Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a ted mi někdo tvrd'te že konzole nejsou zlo *15*
    • NonSuch
      presne...
  • Popularitu tohoto titulu jsem nikdy nechápal.Pro mě je Halo symbol definice pro kýbl nudy.Pořád to stejné dokola.Holt je to takový konzolový COD.
    • Termin konzlovoy cod je ako povedat mokra voda. Cod je konzolovy.
  • Fakt by me zajimalo kdo by vyhral souboj HL vs HALO1 kdyby pustili Halo1 na PC rovnou a ne az o x let pozdeji. S AI a neskriptovosi jakou v te dobe HALO predvedlo by se asi HL sel klouzat.
    • >naznacovat ze fps ovladane gamepadom ma dobru ai
    • TheGGG
      No nevím, nějak zapomínáte že v HL byla taky tuna scriptů, a kde nebyly scripty tam stáli vojáci jak pytle sena
      • HL byla jedna z prvních her kde byli scripty použity. Nemyslim že jich tam bylo moc když to porovnám např s prvnim COD
        • naprosta blbost scripty jsou tady od dob 2d arkad
    • Magister_Peditum
      Srovnávat hry, které vyšly v jiných letech, to je fakt sranda. *1*
      • Cypri
        O to vic, když v těch dobách byli ty skoky v herním průmyslu obrovský. Jedna hra trumfovala druhou. Ať už graficky nebo hratelností apod. Srovnává se tady nesrovnatelný.
    • Já ti nevím, ale mě zrovna Halo 1 nějak moc nebavilo - hlavně ke konci se ta hra strašně táhla...
      • já hrál za vyšší obtížnost a hrozně mě ta hra chytla. Nevžil jsem se do ní ale tolik, co HL...ten má svůj neoddělitelný potenciál, uvěřitelnost. Než malý roztomilý mimozemštánci... Halo ale mělo skvělý souboje.
    • Half Life - 1998
      Halo - 2001

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit