Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • palver
    To, že Ubisoft nákupy poškozeným vrátil je hezké, avšak v důsledcích velmi alibistické gesto. Ubisoft si zadarmo udělá marketing a ještě přes koncové klienty očerní přeprodejce, které nemá rád. Dvě mouchy jednou ranou.

Slušnost a zdravý rozum by velel najít viníka (zloděje karet) a náhradu vymáhat po něm. To ovšem není tak pohodlné...
  • palver
    Zásadní problém je to, že subjekt, který vám něco prodal to může dále ovládat a na základě své libovůle vám to kdykoliv sebrat. A ne, chyba není na straně lidí, kteří nakupovali levně - je sprosté to na ně hodit a používat je jako rukojmí.

Ubi to jednou prodala originu, dostala své peníze a tím to pro ní má končit. Jakékoliv zasahování do toho, co už jednou prodali by mělo být nepřípustné. To, že někdo v průběhu celého prodejního řetězce použil údaje z kradených platebních karet neznamená, že UBI může trestat zákazníka na konci celého řetězce.

Jaký je etický rozdíl mezi tím, že Vám někdo něco prodá, a pak to svévolně bez náhrady vezme zpět a tím, že Vy to vezmete jemu a nezaplatíte za to? Žádný. Obojí je krádež.
  • *klasifikováno
  • To platí pro audiovizuální díla ze si pro vlastní potřebu mužů cokoliv stáhnout, pokud to dále nesdílím. V případě software je jeho instalace a používání bez platné licence, nebo způsobem licenci porušujícím, porušením autorského zákona a může být kvalifikovano jako trestný čin.
  • Jack1947
    No, to je diskutabilní... zákon to úplně přesně neuvádí... nebo pokud máš lepší info rád se poučím. Já znám jen to "pokud to využíváte pro své osobní účely..."

Promin ale bez linku na přesné znění to může být kec... můžeš mi ho podat? byly tady dohady a neshodli jsme se nikdo. Někdo tvrdí něco druhý něco jiného. Díky.
  • Mě teda motorky nikdy nebavily.
  • Nejspíše ne. Pár takových lidí znám. Nic nevytvářejí, případně ani nepracují a nemají úctu k cizí práci. Ale chraň bůh aby jim někdo jiný šahnul na dávky, nebo prémie, které berou jako samozřejmost.
    @jack: je ti jasné, že na rozdíl od koukání na stažený film, nebo poslechu stažené hudby, je hraní pirátské kopie hry porušení zákona?
  • flash789
    z K4U mam par her, a v pohode...mimochodem, ja byt prodejce neceho a videl bych id*ota co se jde ublizene vyrvat na facebook, místo toho aby problém resil v klidu primo z prodejcem tak ho bloknu taky..
  • to moze mat dalsi dopad. nemiesto toho, aby sa niektori aspon snazili kupovat original, hoci mierne neisteho povodu, aj ked v drivej vacsine bez problemov, to povedie akurat k tomu, ze si dalsi ludia povedia, ze sa to teda vobec neoplati ani len takto a rovno to stiahnu piratsky.
  • Toho jsem si ani nevšiml *3*
  • Jack1947
    Já nevím tak nějak sem se s tím naučil žít že ten tvůrce parádní hry např zmíněný ubisoft holt nebude mít o trochu více aby pokračoval v ddevalvaci her i z mé strany. Neřikám že to je něco čím se ohánět ani se k tomu veřejně nehlásím jen prostě je to takhle.
    Např jako kino taky bych nešel na spoustu filmů... no takže u her to je obdobné.

Už zase? Příspěvek byl vyhodnocen jako spam.
  • Staci chvilku pockat a mozno sa aj to zmeni:))
  • ugrilovani by melo byt tiscali za kydani hnoje za ubisoft, ja rikal že v tom jsou nevine
  • Uz nejaku dobu tam maju aj hry od ubisoftu. Postupne rozsiruju sortiment. Dokonca tam zacali davat aj stare hry, aj ked tie radsej kupujem z gogu:)
  • Skutečnost je taková (a bylo to i v podcastu řečeno), že Ubisoft prokázané nákupy z odcizených karet poškozeným vrátil a tedy o tržbu za vydané klíče opravdu přišel, proto je ruší.
    Dál v tom řetězu bude muset koncový zákazník nárokovat svou škodu na prodejci klíče.

Když si o tom člověk (pokud možno s chladnou hlavou) přečte, neodehrálo se nic, co by bylo nějak proti zdravému rozumu.

Našel se holt nějakej xindl, kterej prodal legální klíče UBI z prostředků, o který okradl někoho jiného a poškodil tím především ty koncový zákazníky a TEN by měl bejt ugrilovanej a hejtovanej .. *5*
  • čeknul jsem anglicky original, tak se zda že aleš ty skomolene vety skutečne splodil sam
  • Já mám třeba na Originu nějaký díl Assassin's Creed.
  • Já teda nevím co tím UBI získal. Kódy jsou nakoupeny z kradených kreditních karet a po dalších několika přeprodejích hráčům teprve zablokovány. Proč ten kód nebyl deaktivován hned a dalo se s ním obchodovat. Zaplaceno to bylo tak jako tak a UBI banuje koncového zákazníka, místo aby potrestal a stíhal viníky. Tak tohle mi hlava nebere. Jenom se snaží svůj krok dát do lepšího světla.
  • zase aleš "google translator" smutny v akci, nektere vety nedavaji moc smysl

btw ibisoft by asi mel vratit nejake penize ktere mu z tech kradenych kreditek pristaly na učtu ne?
  • Chim
    A nestydíš se aspoň trochu? Nehryže tě svědomí?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit