Přejít na výpis diskuzí
Zmínka o Battlefield 4 na Originu nepřekvapuje
14.7.2012 | Petr Poláček
76 příspěvků
-
du ven blejt
-
-
Yeaaah! http://duvenblejt.carnero.cc/duvenblejt.jpg
-
Muzu taky ? Nablejes mi do analu ? *14*
-
-
Len aby sa BF nestalo to čo sérii CoD. A nakoniec bude BF4 len recyklovaný BF3. Každopádne ja si určite počkám a prípadnú kúpu BF4 začnem zvažovať až po roku od vydania. Aby som vedel koľko vecí si budem musieť dokúpiť, aby som mal kompletnú hru.
-
-
No mohli by udělat nový BF 2142 .... pokud to bude pořád ve stejném období tak jim na další díl dlabu.
-
-
To se muzes docela vsadit ,ze bude.Pripadne po vzoru noveho CoD bude zasazen par let do budoucnosti.
Ale vzdalenejsi budoucnost ala 2142 pripadne navrat ke 2.SV bych fakt neocekaval.
-
-
Ono sa to už stalo
-
-
Vydají poslední DLC do BF3 a měsíc potom BF4. Problem gamers? *1*
Ještě že jsem zůstal u Bad Company 2. -
Pořád čekám na nějaký pokračování BF2142. BF 2 a BF 2142 mě bavilo nejvic.
MoH se 4 hodinovou kampaní (tak nějak to čekám... kdyz to cekam nebudu aspon tak zklamanej a budu moct rict "ja to rikal") mě nezajímá a ten multi podle toho videa co ukázali vypadalo uplně jak CoD MW3 (moc chaos na mě, moc malý mapy ať to bouchá všude mocinky moc, to mě fakt nebere - ani náznak taktiky, nejsem náročnej ale tohle je moc).
Já bych si zkrátka opravdu přál pokračování BF 2142 se stejnou hratelností jako byla. Mě to zkrátka bavilo a akcičky se tam daly vymýšlet peckově. A to i s cizíma lidma - když to nebyli ťulpasové. -
Ale naboje az v dalsom *3*
-
Este niekto ze sa premium hrozne vyplatilo?
-
-
u ruske verze si to vzalo jen 50$, žadne eurohovna, to už se dalo přehryzt
-
-
$_$ *11*
-
Pokud bude Frostbite 3.0 a půjde poznat rozdíl tak klidně, jinak jděte ...
-
peníze peníze hejbou světem... já jsem zatím spokojenej, nedávno jsem si po pěti letech koupil nový PC, takže mám spoustu titulů, který doháním a ty už dají ve většině koupit za budget price. na novinky si zase počkám (ikdyž přiznám, u Max Payne 3 jsem nevydržel a pořídil *1* ) co se týče BF3, měl jsem možnost vyzkoušet, vypadá to pěkně hraje se to skvěle, ale už není toho času trávit hodiny na serverech, takže si tak maximálně odehraju kampaň a ahoj... asi stárnu nebo co *1*
-
-
kampan je pekne shltozni
-
-
Jako u jiných FPS. Co taky vymyslet ve FPS střílečce z blízké budoucnosti.
-
-
B1tch please Half-Life 2
-
-
Jasně dobře omlouvám se...najdou se 2hry z 20ti. A když jsi tak chytrej. Napiš mi sem dneska nějaký návrh parádního příběhu do FPSka. A jinak HL je trochu jiná budoucnost. A kdyby BF/COD atd nebylo válečný,tak by zase lidi peskovali, že co to má bejt.
-
-
Až budeš platit 200 - 300kč/hod, tak ti s radostí někdo napíše scénář ke hře. Ale aby zadarmo někdo psal originální scénáře do herní diskuze? Bez šance.
-
-
-
-
-
-
jak ja bych chtel masovou arkadovou mp hru, jako byval BF2, s otevrenejsim sandboxovym prostredim, kde jeste velice zavisi na skillu hrace (a podle videii mi tak BF3 neprijde) a bez veci, jako origin a battlenet, ci jak se ten nesmysl jmenuje. Od EA uz ale asi nikdy nic takoveho nevzejde. Nehledi se na kvalitu, ale masovost.
-
-
Asi koukas na spatny videa....
-