imgur.com/mDhmk.jpg
    http://i.imgur.com/p9mpz.jpg
    ***HOT*** ***HOT***
    gameplay video!!! http://www.youtube.com/watch?v=r2wyWPBRfxY&feature=player_embedded
    + nove DLC odhalene: return to metro, close quarters 2 - http://www.youtube.com/watch?v=XLbxOwXBfi0
    informacie o hre: amazing huge scale battles, powered by frosthype 2.0. uber mega unseen destruction triple XXX HD 3D 8D quad enhanced, bf3 installed required, dx11 4d sun n dirt, most realistic physics ever seen, agressive dlc plan
    • no jejda, na : www.fekal jezevcik.hun maji predobjednavku na BF 5 *2*
    • michaliuz18
      trapas:D ale aj tak je to moc presvetlene , inak stale trapne :D
    • Předchůdcem podprsenky byla šněrovačka. První patenty na podprsenku byly uděleny již koncem 19. století – např. v roce 1889 jej získala Francouzka Herminie Cadolle a v roce 1893 Američanka s českým jménem Marie Tucek pod názvem „Breast supporter“. Za skutečnou vynálezkyni moderní podrsenky však někdy bývá považována další Američanka – Marie Phelps Jacobová, která ji vyrobila v roce 1913 a o rok později získala patent.
  • No jo,to sedalo cekat.Activison ma kazdy rok to sve CoD a EA,aby nepusobili stejne nenazrane ,budou ob rok stridat MoH a BF *1* .
    Ve finale to vyjde na stejno .Tenhle pristup se mi opravdu nelibi.
  • Já bych chtěl bf z korejské války. Neviděl jsem hru z této války. Špatný by nebyl vietnam nebo 2 světová. Když bude 1 ztěchto možností tak si to koupim. Ta moderní doba mě přestává bavit.
  • Welcome back Activision!
  • Ctyrku stejne nekoupim, tak at si vydaj co chtej.
  • Osviceny
    Dovolím si se znovu opakovat, myslím ,že to není na škodu... ten kdo se s mojimi názory nestotožňuje, tak ať nepíše, nebo ať napíše svůj názor a zbytečně neuráží

A miliony slabých nerdských dušicek zase zaplesaly, že budou moci kosit tisíce lidí, budou si připadat jako silní přesní vojáčci na bitevním poli a budou do chatu dělat opravdu silné cool chlápky, kteří vám klidně dojdou až domů rozbít hubu, když si je dovolíte killnout!! Přitom už jenom vstát od PC je pro ně nadpřirozený problém ze říše snů a fantazie. Nebýt ale těchto ubožáků, tak by měla hra poloviční prodeje, gratuluju EA, děláš z lidí tupé, nepohyblivé kapustňáky bezjakéhokoli sociálního života!!!
    • *11* Co začaly prázdniny, se tady objevuje taková šílená hromada trollů, že by tomu jeden nevěřil. Nevím, jestli je horší debata o holokaustu u Dialba 3, nebo ret@rdovanej rádoby normální nerd, který uráží normální hráče na všech možných frontách...

Už si tu připadám jako kdysi na bonuswebu *13*
    • Nejsi Ty z toho kultu Astana Sherana? Určitě EA a DICE ovládají Ještěři kteří se nás snaží očipovat. A Ty nás máš spasit a vzít nás do vaší vesmírné lodě.
      • Koukam ze nejsem jedinej kdo dostal pozvanku na let do vesmiru
        • :D ne ne já se o tom bavil kdysi s kámošema na střední jen tak ze srandy
          • Aha ja jen ze mi minuly tyden prisla vizitka do schranky a bylo nam presne to co rikas s tim cipovanim myslel sem ze nejsem jediny vyvoleny
            • já letím na Alpha Centauri se svou Civilizací, na aštana prdím *2*
    • Já už potkal plno trolů, ale ty jsi vážně jeden z největších. *15*

Dokonce skoro stejně dobrej jako třeba Ilona Nováková z novinek.cz *2*
    • Je mi tě líto, opravdu potřebujete odbornou pomoc. U každé hry, která je mezi lidmi populárnější jeváš negativní komentář. Nás opravdu nezajímají tvoje chytré řeči pane "osvíceny". Většina lidi hraje hry pro zábavu a ne podle toho kdo jí vydal nebo vyrobil.
      • vlastik.plaminek
        Jak už jsem psal v jedné starší diskusi, je osvícený leda tak plutoniem.
    • vlastik.plaminek
      Tak se seber a táhni, když ti hry vadí. Můžeš si o tom založit třeba lajfstajlový blogísek.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit