-
"..there are a lot of gamers out there who want this sort of game. I guess like just like me they want their experience to have context. But also they want games to take advantage of the technology that they already have. They want games to create something unique to games. For people to generate stories that are unique to the player – books and movies can’t do that, only games can – so why are we still trying to make games which act like books or movies? It doesn’t make any sense."
-
-
taky jsem to včera četl a říkal si, kdy o tom konečně napíšou games :D říkal jsem si, že jim napíšu i do podcastu, naštěstí aleš zaspal jenom lehce :D
-
včerejší odposlech globálního chatu...
Ed: "Guys at the church are you friendly? Got some food & medicines, need ammo to trade"
wolf134: "yeap, we are friendly, come by, no Zmbs here..."
Ed: "coming from S"
....
Ed: "you bastards, no shooting!!"
wolf134: "heeh"
Ed: "please dont kill me, pleas please dont!!!"
....
server: Ed has been killed -
-
Boze, vy fanboiovia army neskutocne vsetko precenujete...Co je na tom atmosfericke? Ten mod je akurat trapny DM s lootovanim...Za 3 hodinu hrania banditu som mal najlepsie vybavenie vratenie NV googles...Staci sa zakempit na severe v lese a pri mestach....a teraz som pan nesmrtelny, ked ma aj nedajboze niekto zabije, rychlo sa odpojim a server neregne moju smrt :DFakt skvely mod, 75% ludi, co som zabil, za rychlo ako lamy odhlasili a nezostalo po nich ziadna mrtvola a veselo si so svojom backpackom hraju dalej...
Je to primitivny DM, kde kazdy moze strielat kazdeho, ked stretnes clovek, s najvasou pravdepodobnostou ta zabije pri prvej prilezitosti, ked uvidi, ze mas schopne vybavenie...Fakt atmoska super, ako v kazdej MP hre *6*
To nespominam typicke arma 2 bufy, ked NPC prechadza cez steny a dvere ci uzasne animacie postav pouzite este pri prvom FP...Som happy, ze som za ARmu 2 dal 5 ecok z amazonu v akcii, verejny betatest je to doteraz, ani poriadnu kompenzaciu lagov nevedie urobit, laguje to doteraz v MP -
tak to je masakr... klobouk dolu, hru, kde dokazou takhle hutnou atmosferu udelat sami hraci, to je proste parada! Arma 2 nevlastnim a jen kuli tomuhle uz asi kupovat nebudu, ale doufam, ze neco takovyho udela i do Arma 3, protoze presne takovouhle hru potrebuju.
-
-
-
Tak tohle doslova blew my mind... Skvělej trailer a pokud tenhle koncept rozvinou tak se máme opravdu na co těšit, uvidíme co z toho vzejde. Já můžu akorát nadávat že to teď budu muset koupit :D Jiná možnost není...
-
Pokud tržby půjdou, takhle dál nahoru, tak by BIS mohli mod odkoupit a udělat z něj datadisk pro Armu 3 a nebo rovnou plnohodnotnou hru! :) Vzpomeňte jenom, jak začínal Counter-Strike... :)
-
-
Tvůrce modu je zaměstnanec BIS...
-
-
A ja se porad divil , proc se tak zvedl prodej na steamu , diky , urcite zkusim , moji vyrocni edici uz sem dlouho nehral *14*
-
No, je to zajímavé. Právě jsem sledoval jedno video - v global chatu psal hrář jménem twitch:
Hello!
Friendly! Here, at the lighthouse...
Twitch has been killed.
No... prostě pěkné, jakou atmosféru hře dodal obyčejný hráč v global chatu. :-D -
Zombies jsou mrtvej žánr *11*
-
-
možná bys nechytal mínuska, kdybys použil jiné slovo než žánr. to je prostě špatně použité :D jinak se to docela zajímavě rozebíralo v jednom z posledních podcastů
-
-
Jinak podcast jsem slyšel a podle mě je přezombíkováno.
-
-
A kolik z těch her se zombíkama za něco stojí?
Se nedivim že to někomu vadí když musí hrát každou ptákovinu kde sou zombies .
No a co se filmu týče tak poslední zombie film kterej nebyl ultimátní sr*čka byl ten od Snydera. -
-
Zombieland?
-
-
Matrix. Když se nad tím hluboce zamyslíte, tak všichni v Matrixu jsou svého druhu zombie. A myslím to smrtelně (ne)vážně!
-
Pravda, i když se musim přiznat, že sem od toho čekal víc :)
-
-
-
současná herní AI neumí simulovat pořádně nic jiného než zombíky
-
-
AI War napr. nebo FEAR.
-
-
dobrá zpráva pro tvoji přítulku. Ty musíš být hodně ne-promiskuitní, když dvě jsou pro tebe HODNE.
2Teo: vykašli se na AIwars, zkus jakýkoliv šachy na android/ios/wp *7* -
zkus ten AI War. ani moc nestoji. a hraj na vyssi obtiznost, ponevadz jinak je AI naschval hloupa.
-
FEAR je v rámci žánru špička, i když jde o AI, která operuje na dost malým prostoru.
-
-
Tak teď jsem se prozměnu zasmál já *1*
-
-
A která hra nebo hry maj podle tebe dobrou AI?
-
no tak ona to neni pravda. ano, je porad HODNE her, co ma AI z doby kamene, ale muzu ti ukazat na mnoho, o kterych to neplati.
-
všichni se moc smějeme, protože jsme bystroni *7*
-
Nevím, jaks to pochopil, ale já se smál, protože máš pravdu*5*
-
napodobne. lidi co tomu rozumi jak koza petrzeli jsou nejlepsi :P.
-
-
-
-
Mrtvej žánr v tom smyslu, že je naplněnej mrtvolama. Ach jo *15*
-
-
tak to sem hnup já, sry :D :D
-
-
-
Aha, tady někomu těžce nedochází pointa. Tak ještě jednou: ne mrtvej žánr jako mrtvej žánr, ale mrtvej žánr jako mrtvej žánr.
-
-
Mě zmátl ten smajlík :)
-
-
Ironickýho smajlíka jsem nenašel. Existuje vůbec? *15*
-
-
http://tinyurl.com/87oaqkn možná tohle ?:D
-
-
To by šlo *4*
-
-
-
-
neboj, ja to pochopil. dobre jsem se zasmal :). lidi jsou obcas idioti.
-
-
Proč idioti?To že to někdo nepochopí není ničí vinna .
-
-
To osud *1*
-
-
no dyt himlhergot krucipisek :D
-
Tak sakryš když řeknu mrtvej, tak myslím mrtvej ne *15*
-
pac to zas na prvni pohled vypada jako trolleni, nemuzem cuchat, ze kdyz reknes knedlik, myslis rejzi...
-
-
-
-
-
-
Mod je naprosto super, sám ho hraju.
Jenže největší problém je s připojením na server. Když tam je možná 40 serverů a všechny jsou neustále plné a vy se snažíte pomalu hodinu připojit, to trochu mrzí. A občas i po úspěšném připojení se ještě nedostanete do hry, ale čekáte dlouho na řadě, i když to se dá chápat, když je to zatím alpha verze. *4*
Jinak mod má opravdu skvělou atmosféru. V noci když musíte používat chemické světlo nebo světlice (protože baterku jen tak nenaleznete), což vám tolik světla neposkytne, tak strach hodně rychle stoupá, když okolo vás začnou chodit zombie.
Shánět materiál na opravu vozidla, lepší zbraň, náboje, hlídat si jídlo, pití, ztrátu krve (poté musíte nalézt nemocnici, kde si můžete "doplnit" krev), atd.. přidává tomu dost na realističnosti. *3* -
-
krev doplňuješ i jídlem, baterie zabere slot pro záložní zbraň (já ji nebral)
-
-
Wau to jsem nevěděl s tím jídlem, díky *3*
Jo jo sám používám jen světlice a chemlight, i když ta baterka je určitě lepší.
Nevíš jestli jde sehnat baterka i přímo na zbraň?
-
-
-
Byl to pro mě celkem šok, když jsem se chtěl po delší době připojit na MP a byly tam desítky serverů DayZ. *1* Mod sice stažený mám, ale během 20 minut se mi nepodařilo dostat na žádný server. Večer vyzkouším, zombie mise jako je např. Chernarus Apokalypse miluju. *2*
-
Děkuji moc pánové za informace i za odkaz *5*
-
bylo by fajn moci vyvesit bilou hadru - prapor ,)
-
-
Nebo pridat animaci "zvedam ruce a pusku nad hlavu" :)
-
-
já vždycky salutuju (zpětné lomítko u Enteru) nebo si sednu (klávesa vedle středníku)
... a čekám, než mě zastřelí :))
-
-