Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • do konce roku by mela hra vyjit
    samostatne
  • mám arma 2 i combined operations a jediný co mi to napíše chviličku po připojení "byly jste odpojeni ze serveru" takže supr ....
  • Podpořte prosím naši Facebook skupinu o DayZ
    http://www.facebook.com/Arma2DayzCz
  • Nechci ti nijak křivdit, ale arma není střílečka. Je to simulátor, takže to musí tak být
  • já vždycky salutuju (zpětné lomítko u Enteru) nebo si sednu (klávesa vedle středníku)
    ... a čekám, než mě zastřelí :))
  • poslal jsem request,taky to rozjedu JEDImfp
  • tak jedině na steamu tam jsem Rocky1930 nejlépe TS bych využil nebo Skype jestli máte chuť kecat :-) v Coopu to musí být lahůdka *14*
  • Stormangels
    No nick ve hře asi nepomuže :-) Tam nejsosu friendi takže tě těžko najdu atd
    Ja měl včera už 70 killnutejch zombiku plno žradla obvazu chlastu atd pak mi došla munice zdrhal jsem před zombikama a skočil do vody a kuli tomu mi pak všechny věci zmizely.Tak jsem se vydal najit nove našel pak se něco pokazilo a vykrvácel jsem.. njn škoda
  • Buhehe.
    Z oficiální stránky:

Requirements:
    ArmA II: CO
    DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
    Balls *1*
  • Vzdyt ty servery vubec BI neprovozuje. Poptavka je tak velka, ze kazdy den vznika nekolik novych serveru a nestaci to. Problemy s poptavkou ma i Blizzard. Znamena to, ze neumi udelat multiplayer?
  • Uvědomuješ si že se jedná se o ALFA verzi? Mod je asi dva měsíce starý a autor, vcelku pochopitelně, nečekal takový zájem. Měli bychom být rádi že to vůbec nějak funguje. Pokud jsi čekal odladěnou hru, tak je problém v tvé rešerši.
  • Zdravim potřebuju nějakého tuláka jako jsem já rád se i přiučím nových pravidel pro přežití jinak modifikace je suprová Nick ve hře Rocky1930
  • Koupil jsem kvuli tomu pred tydnem Arma2 a OE a uz lituju, BI neumi udelat poradny multiplayer a asi se to ani nikdy nenauci, na servre se neda skoro vubec dostat, a pokud jo, logovani trva a trva a trva a pak hovno, ztrata penez
  • Boze, vy fanboiovia army neskutocne vsetko precenujete...Co je na tom atmosfericke? Ten mod je akurat trapny DM s lootovanim...Za 3 hodinu hrania banditu som mal najlepsie vybavenie vratenie NV googles...Staci sa zakempit na severe v lese a pri mestach....a teraz som pan nesmrtelny, ked ma aj nedajboze niekto zabije, rychlo sa odpojim a server neregne moju smrt :DFakt skvely mod, 75% ludi, co som zabil, za rychlo ako lamy odhlasili a nezostalo po nich ziadna mrtvola a veselo si so svojom backpackom hraju dalej...

Je to primitivny DM, kde kazdy moze strielat kazdeho, ked stretnes clovek, s najvasou pravdepodobnostou ta zabije pri prvej prilezitosti, ked uvidi, ze mas schopne vybavenie...Fakt atmoska super, ako v kazdej MP hre *6*

To nespominam typicke arma 2 bufy, ked NPC prechadza cez steny a dvere ci uzasne animacie postav pouzite este pri prvom FP...Som happy, ze som za ARmu 2 dal 5 ecok z amazonu v akcii, verejny betatest je to doteraz, ani poriadnu kompenzaciu lagov nevedie urobit, laguje to doteraz v MP
  • Krasny napad ale obavam se,ze engine Army je pro me zaklety.
    Prijde mi brutalne HW narocny a taky to,ze pro kazdou akci je specialni cudl mi navozuje spise pocit "leteckeho" simulatoru nez strilecky. Vice user-friendly ovladani by jim fakt neuskodilo, treba dat stejne tlacitko na otvirani dveri, prelizani plotu a brani veci ze zeme.
    Z cele jejich herni serie me zatim asi nejvice bavila Operace Flashpoint,tu jsem jako jedinou dohral.
  • Nevite proc kdyz sem pripojim na jakykoliv server mi to po chvilce napise byl jste odpojen ?
  • tak vyhodíš tři stovky... no co... *5*
  • Stormangels
    kdo by si chtěl zítra rano semnou zahrát?
  • Tvůrce modu je zaměstnanec BIS...
  • spook.y
    Mám jen Armu II ale do OA určitě půjdu i kuli tomuhle !

Tohle je úplně luxusní nápad a pokud by vyšla hra na toto téma samostatně tak to bude mazec. Krásný příklad když někoho baví dělat dobré hry tak se mu za to náležitě zaplatí!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit