-
do konce roku by mela hra vyjit
samostatne -
mám arma 2 i combined operations a jediný co mi to napíše chviličku po připojení "byly jste odpojeni ze serveru" takže supr ....
-
Podpořte prosím naši Facebook skupinu o DayZ
http://www.facebook.com/Arma2DayzCz -
Nechci ti nijak křivdit, ale arma není střílečka. Je to simulátor, takže to musí tak být
-
já vždycky salutuju (zpětné lomítko u Enteru) nebo si sednu (klávesa vedle středníku)
... a čekám, než mě zastřelí :)) -
poslal jsem request,taky to rozjedu JEDImfp
-
tak jedině na steamu tam jsem Rocky1930 nejlépe TS bych využil nebo Skype jestli máte chuť kecat :-) v Coopu to musí být lahůdka *14*
-
No nick ve hře asi nepomuže :-) Tam nejsosu friendi takže tě těžko najdu atd
Ja měl včera už 70 killnutejch zombiku plno žradla obvazu chlastu atd pak mi došla munice zdrhal jsem před zombikama a skočil do vody a kuli tomu mi pak všechny věci zmizely.Tak jsem se vydal najit nove našel pak se něco pokazilo a vykrvácel jsem.. njn škoda -
Buhehe.
Z oficiální stránky:
Requirements:
ArmA II: CO
DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
Balls *1* -
Vzdyt ty servery vubec BI neprovozuje. Poptavka je tak velka, ze kazdy den vznika nekolik novych serveru a nestaci to. Problemy s poptavkou ma i Blizzard. Znamena to, ze neumi udelat multiplayer?
-
Uvědomuješ si že se jedná se o ALFA verzi? Mod je asi dva měsíce starý a autor, vcelku pochopitelně, nečekal takový zájem. Měli bychom být rádi že to vůbec nějak funguje. Pokud jsi čekal odladěnou hru, tak je problém v tvé rešerši.
-
Zdravim potřebuju nějakého tuláka jako jsem já rád se i přiučím nových pravidel pro přežití jinak modifikace je suprová Nick ve hře Rocky1930
-
Koupil jsem kvuli tomu pred tydnem Arma2 a OE a uz lituju, BI neumi udelat poradny multiplayer a asi se to ani nikdy nenauci, na servre se neda skoro vubec dostat, a pokud jo, logovani trva a trva a trva a pak hovno, ztrata penez
-
Boze, vy fanboiovia army neskutocne vsetko precenujete...Co je na tom atmosfericke? Ten mod je akurat trapny DM s lootovanim...Za 3 hodinu hrania banditu som mal najlepsie vybavenie vratenie NV googles...Staci sa zakempit na severe v lese a pri mestach....a teraz som pan nesmrtelny, ked ma aj nedajboze niekto zabije, rychlo sa odpojim a server neregne moju smrt :DFakt skvely mod, 75% ludi, co som zabil, za rychlo ako lamy odhlasili a nezostalo po nich ziadna mrtvola a veselo si so svojom backpackom hraju dalej...
Je to primitivny DM, kde kazdy moze strielat kazdeho, ked stretnes clovek, s najvasou pravdepodobnostou ta zabije pri prvej prilezitosti, ked uvidi, ze mas schopne vybavenie...Fakt atmoska super, ako v kazdej MP hre *6*
To nespominam typicke arma 2 bufy, ked NPC prechadza cez steny a dvere ci uzasne animacie postav pouzite este pri prvom FP...Som happy, ze som za ARmu 2 dal 5 ecok z amazonu v akcii, verejny betatest je to doteraz, ani poriadnu kompenzaciu lagov nevedie urobit, laguje to doteraz v MP -
Krasny napad ale obavam se,ze engine Army je pro me zaklety.
Prijde mi brutalne HW narocny a taky to,ze pro kazdou akci je specialni cudl mi navozuje spise pocit "leteckeho" simulatoru nez strilecky. Vice user-friendly ovladani by jim fakt neuskodilo, treba dat stejne tlacitko na otvirani dveri, prelizani plotu a brani veci ze zeme.
Z cele jejich herni serie me zatim asi nejvice bavila Operace Flashpoint,tu jsem jako jedinou dohral. -
Nevite proc kdyz sem pripojim na jakykoliv server mi to po chvilce napise byl jste odpojen ?
-
tak vyhodíš tři stovky... no co... *5*
-
kdo by si chtěl zítra rano semnou zahrát?
-
Tvůrce modu je zaměstnanec BIS...
-
Mám jen Armu II ale do OA určitě půjdu i kuli tomuhle !
Tohle je úplně luxusní nápad a pokud by vyšla hra na toto téma samostatně tak to bude mazec. Krásný příklad když někoho baví dělat dobré hry tak se mu za to náležitě zaplatí!