Přejít na výpis diskuzí
Zrušené klíče Far Cry 4 pochází z Originu a byly nakoupené na kradené kreditní karty
28.1.2015 | Aleš Smutný
78 příspěvků
-
Jenže v Rusku mají kvůli tomu levnější hry. Proč je tedy taky nemáme levnější?
-
Hry za 60€ si moc lidi dovolit nemuze? Mozna tak u nas v CR, verim ze na zapade a v USA je to vzhledem k platum uplne v pohode..
-
Není pravda... takže i kdybych si nic nekoupil a něco bych někdy koupil tak je tok ok, protože velká společnost má více práv. *7* Achjo, názory máš svoje nebo jaké...
Jinak si na omylu nic neřeším, jen vtipně podotýkám (glosuji) situaci. -
Že to řešíš zrovna ty. Ty, který sis nikdy žádnou hru nekoupil a máš vše upirátěné *1*
-
No ale dá se pomocí freeware/share prográmků určit alespon přibližná poloha.
-
Ale nedělej se. Kdyby tě to bavilo, tak bysto stejně nekoupil, když se tu dokážeš takhle chlubit. Proti srsti by ti to teda nebylo.
-
Dokud budou delat rozdilne ceny, budu hledat zpusob, jak koupit nejlevneji. Samozrejme nemluvim o kradeni kreditek ale o nakupech z jinych regionu.
-
Jinak tu trojka, která ho dle jeho slov bavila, tu samozřejmě také ukradl.
-
To ovšem nic nemění na tom, že je to blbec.
-
HM tak by mě zajímalo ,když ty klíče jsou kradeny na Originu proč mi smazali AC UNITY,s klíčem přímo na Uplay,to je asi taky okradli *16* .Nic než lháři,stačilo říct,že nechtěj levnou konkurenci,aby vydělali víc,ale za 60 euro kupovat hry si moc lidí dovolit nemůže,takže spíš prodělaj.
-
za prvne tohle nikdo neresi, za druhe to neni kradez a za treti ip adresa zase tak lehko dohledatelna neni, jeste pokud ma neverejnou...
-
Ok, tím se tedy všechno vysvětlilo a Ubinauti mají pro dnešek pokoj. Poučení zní, nekupuj kradené klíče na kradené kreditní karty tedy pokud nechceš mít od ubinauts útrum. Ubisaft rulerz bro. *5*
Jsem rád že nelicencovaní prodejci nejsou třeba MMOboost atp... protože tam ty ceny nemají moc laciné. Spíš je to taková ta, střední cesta pro lidi co chtějí hry co by jinak než s kreditkou nekoupily.
Vrcholem by bylo kdyby ty hry měli regionální zámek, nestačily by jen znefunkčnit nebo sumsumárům je to jedno? ! -
Jjo, klasiccky PC hraci, kdyz neukradnou primo hru, tak aspon penize na jeji nakup...
-
Uvědomuješ si, že se tu veřejně hlásíš ke kradení a tvá IP adresa je velmi snadno dohledatelná?
-
Proc jsem borec? Ze jsem si hru prvne zkusil, nebavila, tak sem si ji nekoupil a usetril prachy, ktery dam radeji nekomu, od koho me bude jeho produkt bavit? Jo mas pravdu, mam z toho radost a jsem borec. Dekuji.
-
To jsi teda borec... *bravo*
-
hlavne, ze pri zadnym tom "hackerskem utoku" nedojde k odcizeni udajum o kartach...
-
a ja mam zase kradenej FC4, trojka me bavila, u 4 sem nevydrzel ani půl hodiny.. Jeste, ze sem to nekoupil *2*