Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Viktor_H
    Zkoušel jsi Restoration Project? Má cenu do toho jít?
  • Nie je to zrovna Fallout univerzum, ale je to postapo od tvorcov Falloutu a pokracovanie hry ktora je este starsia nez samotny Fallout a Fallout seria mala byt jej duchovnym nastupcom - Wasteland 2.
  • Paulcz
    ...
  • smejki
    zřícená velryba je kulturní referencí Stopařova průvodce po galaxii, vloženej fór, easter egg, nic víc.
  • smejki
    pro přesnost:
    - J.E.Sawyer převzal velení nad Van Burenem po Chrisu Avellonovi poté, co tento odešel do pryč. Avellone strávil ve vedení podstatně větší porci času než Sawyer.
    - větší Strip není extra pikanterie. Byl rozdělen kvůli výkonu a paměťovým možnostem konzolí. Jinak ten velký ještě nerozdělený (a nedodělaný) Strip bylo možné vidět v jednom z presentačních videí cca půl roku před vydáním (mám dojem, že šlo o videa z tehdejšího E3)
    - co se týče nedodělaných částí Falloutu 2, ty byly komunitou dodělány v tzv. Restoration Projectu, který se právě překládá

Měl bych jinak značnou výtku k části, kde jsou Black Isle nazváni snílky, kteří potřebují být na uzdě, aby jim něco pořádně fungovalo. Vždy se vymyslí mnohem více designu, než je ve finále implementováno, to není důkaz nutnosti uzdy. Je nefér srovnávat designové dokumenty hry dlouho před dokončením a jiné hry ve finální podobě. Srovnávat by se měly buď oba finální stavy nebo oba původně zamýšlené. Relativní roztříštěnost Van Burenu v kontrastu k New Vegas je dána nejen tím, že FNV se nakonec dodělalo, ale i tím, jak si kluci u New Vegas design zorganizovali (holt zkušenosti). New Vegas má totiž také spoustu nedodělaného contentu. Např měla být zahrnuta velmi podstatná část území pod vládou Legie. Kluci však moudře obalil design okolo Vegas, kde také s tvorbou začali. Poté postupovali od města dále. Tím si zajistili, že středobod bude udělaný pořádně a nestihne-li se něco, pak to budou méně důležité věci. Proto FNV drží tak solidně pohromadě. Vlastně jediná věc, která tím podstatně trpí je právě Legie a její neúplné vykreslení ve hře.
  • Cože? A kolik jich je z univerzia Falloutu?
  • Paulcz
    nových a zajímavých projektů je poměrně hodně, akorát nepocházejí z EA nebo Bethesdy :)
  • No to jo. Jen jsem si povzdechnul nad tím, že FNV byl pro standardního X360 hráče horší, než F3, takže už asi neexistuje šance, že by se zas poštěstilo a Obsidian dostal možnost udělat další díl :)
  • michaliuz18
    armin van buuren :D
  • Underrail mam osobne uz dohran(to co zatim vyslo samozrejme). Vyborna hra,i kdyz alfa faze je notne znat.
  • Souhlasim. Nicmene ja jsem rad i za hry jako F3.
  • Viktor_H
    Uvedení do diskuzního fóra na madbrahminu mluví za vše a vždycky mě rozseká: "Diskusní klub zabývající se vzájemnou masturbací nad skvělými RPG (a Falloutem 3)." *1*
  • Viktor_H
    Většina věcí smysl v F2 dávala, svět měl promakanou vnitřní logiku. Ony absurdní epizody byly cílené, šlo o vtípky, kulturní odkazy apod. F2 byl velmi dobrý v tom, že hráči takříkajíc sdělil: "Hele, teď si dej na chvíli voraz a pojď se pobavit." Nebylo to rušivé a nijak se to se hrou samotnou netlouklo.
  • Viktor_H
    Za ten F:NV (který by bez Bethesdy nevznikl) jejich zprznění značky stálo...
  • FV se mi moc libil :), F1 a F2 mám projeté tam i zpět, F3 byl pro mě jakýsi "pokus" do budoucna - jsem zvědavý, co přinese modifikace Brazil a moc se těším na izometický Underrail a Wasteland 2.
  • No jo, velká škoda, že už se nic podobného nejspíš nebude opakovat a budeme dostávat generické Elder Scrolls v post-apo hávu se sotva znatelnou atmosférou od Bethesdy. :( :( :(

No nic, zase hezké počtení před spaním.
  • Ve FNV grafika zůstala (s menším faceliftem), ale všechny ostatní body podle mě Obsidian opravil :) . I když do systému boje přibyla jen mířidla (iron sight)...
  • Magister_Peditum
    Vždyť píšu vesměs.
  • velryba byla bonusová lokace, na kterou jsi narazil jen pokud jsi mel dobrou schopnost zalesactvi... je to proste vtipek, stejne jako rytiri gralu, ufo, nebo londynska telefonni budka
  • rancor1223
    Neprotiřečíš si trochu? Z 1. bodu - "všechno dávalo smysl" a hned na to ve 3. bodě - "zřícená velryba"? Myslím, že původní Fallouty i ty nové jsou svým způsobem absurdní. A je pravda, že F3 je skutečná pustina, jak se vydáte někam trochu mimo cestu, nic kromě pár ještěrek nepotkáte, ale FNV tohle notně vylepšilo, celá mapa je přímo posetá dungeony, městečky, domečky, zajímavými lokacemi a postavami.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit