Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Máte někdo problém s akcelerací myši? Hledal jsem všude možně na netu a tento problém nebyl nikde úplně vyřešen. Hru jsem skoušel před půl rokem v podobě samostatné army2 a pak i její free verze, ale z důvodu tohoto problému jsem musel bohužel přestat jelikož tak byla pro mne nehratelná.
  • Byl to pro mě celkem šok, když jsem se chtěl po delší době připojit na MP a byly tam desítky serverů DayZ. *1* Mod sice stažený mám, ale během 20 minut se mi nepodařilo dostat na žádný server. Večer vyzkouším, zombie mise jako je např. Chernarus Apokalypse miluju. *2*
  • Wau to jsem nevěděl s tím jídlem, díky *3*
    Jo jo sám používám jen světlice a chemlight, i když ta baterka je určitě lepší.
    Nevíš jestli jde sehnat baterka i přímo na zbraň?
  • krev doplňuješ i jídlem, baterie zabere slot pro záložní zbraň (já ji nebral)
  • mám to stejné... funguje to. Zvaž pro instalaci a spouštění DayZ tohle: http://www.six-updater.net/
  • ALIENVIK
    Hraju nonstop nick ALIENVIKcz server FR1 *14*
  • Mod je naprosto super, sám ho hraju.
    Jenže největší problém je s připojením na server. Když tam je možná 40 serverů a všechny jsou neustále plné a vy se snažíte pomalu hodinu připojit, to trochu mrzí. A občas i po úspěšném připojení se ještě nedostanete do hry, ale čekáte dlouho na řadě, i když to se dá chápat, když je to zatím alpha verze. *4*

Jinak mod má opravdu skvělou atmosféru. V noci když musíte používat chemické světlo nebo světlice (protože baterku jen tak nenaleznete), což vám tolik světla neposkytne, tak strach hodně rychle stoupá, když okolo vás začnou chodit zombie.
    Shánět materiál na opravu vozidla, lepší zbraň, náboje, hlídat si jídlo, pití, ztrátu krve (poté musíte nalézt nemocnici, kde si můžete "doplnit" krev), atd.. přidává tomu dost na realističnosti. *3*
  • nevadi to, ale ja mam jiny problem :) mam retail verzi army a chtel bych si arrowhead koupit na steamu a nevim jestli to bude spolu fungovat.. nekde na steamforech psali ze by to melo fungovat tak uvidim..
  • Nemělo by to vadit, i když lepší je asi mít Combined Operations nebo ideálně ARMA X ANNIVERSARY EDITION, která obsahuje jak Arma 2 + Operation Arrowhead + oba dva DLC + OFP (a datadisky) + Arma 1 (a datadisky). *3*
    Samozřejmě ke hraní modu potřebuješ i nejnovější patch 1.60..

http://www.jrc.cz/hra_pc_arma_x_anniversary_edition
  • Přesně to jsem před několika dny udělal já :-D . A mod je fakt skvělej, takhle si představuju zombie survival horror. Jen škoda, že se těžko někam připojuje a servery někdy nefungujou, ale je to alpha, s tím se musí počítat *4* .
  • dobrá zpráva pro tvoji přítulku. Ty musíš být hodně ne-promiskuitní, když dvě jsou pro tebe HODNE.
    2Teo: vykašli se na AIwars, zkus jakýkoliv šachy na android/ios/wp *7*
  • Black_Hand
    zkus ten AI War. ani moc nestoji. a hraj na vyssi obtiznost, ponevadz jinak je AI naschval hloupa.
  • No ja prave budu nejspis kupovat kazdou hru(a dlc) zvlast,proto se ptam jestli to nebude vadit kdyz miste CO budu mit zakladni hru + datadisk koupeny zvlast
  • Shaker
    no dyt himlhergot krucipisek :D
  • Tak sakryš když řeknu mrtvej, tak myslím mrtvej ne *15*
  • Nebo pridat animaci "zvedam ruce a pusku nad hlavu" :)
  • Shaker
    pac to zas na prvni pohled vypada jako trolleni, nemuzem cuchat, ze kdyz reknes knedlik, myslis rejzi...
  • trochu sem to zblbnul misto OA ma byt CO (combined operations)
  • Shaker
    tak to je masakr... klobouk dolu, hru, kde dokazou takhle hutnou atmosferu udelat sami hraci, to je proste parada! Arma 2 nevlastnim a jen kuli tomuhle uz asi kupovat nebudu, ale doufam, ze neco takovyho udela i do Arma 3, protoze presne takovouhle hru potrebuju.
  • arma II: OA = arma II + arrowhead datadisk

mimochodem maximalni pozadavky:
    arma II + arrowhead datadisk + PMC dlc
    udajne minimalni pozadavky - nekde psali ze staci arma free
    arma II free + arrowhead datadisk

bez army II budou rozmazany temer veskery textury, bez PMC budou rozmazany textury hracu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit