Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • přesně proto hraju Armu 2,pro pocit větší realističnosti je pravda že CoDčka mě bavějí taky ale víc teda simulatory jako Arma,Operace Flashpoint atd.
    řekl bych že máš pravdu ale jsem velký zastánce her takže na druhou stranu ANO na druhou NE
  • Největší sranda je že ať se objeví jakákoliv diskuse o CoD, MoH, BF tak se vyrojí banda diskutérů, kteří se furt dokola hádají vo stejnejch hovnech jako u ostatních článků jako je tento. 1 čtvrtina je pro, 2 čtvrtina je proti, 3 pro jistotu proti oběma prvním a čtvrtá se těm třem předešlím jenom směje jaké sra.ky řeší dokolečka dokola jako kafemlejnek. Neni to snad jedno?? Každý má přece jiný pohled na věc a baví ho něco jiného tak proč se tu neustále už nějakejch 5 let urážíte kuli ničemu? *8*
  • simon.leska1
    Ty seš taky dobrej... prej RPG a odsoudíš je všechny protože tě nebavilo Diablo.... Zkus třeba Fallouty 3ky nebo Skyrim.... *14*
  • simon.leska1
    Co to je vůbec za termín? RPG blbeček... Hrál jsi snad někdy hru jako Elder Scrolls Morrowind nebo Skyrim? .... To jsou výborný hry za dobrý peníze...ne taková vyčůranost jako CODko který stojí plnou cenu i tři měsíce od vydaní. A DLCčka stojej navíc uplně za ho*no *6*
  • strávit pár stovek hodin času u COD? Dear god...
  • Na GDC by mělo Activison představit nový engine, který se snad oběví už v přespříštím CoD. Třeba se bude vylepšovat i jinde... Video: http://codzone.tiscali.cz/novinka/502/activision-predstavi-novy-next-gen-herny-engine
  • Me by zajimalo, proc to od prvniho Modern Warfare jde tim stejnym a z meho pohledu spatnym smerem. Zkracovani casti hry, kterou clovek opravdu hraje. Jeste vetsi "zkoridorovani". Rozsekani na mensi a mensi kousicky. Castejsi a castejsi prerusovani hratelnosti necim "hollywoodskym" - byt spis nez zabavne (zachrana pilotky! atomovka! ta mise po ni! spectre gunship!) to dneska uz pusobi trapne (SPADNE EIFFELOVKA... A PAK TAM PRILETI MILION CINSKYCH DRON!!11).

Prvni MW nebyla zadna Operace Flashpoint, samozrejme. Ale mel mise jako utok na ruskou vesnici, kde bylo par domu, par partaku a hromada nepratel - a hraci, hrej si. Mel mise jako braneni tanku - ano, vlna za vlnou nepratel, ale opet - hraci, tady je tank, musis ho ubranit - sestrel treba helikoptery, nebo z dalky odstreluj nepratele, nebo na ne nabehni a zblizka postrilej, jak chces.

Kdezto dnes mam pocit, ze by utok na vesnici spocival v tom, ze by hrac cekal, nez mu partak otevre dvere jednoho domu na silnici, ktera je cirou nahodou obklopena neprostupnymi domy a vraky aut. V naskriptovane sekvenci by zmackl mouse1, aby zastrelil jednoho ze straznych. Uprostred silnice by na nej spadl sestreleny Predator a clovek by musel trikrat zmacknout F, aby se vyprostil. Po petivterinovem sprintu a prestrelce s peti padouchy by dosel k dalsimu domu, pockal by, nez se partak odsekne a otevre dvere... a konec mise.

Nerozumim tomu. Puvodni Modern Warfare byl z nabidky vsech modernich CoD a MoH titulu paradni v tom, ze dokazal skloubit tu "hollywoodskou valku" se solidni porci hratelnosti. Jenze od te doby se autori her jen predhaneji v tom, kdo vymysli divocejsi, exotictejsi, bombastictejsi vec, kterou do hry nacpat - a ve ktere sebrat kontrolu nad hrou z rukou hrace. A na to nejdulezitejsi, zabavne chozeni a strileni, nejak nezbyva cas.

Prijde mi to, ze se zapomina na to nejpodstatnejsi. Ze hry jsou od toho, aby je hrac hral.
  • Jazz
    Bež do pýči ty kr€téne nedomrdanej.
    Má pravdu šuline.
  • vlastik.plaminek
    Rok a čtvrt mi příjde jako dost dlouhá doba (vydání na konzole). I na tom PC, kde to vyšlo později byla hra v akci za pár šupů pro ty, kterým se to nechtělo kupovat za plnou. Mimochodem Vader je Lukův otec, kdybyste náhodou nevěděli.
  • Prosimtě,vysvětli mi jak někdo může být debilita,a co to je admosféra,co to znamená dokaza,a co je to Call od Duty.Neříkej někomu,že je jelito,když píšeš na úrovni 7 letého děcka.
  • Ladislav_Loukota
    Protože je vtipná; sumíruje kritiku No Russian mise krátce a humorně. Jistě, teď při pohledu do zpětného zrcátka bych to asi nalinkoval pod jasnější text "dočkala se značné kritiky", nicméně od toho je užitečné, že mi to někdo kritizuje :-) Nebudu tvrdit, že jsem dokonalý.

"Snaha lautr všech dalších" je stručný výčet dalších parodií. Mnohdy není nutné na ně klikat, ale pokud na ně někdo klikne, pochybuji, že mu význam dojde až po přečtení celé recenze na Homefront či Battlefield 3. Za tímhle použitím si stojím, ačkoliv je poněkud neortodoxní.

Pravda, mohl jsem najít nějaký článek z roku 2007. Na druhou stranu, šlo mi o jediný zdroj na danou skutečnost, ne obhajobu geopolitologické teze. Ale beru, mea culpa.

Jak jsem řekl - idea, že takto markantní linkování narušuje rytmus čtení, je validní, takže pro další texty to omezím. Nicméně je to taky součást mého "rukopisu", takže linkování neplánuju ani zcela eliminovat (teda, pokud mi to nenařídí Petr Poláček pod výhružkou vyhození nebo tak něco).
  • Ladislav_Loukota
    Wut?
  • Opravdu? Tak to se jich asi budu muset zeptat, jestli jsou a v daný moment byly ženami. Já bych řekl, že ano.
  • konečně nějaká stealth hra :D
  • Luděk Loukota? Co je to zase za pseudonym? Pan Poláček se stydí, že si sem tahá starý kámoše tak všichni píšou pod pseudonymama?
  • Myslím, že ženská se tvojeho péra taky nikdy nedotkla.
  • Celá redakce na tom dělá už od rána. Že jo? *1*
  • Hlavně proboha něco udělejte s těma cheaterama!! Teď hraju MP MW3 a to je šílený. Slabá ochrana proti cheaterům. A ta server lobby je otřesná. Nemožnost vote kick, u TDM ani radši nedávaj killcam, spousta laguje to. Otřes. Zlatá MW1. A dedikovaný servery u MW3 nejsou ranked a skoro nikdo je nehraje. Jinak by to byla tak dobrá pařba. Ach jo. Prostě na PC je to celkem multiplayer fail.
  • Aha, takze vsechny dily byly vlastne v poho, ale az teprve MW3 byla uplne ultra super solidni sracka, jo? No, zajimavy nazor... Plne ho respektuji a vubec si nemyslim, ze jsi vypatlanej... Vazne ne. *15*
  • Magister_Peditum
    Kdyby byl sociopat, tak by na něj triky filmových příběhů moc nezabíraly. To spíš ty s těmi svými komentáři tady okolo dokazuješ, že máš nejspíš nějaký problém. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit