Přejít na výpis diskuzí
Zrušené klíče Far Cry 4 pochází z Originu a byly nakoupené na kradené kreditní karty
28.1.2015 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Hry si nekupuji... to bych musel mít peněz.
-
A čím se živíš, že máš na nákupy nových her? Člověk nemusí být fanda, aby si všiml těch keců, které tady pravidelně píšeš.
-
No spis si vy zjistete co znemena fraudulent.
-
Jelikož jsem Čech,tak mě nějaký zku....ý USA vůbec nezajímá.
-
On ten článek je celý jeden velký nesmysl mám FC 4 z Kinguinu dále FC3 k tomu The Crew a vše mám na uplay. Už samotné obvinění Kinguinu je velký nesmysl jak může společnost která dělá portál ve stylu Heureka (jen s klíčy k software) kde je účelem že se registruje obchodník i klient (tedy klíče neprodává kinguin ten jen zprostředkovává) za to že se tam regne nějaký podvodník přitom stačí nakupovat od těch co mají vysoké hodnocení prodaných kusů a je vystaráno (no tak si holt člověk doplatí pár desítek korun navíc) nehledě na to že Kinguin sám v každém produktu házi do prvnách polí ty nejbezpečnější prodejce a k tomu je tam komplet ochrana zákazníka.
Tenhle problém jde ale dál jako zásadní chybu vidím že prodej her na originu. Protože kdyby origin ty hry neprodával tak se to nestalo nebo by ubisoft ty klíče klientum musel nechat (EU - Ochrana spotřebitele) jenže EA se na ochranu spotřebitele může tak akorát z vysoka vykašlat.
Tenhle problém nastal protože někdo nakupoval na americké kreditky které jsou zabezpečné asi tím stylem jako zámky ve starém favoritu -
Je to jen můj omyl ,nebo se hry od Ubisoftu na Originu nikdy neprodávaly ?
-
ale 400 euro na mašinu má každej.
-
Zlodeji vytrestali zlodejov....aké úsmevné a paradoxné *3* *4* *5*
-
Pro pana redaktora,
pane redaktora máte v tom článku dost závážnou, přímo kardinální chybu a to již přímo v samotném nadpise.
Ani samotný Ubisoft neříká, že ty karty byly kradené, ale používá spojení Fraudulent cards, což může mimo jiné znamenat i to, že u obchodu byly použity ne karty kradené, ale s nesprávně vyplněnými údaji -tzn. např zúčtovací adresa, apod. (důvod si každý jistě dokáže domyslet) a to je dost zásádní rozdíl.
Tak si to laskavě opravte, takhle z toho děláte pěkný bulvár, díky. -
Můj fanda, samozřejmě si mi stejně tak volný jako já tobě. Nezávidíš trochu? závist je svina no... do práce nechodím tak nezávid.
Oo hlubokomyslné, jen lehce? takto jsem rád. *3* Jasný nic nehraju a utápím čas na diskuzích, proto mi ani do mně tobě nic není. *2* -
Neni pravda? Zrovna ty u kazde hry tvrdis, ze jsi ji hrál, tím pádem nevim, kde na to bereš protože do práce podle toho, co všechno stihas hrát a jak stihas vysedavat u všech diskuzi nechodis. Ale mne je to celkem jedno, osobně stejne mam furt za to, ze jsi jen lehce retardovany a většinu kecu k hrám si někde najdeš na netu :)
-
Key4You nevěřte. Jednou jsem si na ně stěžoval v komentářích na jejich facebookové stránce a okamžitý ban... Nikdo se mnou nehádal, koment samosebou smazán. Navíc, když si počkáte na slevy na Steamu, tak je to mnohem výhodnější.
-
jestli ty obchody nechtějí skončit v propadlišti dějin, tak jim nic jiného nezbývá...
-
*1* *1* *1*
-
JJ čelem, hlavně bacha at ti to semeno, nestříknou do očí
-
Kvůli geografickému umístění našeho státu mimo Ruské území?
-
Taky občas použiji "pirátská dema", hlavně tedy abych otestoval, jak to schroustá můj postarší HW (optimalizace je poslední dobou sprosté slovo). Naposled jsem takto zkoušel AC: Unity (asi hoďku a půl) a tedy děkuji všem šamanům, že jsem do toho nevrazil prachy.
Taky je tu stále častější možnost, zakoupenu hru třeba do týdne vrátit. Paradoxně ale stáhnout, nainstalovat a následně smazat pirátskou hru je stále mnohem jednoduší, než to samé činit oficiální cestou.
Nejsem s takovou situací spokojený, ale já vydavatelům her nadbíhat nebudu. To oni by se měli snažit, předcházet si své zákazníky...
Jo a ještě než mi začnete nadávat do zlodějů. Tak bych chtěl jen podotknout, že mé svědomí je čisté! -
Jo, už jsem jim napsal a okamžitě odpověděli, že to dají do pořádku, takže za mě zatím palec nahoru, že se k tomu staví čelem.
-
wtf?!? já to tam taky koupil, zatím mi to jde ... to je bordel na netu... hale myslím, že zrovna keys4you by mohl vrátít peníze v rámci reklamace.
-
Taky mi to blokli - koupeno na keys4you... :(