Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Podpořte prosím naši Facebook skupinu o DayZ
    http://www.facebook.com/Arma2DayzCz
  • Stormangels
    jak se to sakra stahuje?
    • http://goo.gl/QPljt

Nainstalovat je jedna věc (řada chybových hlášek), dostat se pak do hry je ale každopádně jeden velký quest sám o sobě. Už druhý den jsem zaseklý na "waiting for server response", nebo mě to spawnuje do prázdného lesa bez čehokoliv a nedá se to hrát.
      • Nebo si to nainstaluj přes exe:
        http://www.gamefront.com/files/21699246/DayZ-157-full-with-shortcuts.exe
        Jinak nechápu kde máš chybové hlášky, když vlastně jen rozbalíš a nakopíruješ ty addony, pokud to děláš manuálně.

Pokud ti to píše "waiting for server response" aktualizuj Battleye anticheat a nebo prostě bohužel server nestíhá..
        A pokud tě to spawne bez ničeho do prázdna, tak pravděpodobně vyšla aktualizace modu (v jakémkoliv z těch addonů), jakmile si ho aktualizuješ (včetně těch bising (druhých souborů uvnitř raru) souborů) musí to jít..
        *3*
        • Jednoduše to nešlo kvůli tomu, že se to nyní přes steam spouští jinak (pravé tlačítko na arma 2 oa a vybrat launch combined operations), následně se Battleye nemohl sám aktualizovat, což vyšlo až na třetí pokus, pak ti to ve hře občas hlásí chybějící něco. Následně mám na serverech waiting for server to response, přičemž jsem si poslední aktualizaci stáhl před pár hodinami a novější není. Pak tam ještě je ten forest bug nebo tě to spawnuje doprostřed Místnosti, kde nejsou dveře. Je to prostě alfa. A zároveň je celá arma jeden velký bug fest, kde je vše vachrlaté a ve všem potenciální problém. Nedostal jsem se ani přes tutoriál, aby mi nezamrzla postava uprostřed táhnutí zraněného vojáka.
  • ALIENVIK
    Hraju nonstop nick ALIENVIKcz server FR1 *14*
  • Black_Hand
    podle me by bylo docela fajn, kdyby existovaly 2 druhy serveru. pro novacky, kde se clovek sprateli, utvori nejake "skupinky prezivsich" (neco jako guildy) a kde je videt vrahy, a pak hardcore verzi, kde to videt neni a mate jen ty skupinky, tedy lidi, kteri vas mohou podrazit, ale pravdepodobne to neudelaji, protoze si uz uvedomujou hodnotu nejakych spojencu.
    • vlastně bys úplně zničil smysl DayZ, he he
    • imo ty skupinky přátel ze serveru typ1, by pak akorát chodili vraždit na server typ2... tím by zanikla celkem zajímavá rovnaváha... bylo by to buď all-friendly nebo kill-them-all, jak je to už všude jinde.... doufám, že nic takového nepřipravují
      • Black_Hand
        ok, jde mi o to, aby mohly byt tvoreny nejaky docasny aliance i s pochybnyma osobama.
        • nic ti nebrani vlizt s par kamosema na TS a vytvorit tim "alianci"
          jinak ja doufam ze prevezmou nejake featury z fallout online 2238 (staveni zakladen/najimani AI jako strazi) ci nejake osidleni mest obchodniky s bojem o nadvladu mest (vlastnik ziskava penize z dani)
  • Koupil jsem kvuli tomu pred tydnem Arma2 a OE a uz lituju, BI neumi udelat poradny multiplayer a asi se to ani nikdy nenauci, na servre se neda skoro vubec dostat, a pokud jo, logovani trva a trva a trva a pak hovno, ztrata penez
    • Vzdyt ty servery vubec BI neprovozuje. Poptavka je tak velka, ze kazdy den vznika nekolik novych serveru a nestaci to. Problemy s poptavkou ma i Blizzard. Znamena to, ze neumi udelat multiplayer?
    • Uvědomuješ si že se jedná se o ALFA verzi? Mod je asi dva měsíce starý a autor, vcelku pochopitelně, nečekal takový zájem. Měli bychom být rádi že to vůbec nějak funguje. Pokud jsi čekal odladěnou hru, tak je problém v tvé rešerši.
  • Stormangels
    A ukládá se ta postava? nebo jak to přesně je?
    Jo a den a noc tam je jak? realnej čas?
    • Čas běží na serveru reálně... noc trvá celou noc... jinak postava se ukládá, podle toho, co jsem pochopil, někde v centrální databázi, protože když hraješ na jednom serveru, odpojíš se a připojíš jinde, tak se objevíš na stejném místě.
  • Nevite proc kdyz sem pripojim na jakykoliv server mi to po chvilce napise byl jste odpojen ?
  • Krasny napad ale obavam se,ze engine Army je pro me zaklety.
    Prijde mi brutalne HW narocny a taky to,ze pro kazdou akci je specialni cudl mi navozuje spise pocit "leteckeho" simulatoru nez strilecky. Vice user-friendly ovladani by jim fakt neuskodilo, treba dat stejne tlacitko na otvirani dveri, prelizani plotu a brani veci ze zeme.
    Z cele jejich herni serie me zatim asi nejvice bavila Operace Flashpoint,tu jsem jako jedinou dohral.
    • Nechci ti nijak křivdit, ale arma není střílečka. Je to simulátor, takže to musí tak být
  • Máte někdo problém s akcelerací myši? Hledal jsem všude možně na netu a tento problém nebyl nikde úplně vyřešen. Hru jsem skoušel před půl rokem v podobě samostatné army2 a pak i její free verze, ale z důvodu tohoto problému jsem musel bohužel přestat jelikož tak byla pro mne nehratelná.
    • jakej problem mas s akceleraci? kdyztak zkus zapnout/vypnout vyhlazovani mysi v nastaveni ovladani
      • http://www.youtube.com/watch?v=wuL9NocvCTE prakticky tentýž problém. Začal jsem používat accelfix ale na armu to nemá stejně žádný vliv (možná ho jen špatně používám nvm ale jinde s akcelerací problém nemam) v herním nastavení jsem všecko skoušel + jsem skoušel u některé úpravy přímo v adresáři se hrou s menčím či větším úspěchem ale ideálního stavu sem nedocílil. Hru jsem buhužel odložil k ledu pač takhle se to hrát nedá. Jedna z mála kvalitních her a člověk si ji ani neužije....
  • spook.y
    Mám jen Armu II ale do OA určitě půjdu i kuli tomuhle !

Tohle je úplně luxusní nápad a pokud by vyšla hra na toto téma samostatně tak to bude mazec. Krásný příklad když někoho baví dělat dobré hry tak se mu za to náležitě zaplatí!
    • do konce roku by mela hra vyjit
      samostatne

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit