Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně to jsem před několika dny udělal já :-D . A mod je fakt skvělej, takhle si představuju zombie survival horror. Jen škoda, že se těžko někam připojuje a servery někdy nefungujou, ale je to alpha, s tím se musí počítat *4* .
  • A co teprv mod "project reality". Jen je škoda, že díky HW náročnosti si to ještě spousta lidí nemůže dovolit po MP pustit (a to už pracujou na 3?!)
  • Buhehe.
    Z oficiální stránky:

Requirements:
    ArmA II: CO
    DayZ Mod Files (Available on the downloads page)
    Balls *1*
  • zajimavej rozhovor:
    http://games.on.net/article/15603/I_didnt_want_any_sense_of_balance_at_all._I_wanted_it_to_be_an_anti-game_Dean_Rocket_Hall_on_Day_Z_Part_1
  • Zdravim mám menší otázku vlastnim Armu II v krabicové verzi když bych si dokoupil Operation Arrowhead na steamu, který je nutný ke zprovoznění Dayz modifikace.Otázka zní Operation Arrowhead je závislý na Armě II nebo se spouští samostatně děkuji *4*
    • Arrowhead je samostatně hratelný datadisk. Ale pro DayZ ho potřebuješ.
      • takže mi bude stačit zakoupit Operation Arrowhead nainstalovat bez Army II? nahodit mod a modlit se že se připíchnu na server jestli ano děkuji za informaci :-)
        • Operation Arrowhead můžeš spustit samostatně, ale pokud máš i Armu 2 (zvlášť, tj. ne verze Combined Operations), můžeš je propojit třeba přes launcher.
          A pro DayZ mod potřebuješ jak Armu 2 (možná by stačila jen free verze), tak i Operation Arrowhead. *3*
          • Plus nahodíš patch 1.60 a ten mod.

Zde jsem našel že by se ten mod dal už i nainstalovat přímo přes exe, což určitě ulehčí práci:
            http://www.gamefront.com/files/21699246/DayZ-157-full-with-shortcuts.exe
            Je možné že přes novou ikonu modu pak budeš mít Armu 2 i datadisk rovnou propojený.
  • Inquisitor
    Na tu free armu to asi nepujde co?
    • fixcz
      Ne, ta nepodporuje mody.
  • mám arma 2 i combined operations a jediný co mi to napíše chviličku po připojení "byly jste odpojeni ze serveru" takže supr ....
  • Pokud přemýšlíte o koupi, tak na amazonu se dá aktuálně koupit Combined Operations za tři stovky - http://www.amazon.com/Meridian4-40365ned-Operations-ArmA2-Combined/dp/B003UV8RRE/
    • Ty kráso, tak to mě asi konečně zlomí:). Jen se bojim, aby samotná hra nebyla zklamání oproti těm mráz nahánějícím příběhům z hraní.
      • tak vyhodíš tři stovky... no co... *5*
  • jo funguje to :D uz jsem si to koupil...
  • Zdravim potřebuju nějakého tuláka jako jsem já rád se i přiučím nových pravidel pro přežití jinak modifikace je suprová Nick ve hře Rocky1930
    • Stormangels
      No nick ve hře asi nepomuže :-) Tam nejsosu friendi takže tě těžko najdu atd
      Ja měl včera už 70 killnutejch zombiku plno žradla obvazu chlastu atd pak mi došla munice zdrhal jsem před zombikama a skočil do vody a kuli tomu mi pak všechny věci zmizely.Tak jsem se vydal najit nove našel pak se něco pokazilo a vykrvácel jsem.. njn škoda
      • tak jedině na steamu tam jsem Rocky1930 nejlépe TS bych využil nebo Skype jestli máte chuť kecat :-) v Coopu to musí být lahůdka *14*
        • poslal jsem request,taky to rozjedu JEDImfp

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit